335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

gececek canım bak bu gece 6 diyeceksin ne kaldı ki tatlım bitirecez ya yarın ben 2 diyecem allaaaah

bu gece yıkıcaz ortalığı tutimmmmmmmmmmmmmmm hazırlıklı ol tatlıyı bol ye canım enerji lazım

allahhhhh yıkılsın ortalık 335 hürgeneral tuti geliyor....

emin ol musurum geleceği hafta çarçabuk geçiyorrrrr ben bu hafta nasıl geçti anlamadım bile sanırım kuafördü,alışverişti derken hafta bitti aşkım allahın izni ile yarın geliyor bakkk

canlarım ben şu manikürle bir uğraşayım yarın çok vaktimi alır diye şimdilik ilk defa kendime manikür yapcam kazasız belasız atlatayım inşallah yarına sadece kaş-bıyık-fön kalsın 1 saate gelirim akşama iş bırakmayın işiniz,yemeğiniz varsa şimdiden yapın akşama iş bırakmayın

Son düzenleme:
emin ol musurum geleceği hafta çarçabuk geçiyorrrrr ben bu hafta nasıl geçti anlamadım bile sanırım kuafördü,alışverişti derken hafta bitti aşkım allahın izni ile yarın geliyor bakkk[/QUOTE]

inşş tatlımm inş öle olurr zaten bu hafta geç kaklkcam bilerek :93:güne geç başlamış olcam çarşamba yada perşembe kuaför işim var başka napsam yaaa aklıma gelmiyoooooo

resim çıkmamış cnm.

evet cnm öyle uyduruk bişey yaptım puding yaptım içine ufalanmış bebe bisküvisi koydum karıştırdım

ya benimde cnm nası tatlı istedi, sanırım bende evdeki çikolata sosu yapıcam. sütle bisküvi lazım bana da:122:

musurcum merhaba bu arada :80:

sıkılma cnm, herkes yemekte sanırım :)) bende bilgisayardaki klasörleri düzeltiyordum.

bu arada bunu, sanırım iki yıl önce kaydetmiştim (pronovias ). nette gördüğümde henüz türkiye'ye gelmemişti, belki şimdi satılıyodur. diktirmiştim o zaman ben aynısını :) nişan için fikir olsun diye eklemek istedim :81:

Son düzenleme:

hımmm çok hoş canım gerçektende mükemmel zevklisin

Meyabaaa canlarımmmmmmmmm :79: Aşkımla çok güzel yemekler yaptıkk, kuzenimle kız arkadaşı gelicek saat 8de şimdi de yorulduk oturuyoruz hemen canlarımabakym dedim...Aşkımı öperken herp duaediyorum tüm sevenler kavuşsun diye... Özom musurum çok az kaldı canım Tutim de bugün yolcuuu Oyüzden şimdiden Tutimin depüğünü atıcam ben ayrı bi pencerede

Canım Tutim bunca gün birlikte güldük ağladık, çok güzel sohbetler ettik yeri geldi sabahlara dek... Öyle ki askerlerimizi bile aynı acemi birliğine yolladık, birbirimizi canlı canlı gördük, sonra beraber Doğu'ya yolladık canımızın parçalarını seninle...Ve senin günün geldi işte bitanem, doyasıya sarıl öp sevdiğini, artık herşey çok daha güzel olucak sizin için...Herşeyin en iyisini hakediyorsun hep mutlu ol canım arkadaşım... Hayat seni hiç üzmesin! Seni seviyorum melek surat
Şimdi kocaman bi depük benden sana eniştemin kollarına doğruuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eki Görüntüle 131217

kızlarrrrrrrrrrrrr

offff çok heyecanlıyım ben yaa yarın resmen askerime kavuşuyorum yedik bitirdik askerliği
esred ben vu tutimin depük gecesi bugüün
ve size sürprizim varr ben düşündüm taşından salladım çoğu şeyi kenara,her şeyi oluruna bırrraktım ve deeeeeeeeeeeee eski halime dönüş yapıyorummmmm
bugün kaçş bıyıkları hallettim,manikürümü yaptım,ama yarın fön falan çekemicem okulda akşama kadar çocuklarla yolunmuş kaz gibi kalcam zaten,uğraşmaya gerek yok

askerimi karşılamaya gidemicem malesef okulda olcak,belki o beni almaya gelir de tezeklerin arasında buluşur samanlıkları neyim yakarız

ay sizin yazdıklarını okuyunca içim ferahlıyor yaa..
biz de kavuşacaz diyorum, vakit geçiyor demek ki diyorum..

'tezeklerin arasında buluşur samanlıkları neyim yakarız' lafına bayıldım

benim aşkitom da çok özledim çook ama dönüşüm muhteşem olacak dedi..
mayısta bi aşk patlaması yaşanacak.. 9 ay sorna da hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…