• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

peri yaa sen ne kadar düşüncelisin ben olsam bencillik yapardım kesin yaa fesat hissetti kendimi

Canım benim, çok teşekkürler ama ben erkek arkadaşımın ailesi konusunda çok hassasım anne baba ayrı ve ben annesini çok seviyorum, onun da oğlunu çok özlediğini biliyorum. Bu yüzden geldiğinde ilk günler kendi evinde olmasını, annesinin yaptığı yemekleri yemesini ve çok özlediği yatağında uyumasını daha doğru buldum, benim isteklerimden daha önemli değerler var çünkü. Böyle olmasa içim rahat etmezdi canım.
Çoğu zamanda bu anlayışımdan dolayı hem ailesi hemde erkek arkadaşım çok takdir eder beni.
Bide ben 6 senedir yalnız yaşadığım ailemden uzak olduğum için çok hassasım bu konuda tatlım.:16:

Son düzenleme:
Canım benim, çok teşekkürler ama ben erkek arkadaşımın ailesi konusunda çok hassasım anne baba ayrı ve ben annesini çok seviyorum, onun da oğlunu çok özlediğini biliyorum. Bu yüzden geldiğinde ilk günler kendi evinde olmasını, annesinin yaptığı yemekleri yemesini ve çok özlediği yatağında uyumasını daha doğru buldum, benim isteklerimden daha önemli değerler var çünkü. Böyle olmasa içim rahat etmezdi canım.
Çoğu zamanda bu anlayışımdan dolayı hem ailesi hemde erkek arkadaşım çok takdir eder beni.
Bide ben 6 senedir yalnız yaşadığım ailemden uzak olduğum için çok hassasım bu konuda tatlım.:16:

canım en doğrusunu yapmışsın annesinin seni çok sevmesinde bunlarında payı var emin ol sende görüyorsun nasılsa hergün değil mi:16:

gerçekten de takdir edilcek kadar var çünkü herkes böyle olamaz,keşke bende olabilsem.ben hep ben hep ben olsun istiyorum.sen psikologmuşsun bende daha mantıklı düşünüyon galbaa:1::1: bide yaa ben odada bile tek başıma uyumaktan çok korkuyorum canm:2: sen ne güzel evde tek başına kalabiliyosun yaa takdir etti valla maşallah maşallah:nazar:

slmm kızlarr geçmişi şölee bii okudumm tam detaya giremeden ama perimevett seni takdir etmek lazımm yalana gerek yok bende yapamam senin yaptığını yanii şölee bii düşünüyorumdaa yok yokk yapamam yaaaaa:26::26::26:

canım eğer otuzunda çıkıyorsa
Salı 12
Çarşamba11
Perşembe 10
Cuma 9
Cumartesi8
Pazar 7
Pazartesi 6
Salı 5
Çarşamba4
Perşembe 3
Cuma 2