• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Tutimm karakolda diye meraklanma, hic birsey yaptiklari yok;)
benimkide karakolda biliyorsun. hic sikayetci degil sadece rütbesi yok diye eziyorlar oda seninki almis bile rütbesini hicbir sey olmaz..
hatirliyorsan bende sivastaki ilk iki gün böyleydim ama kangala gectiginden beri ariyabiliyor, daha düzeni oturmamistirki.. icini ferah tut, hep iyi düsünki iyi olsun her zaman diyorum bunu sana=)

caglom ne bılım kayınvalidemde benı arayınca ıster ıstemez panık oldum acaba acaba dıye dusunuyorum askerıyeye hıc guwenmıyorum tek ordakı degıl hıc bır askerıyeye ınsallah uyuyordur kuzum...bırde görümcm karakolu aramıs acan olmamıs telı koskoca karakolda telı neden acmazlar yaaa hıc m dusunmuyorlar bu askerlerın aılelerı war bosuna dememısler ana kucağı değil asker ocağı diye

guerillaaa=)
yasimizi sormussun benimkini biliyorsun ama diger arkadaslar icin söyliyeyim yine=)
aranizda en cücügünüz benim sanirim 19 yasindayim ve balik burcuyum=)

caglom ne bılım kayınvalidemde benı arayınca ıster ıstemez panık oldum acaba acaba dıye dusunuyorum askerıyeye hıc guwenmıyorum tek ordakı degıl hıc bır askerıyeye ınsallah uyuyordur kuzum...bırde görümcm karakolu aramıs acan olmamıs telı koskoca karakolda telı neden acmazlar yaaa hıc m dusunmuyorlar bu askerlerın aılelerı war bosuna dememısler ana kucağı değil asker ocağı diye

kuzumm annesinden önce seni arar=)
benimkide gecen aramayinca bende ablalarini aradm bana gülüyorlar, seni aramamissa bizi hic aramamistir diyorlar=)
mutlaka ariyacaktir en gec yarin o zaman sende annesini arar haber verirsin=)

ben nisanlimin ailesiyle nisanimizda tanistim=)
yani akrabalarimiz uzaktan ama ben tanimiyordum=)
neyse nisanlim benden 6yas büyük oldugu icin onun kardeside 24yasinda abisine diyorki, abi sen nasil kiyiyorsun bu ufacik seye alip napican bunu diyor=D
askimda sevip besleyip büyütecem dedi=D
ondan bu kadar kücük oldugum icin inanilmaz simartiyor beni cocugu gibi=)

aaa hadi yaa ben de seni benle aynısın sanmıştım ay bu gece amma sanmışım ben yaa:roflol:

hahahahah sen kaç yaşındasın kuzummmm ???ama beni gören 27 olduğuma inanmıyor küçük gösteriyormuşum

ben nisanlimin ailesiyle nisanimizda tanistim=)
yani akrabalarimiz uzaktan ama ben tanimiyordum=)
neyse nisanlim benden 6yas büyük oldugu icin onun kardeside 24yasinda abisine diyorki, abi sen nasil kiyiyorsun bu ufacik seye alip napican bunu diyor=D
askimda sevip besleyip büyütecem dedi=D
ondan bu kadar kücük oldugum icin inanilmaz simartiyor beni cocugu gibi=)

bak bak enişte beye bak sen allah huyunu bozmasın amin....

istanbuldakilere gecmis olsun. neyse ki büyük degildi !

cagLo tek basina misin kiz kiyamam sana. olsun alisirsin bunada zamanla. üzülme sen :))

valla tuticim ya ne oldu öyle resmen sansizlik ama bu trazonlularda ikidebir yerlere attilar kendilerini tam atak yapiyoruz hoop biri yerde. asabimi bozdular vallahi ya

kizlarr bir günü daha bitirmemize saatler kaldi=)
ben erkenden yataga gireyim ancak uyurum=)
hepinize iyi geceler diliyorum, yarin yine burada görüsmek üzere sevgiyle kalin saglicakla kalin=)

yawrum Q7 yokluğunu hissettirdi wallahi inşallah hemen iyileşirde gelir sahalara...
bobo benim aşkımdır ah ahhhhhhhhhhh bobomu sona saklıyor schuster bende ona kızıyorum tek forvet oynatmıyormu deli oluyorum guti bugün formunda değidi normalde ben beğeniyorum guti nin oyununu ama viyana maçından dolayı çok yorgunlardı bizimkiler şansızmız hala devam ediyorrr...şampiyonnnnnnnnnn olacağız beşiktaşım bu seneeeeeeeeeeeeeeee hehehe

Back