339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

şafak : 0 gün 23 saat
şafak : doğan güneş :64: kızlar 158 gün kimi zaman deli gibi özleyerek kimi zaman sesini 1 dakika bile duyduğumuzda mutluluktan ağlayarak geçen koskoca 158 gün bitti.. geçti, gitti, asıl önemli olan bundan sonrası Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin ayrılıklar yaşanmasın herkes mutlu mesut hayatına devam etsin herkesten güzel haberler duyalım... :16:

şafak : doğan güneş :64: kızlar 158 gün kimi zaman deli gibi özleyerek kimi zaman sesini 1 dakika bile duyduğumuzda mutluluktan ağlayarak geçen koskoca 158 gün bitti.. geçti, gitti, asıl önemli olan bundan sonrası Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin ayrılıklar yaşanmasın herkes mutlu mesut hayatına devam etsin herkesten güzel haberler duyalım... :16:

gözün aydın canım :29: :72: :72:

İnşallah canım inşallah mutlu olursun sevdiceğinle ayrılıklar yaşanmasın ben çok üzülüyorum böyle olunca.158 gün dile kolayyy ağlayarak gülerek bitti geçti gitti şimdi içim içime sığmıyor yarın bu saatlerde kocacım yanımda olcak :66::66::66:

İnşallah canım inşallah mutlu olursun sevdiceğinle ayrılıklar yaşanmasın ben çok üzülüyorum böyle olunca.158 gün dile kolayyy ağlayarak gülerek bitti geçti gitti şimdi içim içime sığmıyor yarın bu saatlerde kocacım yanımda olcak :66::66::66:

Ohh canım sizlerin adına çok heyecanlıyım valla.Allah nasip ederse bizde haftaya kavusacagız.Günler yaklaşınca bende de heyecan dorukta olacak.Şimdi daha çok varmış gibi geliyor.Allah bir daha hiç birimize ayrılık göstermesin.En kötü ayrılığımız bu olsun hepimizin.

Ohh canım sizlerin adına çok heyecanlıyım valla.Allah nasip ederse bizde haftaya kavusacagız.Günler yaklaşınca bende de heyecan dorukta olacak.Şimdi daha çok varmış gibi geliyor.Allah bir daha hiç birimize ayrılık göstermesin.En kötü ayrılığımız bu olsun hepimizin.

geçer canım benim şafağımda doğan güneş.hepiniz gelir gelmez görüşebilecekmisiniz benim biraz karışık onun stresi içindeyim:(

Kızlar rüya gibi,bitti sonunda
Allah başka ayrılık yaşatmasın hiçbirimize
İyi ki varsınız hepiniz,şu dönemi siz olmadan atlatmak çok zor olurdu eminim
Hepinizi görmeden o kadar benimsedim ki
İnşallah bundan sonra da çok ama çok mutlu olursunuz hepiniz :54:

Kızlar rüya gibi,bitti sonunda
Allah başka ayrılık yaşatmasın hiçbirimize
İyi ki varsınız hepiniz,şu dönemi siz olmadan atlatmak çok zor olurdu eminim
Hepinizi görmeden o kadar benimsedim ki
İnşallah bundan sonra da çok ama çok mutlu olursunuz hepiniz :54:

inşallah canım sende çok mutlu olursun.bende hepinizi tanımaktan mutluyum:)

kızlar birazdan sevgilimi almaya gidicem. çıkmadan size yazmak istedim. bugüne kadar hep destek olduk birbirimize herşey için çok ama çok tşkr ederim. sizde tez zamanda kavuşun sevdiceklerinize inşallah bu duyguy yaşayın. hepinizi öpüyorum şimdilikk.:71:

kızlaaaaaaaaaaar nerelerdesnzzz... sevdiceklerine kavuşanlar el kaldırsıııııııııııın.. ne mutlu hepinize. gözünüz aydınnnnn.....darısı bize artık... şafak 4:nazar:gel sevgilim artık gellllllllll

cumartesi akşamı geldi sevgilim ama ben arkadaşımın kınası vardı ailemle oraya gittim dünde düğün vardı yani buluşamadık onunda ailesiyle işleri var bugünde.artık ne zaman kavuşuruz bilemem ama yinede askerliğin bitmesi güzel mesajlaşmak rahat konuşmak darısı sizin başınıza yine gelişmeleri bildiricem.

kızlarrrrr üç gün kaldı çıkmasına....kavuşmamıza değil: çıkmasına yani:) ailesiyle olcak bi kaç gün ne yapalım:( çıksında bitsin şu askerlik yeterki...

Back