- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #1.321
Merhaba kızlar
Şafak 103 turkbayragiİki hanelere son 3sositososito

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada benim askerimde hakkari-çukurcada..beni de eklermisiniz listeye:kedi: 5 gündür orda ama elhamdülillah rahatım diyor..inş hep böyle devam eder
selam kıslarr lisetmiz güncelleniyo ne güzel
depremi yaşayan herkese büyük geçmiş olsun çok üzüldüm
tutim beni de aramadı bugün askerim yaa:bbo:
tuticm merak etme bişeyi yoktur yorgundur sdcee .. bnm erkek arkadşmda geçn hfta iki gün üstüste arayamadıı çok nöbet tutmuş uzanıym snra ararm diyip uyuyakalmş snra.. bnmde kayınvalidm aradı sni aradımı die merak etmeyn cnm yorgundur yda kartı bitmiştr alamamştr hemn
kuşum birde benimki karakolda yapıyormuş askerliğini kayınvalidem söyledi of offfffff
karakol rahat olmaz mıymış hiç bilmiyorum ben vallaa enişelenme tatlı yarın dökülür ararlar hepsi
gevezem acaba cezamı aldı diye korkmaya başladım şimdi dün arkadaşının telinden mesaj attı ya bana yakalandıda cezamı yedi acaba ay allah korusun...
haklısın gevezecim....
bu arada kızlar peri sanırım temelli banlandı 2.ci üylik aldığı için
Benimki 2 gün arayamadığında ben tabi bi merak bi merak bekliyorum arıyor ne oldu hasta mısın bişi mi oldu diye telaşlı telaşlı soruyorum duyduğum cevap aynen şu kötü haber tez duyulur merak etme ben burda daha güvenli bi yerdeyim bana bişi olmaz sen kendine ii bakakannehir
Bişi olmaz gönlünü ferah tut Tuticim arar yarın bak emin ol
2. üyeliği ne zaman aldı onun cezası bugün bitmiyomuydu zatenbilmiyorumkismile