335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

yavru kuşlarr callenetics 21 günde 5 kilo vermiş kadar ince gösteren bir proğrammış ben bugün 11. yi yaptım ilk başlarda zor geliyor ama sıkılaşıyo insan valla

harketleri nerden bulabilirim kuşum basenim yok ama sıkılaşmak isterim...

yeminle diyecektim bence başın bundan sebep dönüyor kansızlık olabilimi acaba tatlı ye bol bollll pekmezzzzz yeee açlıktan oluyordur

ben 50 kiloyum canım boy 1.60 ama basenn sorunum var

kilon iyi boyuna göre bebemmmm maaşallah

tatlım nette video var ama ingilizce olduğu için hareketleri kavramak zor oluyor.bir arkadaş alt yazı ve dublaj eklemiş o var ben de çok daha kolay oluyor her gün 1 saatini ayırıyosun onu burda sana gönderemem ki canımm dosy halinde çünkü, istersen özelden msj at msnini ver gönderiyim bi mahsuru yokksa tabi

hee kansızlık var cidden de ama öncedn olmuodu yaa,yaa adamı askere yolladık hasar üstüne hasar cıkmaya basladı bende,dicekki ne arızalı bı kız alıcm kaydirigubbakcemile3

kız ne mahsuru olcek alt tarafı msn hahahahaha

öle öle sevecek her halimle eli mahkum oyarım valla gözlerini onun klava:

kız sendende korkulur wallahiii bu topktekilern hepsinin eli maşalı allama hahahahkaydirigubbakcemile3

Tutim sen buna mı koptun??? Bende kopuorum şuan bu msgaaaaaa sempatiksalakcinni Ama gece kuşum anlamadı benceeeeeeeee sempatiksalakcinni miracleım burdaım bacım en şişkonuz benm bu arada kaydirigubbakcemile

heee yaa ona koptum hala kopuyorummmm kaydirigubbakcemile3

prim yapmayın üstümdenn yolarım hepinizi bakk:roflol:

bir eli maşalı daha yeinle yolar beni yolmaya başladı msn de haberiniz ola kızlar hahahahahdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…