335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlr ntvde tartısma prgramnda su askerlık mevzusu knslckmıs 11de bu egce baslamstr belkı,ben ztn cıkıorm malum yıne bsa donmelerım:s bı bakym eger onmlı bısey olrsa sıze aktarırım gercı sızde takıpe dersınız =)) hade smdlk byeeeeeee

kusum walla bak gazetelerde haberlerde hep soluorlar 12 ay ımkansızmıs akp onaylamıyormus tek tıpı ama olurs uzun dönem 9 kısa dönem 4 ay olucakmıs ayrıca bellı cıkarıcaklarmıs neden hanı kanun cıkarsa erken terhıs olacagı ıcın bedelı askerlık ıle asker acıgını kapatmayı dusunuyorlar cunku 200bın bedellı asker patlaması olucakmısss

carpinti tuttu ya of kesini okuyup inanip zipzipladim ay Allahim nolur 4aya insin nolur biz elh rahat 2 3 4 kere konusuyoruz gunde safak:20 ocak

Kızlar ben inanmıyorum açıkçası askerliğin bu kadar kısalacağına ama inanın hayali bile güzel yaaa bayramda düşünsenize askerleriniz yanında:asigim:.Ayrıca kasımda gelirlerse plakaların yarısından falan saymaya başlarız herhaldesırnaşık şey

kızlar bırılerı takıp etsın ntv yı ayrıca bızım facebookta bır grup kuruldu tek tıpe hayır dıye ordakı unıwersıte mezunları ntv yı arayacakalr haklarını sawunmak ıcın

kızlar hemen gelıorum modemı yenı aldık yenısını kurmam lazım gelıcem

Eveettt program başlamışş. Çalışmalar tamamlandı diyorrr. Allahım nollurr ya 40 gün 40 gece party verelim burda çıkıncaaa sonra da askerlerimiz gelecek zatennnn. Allahım Alalhımm :sm_cool::roflol:

off bi gelseler kasımdaa ay hem yıldnümümüzde gelmş olcak hem doum gnümde off çok heyecan bastıı ama inanmıyorm malesf bizmkilerii etkilemz

Çok güzel konuşuyor NTV'deki genç helal olsun!!! Gnel Kurmayın tasarısında her yükümlüyü 12 AY askerlik seçeneği ağırlık kazanıyor diyor yaa. Off hayırr. Böyle bişi olursa kafayı yerim ben yaa. Nolur olmasın bu nolur.

Eveettt program başlamışş. Çalışmalar tamamlandı diyorrr. Allahım nollurr ya 40 gün 40 gece party verelim burda çıkıncaaa sonra da askerlerimiz gelecek zatennnn. Allahım Alalhımm :sm_cool::roflol:

Canım öle bişey çıksa zaten 40 gün 40 gece parti verene kadar biz terhis olacaklar:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…