- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #18.021
bari bisküvili pasta yapsaydın kız ii olmuştur seninki de ama
iyiyim cnmm seni sormalıı ii yapmışsın zman geçmiş en azından ben de mutfağı temizledim sabah sonra kociş geldi nette konuştuk bütün gün
evet tatlımm taa sonunda tutiyi depükliyruzz ve sana sıra geliyoo çok mutluyumm yaaaa sonrda bennn aşkımın kollarına ayy bu hafta geçermi
bu gece yıkıcaz ortalığı tutimmmmmmmmmmmmmmm hazırlıklı ol tatlıyı bol ye canım enerji lazım
iyiyim cnmm seni sormalıı ii yapmışsın zman geçmiş en azından ben de mutfağı temizledim sabah sonra kociş geldi nette konuştuk bütün gün
evet tatlımm taa sonunda tutiyi depükliyruzz ve sana sıra geliyoo çok mutluyumm yaaaa sonrda bennn aşkımın kollarına ayy bu hafta geçermi
buna benziyorrr
evet cnm öyle uyduruk bişey yaptım puding yaptım içine ufalanmış bebe bisküvisi koydum karıştırdım
evet 5 kullanıcı okuyo 1 ben 4 ziyaretçi yaa hayalet gibi dolanmayın giriş yapın bari sohbet edelim sıkıldımmmmmmmm
sıkılma cnm, herkes yemekte sanırım :)) bende bilgisayardaki klasörleri düzeltiyordum.
bu arada bunu, sanırım iki yıl önce kaydetmiştim (pronovias ). nette gördüğümde henüz türkiye'ye gelmemişti, belki şimdi satılıyodur. diktirmiştim o zaman ben aynısını :) nişan için fikir olsun diye eklemek istedim :81:
kızlarrrrrrrrrrrrr
offff çok heyecanlıyım ben yaa yarın resmen askerime kavuşuyorum yedik bitirdik askerliği
esred ben vu tutimin depük gecesi bugüün
ve size sürprizim varr ben düşündüm taşından salladım çoğu şeyi kenara,her şeyi oluruna bırrraktım ve deeeeeeeeeeeee eski halime dönüş yapıyorummmmm
bugün kaçş bıyıkları hallettim,manikürümü yaptım,ama yarın fön falan çekemicem okulda akşama kadar çocuklarla yolunmuş kaz gibi kalcam zaten,uğraşmaya gerek yok
askerimi karşılamaya gidemicem malesef okulda olcak,belki o beni almaya gelir de tezeklerin arasında buluşur samanlıkları neyim yakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?