- Konu Sahibi fakeangell
- #2.081
yedigün kaldı.....nekadar uzun bi yedi....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yedigün kaldı.....nekadar uzun bi yedi....
156 nın yanında 7 ne ki canım sabııııııııııııır uzun değil kısacık bi 7![]()
şafak : 0 gün 23 saat
şafak : doğan güneşkızlar 158 gün kimi zaman deli gibi özleyerek kimi zaman sesini 1 dakika bile duyduğumuzda mutluluktan ağlayarak geçen koskoca 158 gün bitti.. geçti, gitti, asıl önemli olan bundan sonrası Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin ayrılıklar yaşanmasın herkes mutlu mesut hayatına devam etsin herkesten güzel haberler duyalım...
![]()
gözün aydın canım![]()
![]()
![]()
şafak : 0 gün 23 saat
şafak : doğan güneşkızlar 158 gün kimi zaman deli gibi özleyerek kimi zaman sesini 1 dakika bile duyduğumuzda mutluluktan ağlayarak geçen koskoca 158 gün bitti.. geçti, gitti, asıl önemli olan bundan sonrası Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin ayrılıklar yaşanmasın herkes mutlu mesut hayatına devam etsin herkesten güzel haberler duyalım...
![]()
İnşallah canım inşallah mutlu olursun sevdiceğinle ayrılıklar yaşanmasın ben çok üzülüyorum böyle olunca.158 gün dile kolayyy ağlayarak gülerek bitti geçti gitti şimdi içim içime sığmıyor yarın bu saatlerde kocacım yanımda olcak![]()
Ohh canım sizlerin adına çok heyecanlıyım valla.Allah nasip ederse bizde haftaya kavusacagız.Günler yaklaşınca bende de heyecan dorukta olacak.Şimdi daha çok varmış gibi geliyor.Allah bir daha hiç birimize ayrılık göstermesin.En kötü ayrılığımız bu olsun hepimizin.
Kızlar rüya gibi,bitti sonunda
Allah başka ayrılık yaşatmasın hiçbirimize
İyi ki varsınız hepiniz,şu dönemi siz olmadan atlatmak çok zor olurdu eminim
Hepinizi görmeden o kadar benimsedim ki
İnşallah bundan sonra da çok ama çok mutlu olursunuz hepiniz![]()
geçer canım benim şafağımda doğan güneş.hepiniz gelir gelmez görüşebilecekmisiniz benim biraz karışık onun stresi içindeyim![]()
kızlarrrrr üç gün kaldı çıkmasına....kavuşmamıza değil: çıkmasına yani:) ailesiyle olcak bi kaç gün ne yapalımçıksında bitsin şu askerlik yeterki...