339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

Vay bee torunlar sizin de bitti mi şafaklar, daha bizim depükler dün gibi aklımda :))
Allah bi daha ayrılık göstermesin, son ayrılığınız olsun inşallah..
Herkesin gözü aydıın

Benim askerim de cumartesi yanımda olabilecek
Olsun gelsinler de bi gün geç olsun razıyım ben yeter ki bitsin artık

Vay bee torunlar sizin de bitti mi şafaklar, daha bizim depükler dün gibi aklımda :))
Allah bi daha ayrılık göstermesin, son ayrılığınız olsun inşallah..
Herkesin gözü aydıın

Bitti bitti ama bizde bittik vallahi wakeupcallcim.Amiiiiiiiinnnn Allahım bidaha hiç birimizi ayırmasın inşallah.

benimde benimde cumartesi geliyor :) meğer herkes cumartesi geliyormuş ...

kızlar selamm nasılsınız??? herkesi kavuşma heyecanı sarmış ne mutlu bu günlere geldik hayırlısıyla... bizim teskere tarihimiz 23 eylülmüş yazıcı yanlış hesaplamış az kalsın nişan işimiz sarpa sarıyodu ama ayarladık çok şüküüüür çoooooooook heyecanlıyımmmm nişanımda aşkıma kavuşmanın mutluluğuyla bütün kurtları dökücem valla inşallah herşey güzel olur dualarınızı eksik etmeyin... hepinizin yerine yapıyoruz nişanı 339. dönem kavuşma kutlaması adı altında depükçüleri göreliiiiiiiiiiiim kavuşma anlarınızı anlatın burdaaaa askerlere kavuşunca da unutmayalım birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim... hepimiz emeğimizin sabrımızın karşılığını alalım inşallah... bunca zamanda birbirimize destek olduk moral verdik iyiki vardınız ve iyiki varsınız kızlar... çooook mutlu oldum ben hepinizi tanıdığıma şafak 7 yehuuuuuu

cuma akşamı mıııııı canım ilk depük senin o zaman.Ben şimdiden atıym dedim 5 aydır sabırsızla bugünü bekliyodum :)))

Eki Görüntüle 256045

docalancım çok tşkr ederim evet sanırım ilk ben kavuşucam askerime okuduğum kdryla herkes cmtsi kavuşuyo ben cuma akşamı 11 gibi kavuşucam allah nasip ederse cuma akşamı depük geceme bekliyorum o zaman herkesiiiiiii

selam canım iyiym sende iyisindir umarım.kavuşma heyecanı sardı artık sabır falan kalmadı tükendi bende :) inşallah nişanın çok güzel geçer canım.Seni anlayabiliyorum bende çok heyecanlanmıştım o dönemlerde bir çırpıda gelip geçiyor hiç bişey anlamıyosun bile yoğunluktan :)) kurtlarını dök keyfini çıkart ohhhhhh.Bende seni tanıdığıma ve burdaki tüm arkadaşlarımızı tanıdığıma çok mutlu oldum.

Elifcim mutluluklar diliyorum canım bir ömür boyu çok mutlu olun inşalhh .. sende iyi ki varsın kendi adıma bende çok mutlu oldum seni tanımaktan ve tabi ki diğer bütün 339 yarenlerini :)

Günaydın kızlar...
Benim şafağım 8.
Sizin 1 gününüz kaldı ne güzel.
Ama hayırlısıyla gelsin de beklerim bende...

slm kizlar kizim agkiyo hmen safak yazip cikicam eweeetttt
kavusmalara cokk az kaldiiiiii

biizm safak 5 oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlaaaarr
şafak doğan güneşşşş
bende sizi tanıdığıma çok mutlu oldum. askerlerimze kavuşunca irtibatı koparmayalım. sizin sayenizde acımı azalttım, sevincimi paylaştım. beni sizden iyi kimse anlamadı. çok teşekkür ederim kızlarr. iyiki varsınız

Arzucum aynı duygular içindeyim...bitiyo içim çok tuhaf ya.. başta yaşadıklarımı hissettiklerimi hatırlıyorum buraya ilk gelişimi ne kötüydü herşey.. şmdiyse ne çok değişti kısa zamanda..Rabbime şükürler olsun ki hepimizin askerleri sağ salim.. zorlanarak bazen hızlı bazen yavaş geçirdik bitirdik. ehh her kıza asker yolu beklemek nasip olmazmış aslında şanslıyız sevgimiziden sadakatimizden zaten emindiler bu süreçten sonra daha da bağlandık birbirimize.. onlarsız hayatın ne kadar zor olduğunu gördük kıymetimizi defalarca kez daha anladık.. Allah büyük ayrılık vermesin hiçbirimize artık. sevdiklerimize sıkı sıkı sarılalım kolay kolay pes etmeyelim kızlar. burdan hepimizin güzel haberlerini duyalıııııııım.. depük geces olanlaraaa ve hepinize bu güzel şarkıyı gönderiyoruuum hoooop yakalayın

[video=youtube;x_fccHKnSB8]http://www.youtube.com/watch?v=x_fccHKnSB8[/video]

Yüreğimde yangın başlar
Gün dönünce akşama
Aklım başımdan gidiyor
Sen gelince aklıma

Sensiz olmaz diye diye
Akşam oluyor bu şehirde

Hiç söylemediysem
Şimdi söylüyorum
Seni her şeyden
Çok seviyorum dinle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…