- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #1.421
bacaklara bakmaktan sıfatlara bakamadım ben :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ehhehhhehahha guşum benim yaa gecemin guşuuuu kaydirigubbakcemile3 Kızlar şu anda apartmanda yangın alarmı çalıyor napmalıyım sizce?![]()
![]()
tabur bölük takım emrinize hazırdır komutanımmmmmm
bacaklara bakmaktan sıfatlara bakamadım ben :roflol:
Yoh yaa yanlışlıkla oldu heralde apartman deli dolu anacım sırf öğrenci içip içip sapıtıolar bu saatte yapıolar bazen kızlar gecelikleyse çıksınlar dışarı diyeklava: Ahlakı bozuklar. Of yaa bizde şöyle gitsek askerlerimizin yanına düşünsenize sırf bu topik gidiyoruz herkesin askerinin şehrineç Aşkıııımmm diye baarıo herkes sevgilisine diğerleri arkada hazrolda :dance: Heriflerden dayak yer döneriz vallaha :teytey:
Yoh yaa yanlışlıkla oldu heralde apartman deli dolu anacım sırf öğrenci içip içip sapıtıolar bu saatte yapıolar bazen kızlar gecelikleyse çıksınlar dışarı diyeklava: Ahlakı bozuklar. Of yaa bizde şöyle gitsek askerlerimizin yanına düşünsenize sırf bu topik gidiyoruz herkesin askerinin şehrineç Aşkıııımmm diye baarıo herkes sevgilisine diğerleri arkada hazrolda :dance: Heriflerden dayak yer döneriz vallaha :teytey: