• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

[video=dailymotion;xdu5b2]http://www.dailymotion.com/video/xdu5b2_metin-arolatizmir2010_music[/video]

yarın askerlerine kavuşacak olan arkadaslara bu şarkıyı armağan ediyorum darısı bizim başımızaaaa:72::70:

Son düzenleme:
[video=dailymotion;xdu5b2]http://www.dailymotion.com/video/xdu5b2_metin-arolatizmir2010_music[/video]

yarın askerlerine kavuşacak olan arkadaslara bu şarkıyı armağan ediyorum darısı bizim başımızaaaa:72::70:

ayyy cnımm benm eşimde izmirde yaa kötü oldumm yaaa :5:lütfen benm gecemde bana bu şarkıyı yolla zaten garip bi hal içerisinde olcamm yaa ağlarım ya gülerimmm:35::35::35:

tutimin depüğünü bn şimdiden atıym akşam giremeyeblrmm :16:
canmm topik başımızz :9::9: snde biçogumuz gbi artık yarın askerinin kokusuyla hayata dönceksin :69::69:
160 gn burda birbirimizi dinledk sohpt ettk agladk sapıklık yptık :23:
ama artık btti bndan snra başka muhabbetler olck :16:
al sana bnden koca bi depükkkkkkkkkkkkkkkkk :57:

inş. babanda seni adanaya depükler :60::60:

yaaa kızlarr bişeyy diycemm bilmem farkettinizmii ama askerine kavuşan bi daha gelmiyoo yani gelselerde ce diyip kaçıyolarr :5:gerçii onlarada bişey diyemiyorum kaç ayın hasretliği zor çıkar ama sanırım bu gidişle ben sona kaldım ve dona kalcam:60::60:

ÖZOM o sünnet ocuğuda ne öyle allah cızırtını vermesin emi :52:

335dc canım benim çok saol evet dediğn gibi sizler olmasaydınız belki askerlik bu kadar kolay geçmeyecekti ama çok şükür hepimiz yavaş yavaş mutlu sona ulaştık ,ulaşıyoruz çok mersi tatlım allahım mutluluğumuzu daim etsin hepimizin...bu arada inşallah babam depükler beni adanaya :9:

yaaa kızlarr bişeyy diycemm bilmem farkettinizmii ama askerine kavuşan bi daha gelmiyoo yani gelselerde ce diyip kaçıyolarr :5:gerçii onlarada bişey diyemiyorum kaç ayın hasretliği zor çıkar ama sanırım bu gidişle ben sona kaldım ve dona kalcam:60::60:

canım ya 335 dc ve perişkom çok vefalı çıktı haklarını yemeyelim :70:diğer arkadaşlarda biraz tadını çıkarsınlar hayatın evliler ya zaten annem ne yapalım ben iki gece gelemem kesin birinde yolda olacam canım cumartesi gelirim sana depüğümü atarım ama:57:

Back