• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

gecekuşu=DİYARBAKIR
perisoko=DİYARBAKIR
caglo=SİVAS
tuti:AĞRI-DOĞUBEYAZIT
geveze:ÇANAKKALE
red_wine:KAYSERİ
huzursuz:ESKİŞEHİR
miracle_84:İZMİR
335dc:GELİBOLU
gdogan:HAKKARİ-ÇUKURCA

Geçmişe yine pek bakamadım okumak zor geliyor hepsini -tatlicadiarzu-

İstanbulda deprem olmuş orda yaşayanlara geçmiş olsun aşkım çanakkalede oda hissetmiş midir ki:sinifsinif:

Tuticim arayamaması normal benim askeriminde 2 gün arayamadığı oluyor,mesela bu haftasonu kantinde kart bitmiş kart alamadığı için arayamadı ben aradım canım bu tarz şeyler olabilüüü canını sıkma askeriye işte:1hug:

gdoğan canım doğuda bi çok yer daha rahat oluyormuş zaten kısa dönem askerleri operasyona falan götürecekleri yok ya içini rahat tut batıdaki askerlerden çok daha rahat olucaktır büyük ihtimalyerimseniben

selam kıslarr lisetmiz güncelleniyo ne güzel
depremi yaşayan herkese büyük geçmiş olsun çok üzüldüm
tutim beni de aramadı bugün askerim yaa:bbo:

içim sıkılıyor kuşum yaaa aramdı diye bütün gün keyfim yok annesi beni aradı oa merak etmiş...birde üstüne deprem olunca iyice iptal oldum...

tuticm merak etme bişeyi yoktur yorgundur sdcee .. bnm erkek arkadşmda geçn hfta iki gün üstüste arayamadıı çok nöbet tutmuş uzanıym snra ararm diyip uyuyakalmş snra.. bnmde kayınvalidm aradı sni aradımı die merak etmeyn cnm yorgundur yda kartı bitmiştr alamamştr hemn

inşallah cnm yaaaa korkuyorum acaba cezamı aldı diyeeee

gevezem acaba cezamı aldı diye korkmaya başladım şimdi dün arkadaşının telinden mesaj attı ya bana yakalandıda cezamı yedi acaba ay allah korusun...

gevezem acaba cezamı aldı diye korkmaya başladım şimdi dün arkadaşının telinden mesaj attı ya bana yakalandıda cezamı yedi acaba ay allah korusun...

Canım daha dur bismillah hem telefonla yakalanan herkese ceza mı veriyorlar sanki telefonu falan kırıyorlarmış yakalandığında falan bi kere onu aklından çıkar yorulmuştur,kart bitmiştir....Askeriyede onlar bizden daha güvenli yerdeler.Bişey olmamıştır bak görürsün en geç yarın arar canım

Tutimm karakolda diye meraklanma, hic birsey yaptiklari yok;)
benimkide karakolda biliyorsun. hic sikayetci degil sadece rütbesi yok diye eziyorlar oda seninki almis bile rütbesini hicbir sey olmaz..
hatirliyorsan bende sivastaki ilk iki gün böyleydim ama kangala gectiginden beri ariyabiliyor, daha düzeni oturmamistirki.. icini ferah tut, hep iyi düsünki iyi olsun her zaman diyorum bunu sana=)

Benimki 2 gün arayamadığında ben tabi bi merak bi merak bekliyorum arıyor ne oldu hasta mısın bişi mi oldu diye telaşlı telaşlı soruyorum duyduğum cevap aynen şu kötü haber tez duyulur merak etme ben burda daha güvenli bi yerdeyim bana bişi olmaz sen kendine ii bakakannehir

Bişi olmaz gönlünü ferah tut Tuticim arar yarın bak emin ol

inşallah canım ya yeterki iyi olsun hepsiii...elim yüreğimde dilimde dua ksik olmuyor...

2. üyeliği ne zaman aldı onun cezası bugün bitmiyomuydu zatenbilmiyorumkismile

evt cnm bugün bitiyordu sanırım dün 2ci üyelik almış aynı hesaptan oda bu sitede yasak ya direk siteden atılıyor öyle durumlardamafoldumben

Back