• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlarrr bu gece değil he akşam eğlenelim bence buldum bi yerlerden resimleri googleden falan...

artık uyusak iyi olur canlar iyi geceler allah rahatlık versin rüyalarıızda askerlerinizi görün....

kızlarr gece yazdıklarınıza koptm off bnde olmalıydm o muhabbette :gitme: askerde işimize yarıcak tek şeyi söylüyorm orda kuaför bedavaaaaaaaa alkisalkisalkis

selam teskereci güzeller nerelerdesiniz geceki muhabbet beni fena sardı
rüyamda askerdim kamuflajım mor olsun derken civciv sarısıydı tiksindim askerlikten:roflol:

selam güzel easker eşleri,sevgilileri....
ben anca uyandım hahahhahahahahah =)

kuşum sarımıydı kamuflajın ilahi vllahi saçım sarı ama sarı rengi kıyafette heç sevmemmm...
miraclem çok geri kalma muhabbetten tatlım =

huzursuz tatlım allah temelli tez vakitte kavuştursun cnm seninki güzel yerde maaşallah
benim aşkım ağrı doğubeyazıt'ta yapıyor bugün hiç sesini duyamadım annesinide aramamış kayınvalidem aradı beni seni aradımı diye sordu

guarillam gece 5 de yattık muhabbetten malum herkes uyuyordurrr ben bıle yenı uyandım heheh

335dc gülüm çok haklısın askerlikte kuaför bedava olmalı

Son düzenleme:
gecekuşu=DİYARBAKIR
perisoko=DİYARBAKIR
caglo=SİVAS
tuti:AĞRI-DOĞUBEYAZIT
geveze:ÇANAKKALE
red_wine:KAYSERİ
huzursuz:ESKİŞEHİR
miracle_84:İZMİR

diğer kızlar sizinkiler nerdeydi liste yapayımda bulunsun...
guarillatanya
335dc
kızlar sizinki nereydi?
[/QUOTE]
turkbayragi

Son düzenleme:
miracle dikkat et cnm kendine stresttendir gülüm bende geçen hafta hep yatmak istiyordum yataktan kalkasım gelmiyordu ...

yok be yavru kuşum yatmak istediğmden değil de sanki yürüken yer ayaklarımın altından kayıyo gbi oluo ara ara:s yrn kısmetse doktra gıdıcem bakalm ins kotu bısey cıkmaz ya,neler yaptysam gecmıo bı turlu cunku...

ay havaciyiz bide 2 saat uzagmda ama yanimda diil die simariyorum iste. Allah dogudakilerin uzakta olup ocaga kadar goremiceklere sabir verdsin AMIN (:

yok be yavru kuşum yatmak istediğmden değil de sanki yürüken yer ayaklarımın altından kayıyo gbi oluo ara ara:s yrn kısmetse doktra gıdıcem bakalm ins kotu bısey cıkmaz ya,neler yaptysam gecmıo bı turlu cunku...

hay allah yaa hadi bakalım yarın dr a git inşallah güzel haberlerini alırız önemli bişey çıkmaz bize mutlaka haber ver cnm...çok geçmiş olsun...

ay havaciyiz bide 2 saat uzagmda ama yanimda diil die simariyorum iste. Allah dogudakilerin uzakta olup ocaga kadar goremiceklere sabir verdsin AMIN (:

amin canım bende izine geldi gördüm tekrar yolladım ocağa kadar göremicem
ne güzel 2 saat uzağında demek özledikçe gidersin yanına canım

Back