• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Malum çok soğudum burdan, ama sizin için geldim işte tekrardan opuyorumnanaktan Bırakamadım arkideşlerimiii, oyy nası canım çekti dünnn !! dalga geçtiğim misafirler gibi takıldım bi zoruma gitti sormayın :sinifsinif: Neyse artık burdayım işte!! hihoyyyt

gecekuşu=DİYARBAKIR
bettybaby=DİYARBAKIR
caglo=SİVAS
tuti:AĞRI-DOĞUBEYAZIT
geveze:ÇANAKKALE
red_wine:KAYSERİ
huzursuz:ESKİŞEHİR
miracle_84:İZMİR
335dc:GELİBOLU
gdogan:HAKKARİ-ÇUKURCA

ahhahah Tutiş yirim la. Hoşbulduk annemmm. Ya bu nee kendi topaamızda casusluk mu yapıcaz banlarlarsa banlasınlar vallahii bananeeee topaanızın Perisi geldi canlaarrr hihoyyyt:jeyyar:

Umarım gitmemmm anneemmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 Abeeww ben geldim kimse kalmadııı kız gelinnnn özledim yaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

huzursuz,cnm yaa ne küp şekerler ne çikoltlr yiorum da bi halt oldgu yok bişey deil kilo alcm valla adam geldgnde yusyuvarlak gorck bnı=))
tuti bu bettyi gözm bi yerdn ısırıyo
kaydirigubbakcemile3

ahahahhahh tutişimm bettyboop kullanımdaydıı bende bettybaby aldımm amanda nickimi yesinleeeer. Dur kız gelcen işte hele bi askerin gelsinn aklinialirimsmile Miracle'ımmmmmmmmm ben geldiimmm hahahahah ben kimimm burası neresiiiii. Off özlemişim delikafadulden

miraclem çok yeme kız bene bu ara cok yıyorum sıkıntıdan dur yeme kız fil gibi olmayalım adamlar gelene kadar hhehe
sorma benımde gözüm bır yerden ısırıyor betty i hahahahah

betty baby daha gusel boop tan bence jejejejeje

bizde misafirlik 3. msjdan snra bitio yavrum sen ztn demirbaşsın artık bettycim=))
tuti dur gene paniklerdesin bulcn modeli tmm olmadı tarf et bende arıyım yeterkı sakin ol sen:1:

3366901539_a409ec4c51.jpg

buyrun anacım istediğin kek börek olsun sana sofra hazırladık...
93E1AA8CF0E640E8B92F1BD3C0D30933.jpg

çaylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (çocuklar duymasındaki çaycı hüseyin gibi)

Back