337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

evet evet yılbaşı dıye ızın verıyorlarmıs :60:
bızımıde abısıne gecer..
yemın torenınden sonra bolbol kavga ettıgımız ıcın aılesı ıle vakıt gecıremedı.sımdı vakıt gecır dıyorum hatta benı arama hıc kavga etmeyelım:60::60::60:

neden kavga ettiniz kiiii

bunlar napıcak dışarda 4-5 erkek baş başa ya:52:
kıskandım şimdi, hadi benim sevgilim akıllıdır da yanındakileri tanımıyorum:63:

öldürürüm valla onu parçalarım :47::9:
yok ya benim sevgilim yapmaz öyle şeyler:16:
yanındakiler de arkadaşı olduguna göre iyi insanlardır
inşallah yaniii:1:

:5:

valla uyarlarsa şeytana bizde uyarız şeytana keseriz herifleri :56::56::56::56::56::56::56:

süpersin :) şimdi az önce yolladığın nurettin rençberi dinliyom çok güzel, ağlama diyo ama çok güzel ağlatıyo. bunu bi de gece dinlesem tam motive daha güzel ağlanır:43:

....sen leyla’ydın bende mecnun çöller içinde sen alevdin bende rüzgar küller içinde gel de bir gör şu halimi kullar içinde yeşermez bahçem kapanmaz yaram zaman içinde ağlama yar bir gün gelir bu hasret biter döneceğim ağlama, bekle beni ağlama...

selam kızlar nasılsınız...
benimki geçen hafta çarşıya çıktı önce kahvaltı yapmışlar arkadaşlarıyla sonra okey oynamışlar sonrada internet kafeye gitti akşama kadar görüntülü konuştuk...
iki gündü izni 2 gün boyunca msnden konuştuk çok güzeldi...
bu hafta da çıkarsa yine konuşacağız hafta sonunu iple çekiyorum...

süpersin :) şimdi az önce yolladığın nurettin rençberi dinliyom çok güzel, ağlama diyo ama çok güzel ağlatıyo. bunu bi de gece dinlesem tam motive daha güzel ağlanır:43:

....sen leyla’ydın bende mecnun çöller içinde sen alevdin bende rüzgar küller içinde gel de bir gör şu halimi kullar içinde yeşermez bahçem kapanmaz yaram zaman içinde ağlama yar bir gün gelir bu hasret biter döneceğim ağlama, bekle beni ağlama...

ayy ben o adamın bütün şarkılarını severim...
yüyüm ve ezo var bide o ikiside süper..

süper demi dün gece radyoda çalışıyodu bende mektuğ yazıyodum açtım ay bir ağladım hüngür hüngür çok kötü oldum ya iş yerindede dinliyorum onu süper telime atcm o şarkıyı ya

selam kızlar nasılsınız...
benimki geçen hafta çarşıya çıktı önce kahvaltı yapmışlar arkadaşlarıyla sonra okey oynamışlar sonrada internet kafeye gitti akşama kadar görüntülü konuştuk...
iki gündü izni 2 gün boyunca msnden konuştuk çok güzeldi...
bu hafta da çıkarsa yine konuşacağız hafta sonunu iple çekiyorum...

ayy o zaman çıksın çarşıya internet cafeye gitsiiin benim tatlım daa:1:

ay kimler gelmiş yumicim gelmiş napıyosun kıs bak yeni şarkı buldum süper nurettin rençber ağlama yar bi dinle diğer şekerler dinledi sende beğencekmisin bakalım

ay kimler gelmiş yumicim gelmiş napıyosun kıs bak yeni şarkı buldum süper nurettin rençber ağlama yar bi dinle diğer şekerler dinledi sende beğencekmisin bakalım

iyiyim kuzum yine gözüm telefonda her zamanki gibi aşkımın aramasını bekliyorumm:27:dur dinliyim şarkıyı:80:

süper demi dün gece radyoda çalışıyodu bende mektuğ yazıyodum açtım ay bir ağladım hüngür hüngür çok kötü oldum ya iş yerindede dinliyorum onu süper telime atcm o şarkıyı ya

bende atcam efkarlanınca tak kulaklıkları dinle :( ben bu adamı hiç bilmiyodum da balım sayesinde tanıştım aşk sana benzer de süper bunun şarkılarını ilk onunla dinlediğim için daha bi apayrı yeri var ben de :( nerde hangisini dinlemişsek gözümün önünde hepsi ya oofff offf .........:43::43::43:

bende atcam efkarlanınca tak kulaklıkları dinle :( ben bu adamı hiç bilmiyodum da balım sayesinde tanıştım aşk sana benzer de süper bunun şarkılarını ilk onunla dinlediğim için daha bi apayrı yeri var ben de :( nerde hangisini dinlemişsek gözümün önünde hepsi ya oofff offf .........:43::43::43:

valla dün bende aşkıma mektup yazarken açtımn radyoyu bu şarkıcıyı bilmem normalde dokunaklı sölüyo sözleride süper bende takcm kulaklıkları çal babam çal :60::60:

citl şarkıyı dinledim,bütün içim karardı yani:4:şaka canım güzelmiş teşekkkürler:46:ee sizin şarkınız ne aşkınızla kızlar?bizim mustafa ceceli-hastalıkta sağlıkta ve benim ona söylediğim bir diğer şarkı;-yemyeşil bir deniz senin gözlerin...ee hadi sıra sizde?

neden kavga ettiniz kiiii

bunlar napıcak dışarda 4-5 erkek baş başa ya:52:
kıskandım şimdi, hadi benim sevgilim akıllıdır da yanındakileri tanımıyorum:63:

tatlım kıskançlık krızı tuttu.Oyle boyle degıl gak desem sus guk desem konusma... en sonunda bennnn:36::35::35::37: oldummm

hoşgeldin hayatımm:52:nasılsın bakalım?

Çok iyiyim kuzum dün soğuk davrandım sabah saat 10da aradı ilk kez normalde akşamcıyım ben neyin var senn diye yaaaaaa dedim böle aratırım :32: anlattım neden soğuk oldumu ne uyuzsun lan dedi uyuzum lennnnnn dedim :63::63: sen nasılsın canm

Back
X