• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

oyyy Ellammmmmmmmmmmm Tutiimm bunlar neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
He walla Öz<omm gelde iki lafın belini kıralım vallahaaaaaaaaaaaaaaa
Çilek yedim uykum açıldııııııııııı bide Tutimin resimleri açtı uykumuuuuuuuuuu :60:

benimde koyun sayaa saya uykkum geldi veda ettim kaç kere ama kopamıyorum
kaç kere yemin ettim :19:
kaç kere uyyumaya gittim:60:
sizsiz yapamıyorum:60:
bak yine geri geldim:60:

Kızlllaaaaarr yardım edin baaannnaaa !!! Odamda kilitli kaldımmmm :84::84::84: Yatmadan önce hep kitlerim hem sokak hem odamın kapısınııı şimdi bibiş yapmak için açmaya çalışıyorum olmuyoorrr zaten eskiydi kapımmm zorla kitledimm bişey sıkıştı heralde deminden beri deniyorum mimkin değil açılmıyorrrrrr ayyy hem gülüyorum hem çıldırıyorummm altıma yapıcemmmmmmm :60:aşkımda uyudu uyandıramam onuuu napıcam ben kaldım burda böyleeeeeeeeeeee İMDAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Kızlllaaaaarr yardım edin baaannnaaa !!! Odamda kilitli kaldımmmm :84::84::84: Yatmadan önce hep kitlerim hem sokak hem odamın kapısınııı şimdi bibiş yapmak için açmaya çalışıyorum olmuyoorrr zaten eskiydi kapımmm zorla kitledimm bişey sıkıştı heralde deminden beri deniyorum mimkin değil açılmıyorrrrrr ayyy hem gülüyorum hem çıldırıyorummm altıma yapıcemmmmmmm :60:aşkımda uyudu uyandıramam onuuu napıcam ben kaldım burda böyleeeeeeeeeeee İMDAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

canım ya bende kitleyerek uyuyorum ne yapabilirsin ki acaba komşun falan var mı bu saatte uyanık kalacak anaaaa:18:

perim valla elimden bişey gelmiyor orda olsam kırardım o kapıyı biliyon biraz iriyim ama burdan faydam yok allahtan aşkın askerşyede değil:53:
ayy özom zaten ona şükrediyorum hiç olmadı yarın çilingiri alır gelir kurtarır aşkım beniii ondan dert etmiyorum yoksa oturur ağlardım :60:
anammmmmmmmm bende hello kittyli oda resmi yolladım perişe bu kadar tesadüf eeee ne olcak şimdiii

evet tutim yaa şaka gibi o odada mahsur kalsaydım keşkeee susadım bide bennnnnnnnnnnn :84: ayy bide böyle olmayınca herşeyi ister ya insan du bakim acıktımdaaa yaaaaaaaaa :84:hahahahhahahahahahahhahhaah:60::60::60::60:

yanlız bende olaya kopuyorummm...:52:özom az ewwel perime hello kitty li çok tatlı bir oda resmi yolladım dekorasyonu hep hello kitty dedim tam senlik perim bana diyorki keşke bu odada mahsur kalsaydım topiği okumadım bilmiyordum odada kilitli kaldığını perim dedi topiği okursan anlarsın bu odada mahsur kalmak istediğimi diye ay ben hala gülüyorummmm:52:tesadüfün böylesi

nasıl kurtarabiliriz seni oradan perim:44:

yanlız bende olaya kopuyorummm...:52:özom az ewwel perime hello kitty li çok tatlı bir oda resmi yolladım dekorasyonu hep hello kitty dedim tam senlik perim bana diyorki keşke bu odada mahsur kalsaydım topiği okumadım bilmiyordum odada kilitli kaldığını perim dedi topiği okursan anlarsın bu odada mahsur kalmak istediğimi diye ay ben hala gülüyorummmm:52:tesadüfün böylesi

nasıl kurtarabiliriz seni oradan perim:44:
tuti gece gece iş buldun başımıza nerden bulursun öyle oda resimlerini falan:57:

ayy özom zaten ona şükrediyorum hiç olmadı yarın çilingiri alır gelir kurtarır aşkım beniii ondan dert etmiyorum yoksa oturur ağlardım :60:

evet tutim yaa şaka gibi o odada mahsur kalsaydım keşkeee susadım bide bennnnnnnnnnnn :84: ayy bide böyle olmayınca herşeyi ister ya insan du bakim acıktımdaaa yaaaaaaaaa :84:hahahahhahahahahahahhahhaah:60::60::60::60:

perim senin köpeğinin yediği özel bir yiyecek yok mu odada ondan da yersin:60:bu arada çişini yaptın mı harbi:60:

Ayy şuan odanın içinde yuvarlanarak kahkahalar atıyorummmm!!!!!!!!!! :60::60::60::60:
Ya yapamam ben çişimi oraya çok sıkıştım açılmıyor halaaa :84:
Tutamam ben çişimi yaa off camdan aşağı yapsamda pıtışımı görürlerrr ufff demir delikli bi çubuk var onu huni şeklinde kullanmak suretiyle mi görsem işimi :26:
Ya aşağıdan biri geçiyor olursa :104::125:

Back