• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayhh sorma tuticim dünden beri ev ahalisi onu bunu tıkıştırıo ağzıma birde super yemklr pişmeye basladı tam zevkime gore hastlgn en guzl yanı da bu olsa gerek hahaha:D aman ii olaymda annem sevmedklrmden yapsn razıyım vllaaa

ben zayıfımmm bütün olarak ammaaa basenler müthişş callenetics yapıyom anam ağlıyo canım kısa sürede etkili oluyomuş tavsiye ederim.ç ver yerim ben hepücünüüü:roflol:

hakket miraclecim bu kız benden kek börek istedi şimdi kayıplarda....
kuşum cellenicts ne oluyor yawrum bu ara bayağ uzağım yeniliklerden....

yavru kuşlarr callenetics 21 günde 5 kilo vermiş kadar ince gösteren bir proğrammış ben bugün 11. yi yaptım ilk başlarda zor geliyor ama sıkılaşıyo insan valla

gece kuşum sorma bu basen sorunu bende de var ama artk onlrı sevmeye basldm napym kabllencm mecbrn yok olmuolr ne etysem=)
tuti bak aynı annem gbı knstn he bırzdn yemiosn ac gezıosn ondan bole basın donuo dersen hıc sasırmam:D

tiramisu1.jpg

miracle'cim buna hayır diyebilecekmisin peki ???

Oyyyyyy anammm koptummmmm ellerine sağlıkkk tutimmmmm nası canım çektiii. Sen inceciksinnn boy da var maşallah ye ye yarasın annem sana. Miracle'ım iyileşene kadar ye annemm morale ihtiyacın varr yarasınn.. Ben 60 kg'ym yaa Askerim gidince vercektm güyaa veremedimm. Gece Kuşum Merhaba ben aranıza yeni katıldım tanıştığımıza memnun oldum :1:

Back