- Konu Sahibi fakeangell
-
- #2.061
sağol canım darısı size olsun inşallah 8 gün az kalmış haftaya burdalar o zaman sizinkilerde
Rüya gibi şafak sadece 2
Allah hepsini korusun sağ salim bize kavuştursun
Tek benim askerim cumartesi geliyor anlaşılan
Vay bee torunlar sizin de bitti mi şafaklar, daha bizim depükler dün gibi aklımda :))
Allah bi daha ayrılık göstermesin, son ayrılığınız olsun inşallah..
Herkesin gözü aydıın
cuma akşamı mıııııı canım ilk depük senin o zaman.Ben şimdiden atıym dedim 5 aydır sabırsızla bugünü bekliyodum :)))
Eki Görüntüle 256045
kızlar selamm nasılsınız??? herkesi kavuşma heyecanı sarmış ne mutlu bu günlere geldik hayırlısıyla... bizim teskere tarihimiz 23 eylülmüş yazıcı yanlış hesaplamış az kalsın nişan işimiz sarpa sarıyodu ama ayarladık çok şüküüüürçoooooooook heyecanlıyımmmm nişanımda aşkıma kavuşmanın mutluluğuyla bütün kurtları dökücem valla inşallah herşey güzel olur dualarınızı eksik etmeyin... hepinizin yerine yapıyoruz nişanı 339. dönem kavuşma kutlaması adı altında depükçüleri göreliiiiiiiiiiiim kavuşma anlarınızı anlatın burdaaaa askerlere kavuşunca da unutmayalım birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim... hepimiz emeğimizin sabrımızın karşılığını alalım inşallah... bunca zamanda birbirimize destek olduk moral verdik iyiki vardınız ve iyiki varsınız kızlar... çooook mutlu oldum ben hepinizi tanıdığıma şafak 7 yehuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?