- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #1.401
yavru kuşlarr callenetics 21 günde 5 kilo vermiş kadar ince gösteren bir proğrammış ben bugün 11. yi yaptım ilk başlarda zor geliyor ama sıkılaşıyo insan valla
gece kuşum sorma bu basen sorunu bende de var ama artk onlrı sevmeye basldm napym kabllencm mecbrn yok olmuolr ne etysem=)
tuti bak aynı annem gbı knstn he bırzdn yemiosn ac gezıosn ondan bole basın donuo dersen hıc sasırmam
ben 50 kiloyum canım boy 1.60 ama basenn sorunum var
miraclee hayır de lütfennn bu bnm en sevdiğim tatlı hepsini ben yicemmmm:roflol:
tatlım nette video var ama ingilizce olduğu için hareketleri kavramak zor oluyor.bir arkadaş alt yazı ve dublaj eklemiş o var ben de çok daha kolay oluyor her gün 1 saatini ayırıyosun onu burda sana gönderemem ki canımm dosy halinde çünkü, istersen özelden msj at msnini ver gönderiyim bi mahsuru yokksa tabi
şuan koptum yerlerdeyim kuşumun ciddiyeti harika yaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahahhahaha
ne bee alla alla hem cıvık görünce şaşırdın tabi dimi:roflol:
merhaba canım hoşgeldin aramızaaa ben de memnun oldummm
öle öle sevecek her halimle eli mahkum oyarım valla gözlerini onunklava:
Tutim sen buna mı koptun??? Bende kopuorum şuan bu msgaaaaaasempatiksalakcinni Ama gece kuşum anlamadı benceeeeeeeee sempatiksalakcinni miracleım burdaım bacım en şişkonuz benm bu arada kaydirigubbakcemile
prim yapmayın üstümdenn yolarım hepinizi bakk:roflol:
kızdırmayın kuşu valla bak uyarıda aldınız ona göre hee
prim yapmayın üstümdenn yolarım hepinizi bakk:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?