- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #17.301
bende koyunları say say bitiremedim bu gece uyku haram bana
yar yine bana haram geceler

yar yine bana haram geceler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zavallı puggy şaşkın şaşkın bakıyordur napıyor sahibim diye sen puggy nin suyuuda içersin şimdi![]()
bazen isyan ediyorum yalnız yaşamaya bıktımmmm
Herşeyi bunu bile deliliğe vurup gülüyorum işte, elimden bişey gelmiyor çünkü![]()
canım ya bende aynı durumdayın ve şu an odanın kapısı kitli her an senin durumuna düşebilirim ve kimse yok askerimde yok![]()
Köpeğinde yok özommmm nereye yaparsın allah bilir o zmannnnyok annem sana olmaz Allah korusunn
![]()
nasıl kilitliorsunuz ben korkarım kilitli uyumaya ancak otelde falan kilitliyorum birde hiç tanımadığım bir yere misafir gitmişsem yatılı ama kendi evimde kilitleyemiyorum kendimi sanki ruhum daralıyor kilitleyince perim özom niye kilitliyorsunuz ki ???
nasıl kilitliorsunuz ben korkarım kilitli uyumaya ancak otelde falan kilitliyorum birde hiç tanımadığım bir yere misafir gitmişsem yatılı ama kendi evimde kilitleyemiyorum kendimi sanki ruhum daralıyor kilitleyince perim özom niye kilitliyorsunuz ki ???
koyunlarda odamda mahsur kaldı yazık fazla mesai yapacaklar sürekli zıplıyor hayvanlar bir beni uyutamasılar![]()
perim senle gurur duyuyorummmmmmmmmmAçtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kapıyı biraz yukarı kaldırdımmm ama kulpu elimde kaldııııay çatlicam gülmektnennnnn !!!! Kulpunu yerleştirdim neyseee
Özom koptmmmmmmmmmmmm iki lafın belini kırcamıza kapının kilidini kırdık hakkatennnn