- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #1.701
caglocum oh ewine gidiyormuşsun şimdi gördüm yazını ...
red_winecim benim şuan en çok erkek arkadaşıma ihtiyacım var şöyle diyim maaşallah askerde olduğunu bildiğim için en ufacık kusurunu görmezden gelmeye çalışıyorum benimki çok hassas çünkü sesim gripten dolayı kötü çıksa hemen panikleniyor neyin var diye o yüzden alttan alıyorum herşeyde 40 derece ateşli olsam dahi belli etmiyorum...bu yüzdende kavgalarımız çok naidrdir maaşallah subhanalla reeldede kavga etmeyiz pek çünkü oda bende birbirimizi çözdük birbirimizin sevmediği hareketleri yapmıyoruz kavga edecek olursak bile bana sonra konuşalım diyor kaçıyor kavgadan yawrum yaa
yaa zaten bana ne oldu bilmiyorum Tuti'cim. eskiden böyle olmazdım son zamanlarda özel günlerde pek bi hassaslaştım. sorun çıkarmaya yer arıyor gibi oluyorum. sonrasında geçiyor ama o dönemi atlatırken illaki sorun çıkaran bir tip oldum ben çok sinir bozucu. bilmiyorumkismile aslında sanırım bunun en büyük sebebi ben ne kadar duygusal durumdaysam onun şevkatine olan ihtiyacım o kadar çok oluyor... ee şimdide hem özel günler hemde hasret girince olaya ... bitmişim bennn

aşkımı özledimmmm mafoldumben