335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

yakin ama cocukla karda kista gitmek zor gozukuyo ama hakkimzda hayirlisi.. Kan sekerin yada tansiyon olmasin tatlim bi tane kup seker at azina 2sinede iyi gelebilir

miracle_84 balım yat uzan tatlım evet sen bol bol dinlen huzursuz doğru diyor küp şeker at ağzına kan şekriyle alaklı olabilir canım...

huzursuz cnm haklısın çocukla zor ama çok iyi bir zamanda gitti bizimkiler bence askere şubat soğuğuna kalmadan gelecekler rabbimin izniyle...

güzeller bende biraz odamı toplayayım duş falan alıcam akşama gelirim öpüyorum sizi..

Son düzenleme:
turkbayragi[/QUOTE]

bnmki GELİBOLU'da tatlım çanakkalede ... gevezeninki çanakkalede nerde acabaa akannehir

kızlar nasıl gidiyor ben çok yazamıyorum ama takip ediyorum sizi askerlik 4 ay olucak diyorlar inşallah öyle olur da erken gelir askerlerimiz çok özledim aşkımı senağlama

kızlar nasıl gidiyor ben çok yazamıyorum ama takip ediyorum sizi askerlik 4 ay olucak diyorlar inşallah öyle olur da erken gelir askerlerimiz çok özledim aşkımı senağlama

canım ya yeterki uzamasın 6 aya bile razıyım ben ma 4 ay olsa bizi etkilermi acaba keşke bir mucize olsa ah ahh allah kavuştursun tatlım...

gecekuşu=DİYARBAKIR
perisoko=DİYARBAKIR
caglo=SİVAS
tuti:AĞRI-DOĞUBEYAZIT
geveze:ÇANAKKALE
red_wine:KAYSERİ
huzursuz:ESKİŞEHİR
miracle_84:İZMİR
335dc:GELİBOLU

kizlar iki saattir besiktas macinin linkini ariodum nihayet buldum.. mac izliyorum suan bitsin ojeciklerimi sürüp gelicem yaniniza

bu arada tatlilarim en sevdiginiz film ne? kac yasindasiniz? burcunuz merak ettim hehehe

kizlar iki saattir besiktas macinin linkini ariodum nihayet buldum.. mac izliyorum suan bitsin ojeciklerimi sürüp gelicem yaniniza

bu arada tatlilarim en sevdiginiz film ne? kac yasindasiniz? burcunuz merak ettim hehehe

cnm sendemi bjk lisin bende aşırı fanatiğim ama maalesef şanssızdık bugün of offf neyseki ben sallamıyorum trabzonu nedense...
benim yaşım 27 terazi burcuyum

kizlarr, bu koskoca sehirde hic tanimadigim bir evde tek basimayim suan..
icim bir acayip yaa nerelerdesiniz??

caglom ya kıyamam sana bugün bende çok tuhafım hiç ulaşamadım benimkine aramadıda kayınvalidemde çok merak etmiş oda beni aradı seni aradımı diye ama ses yok hala artık bitsin şu askerlik offffffffffff

kızlarrrr depremm çok fna sallandk :// ama deprem olduğu an Sevgilimle knuşuyodmm aaa aşkm fna sallandk deprem oldu snrm dedm sna bişy olmaz aşkm dioo off bu çock öldürck bni :))) ama hiç korkmadm sesini duydun hiç deilse o anda

istanbulda deprem oldu 4.8 şiddetinde geçmiş olsunnnn....içimde sıkıntı vardı demekki bu olacakmış aşkımın sesinide duyamadım alahım sen koru yarabbim...
caglom ne olur bitsin artık

selam kıslarr lisetmiz güncelleniyo ne güzel
depremi yaşayan herkese büyük geçmiş olsun çok üzüldüm
tutim beni de aramadı bugün askerim yaa:bbo:

tuticm merak etme bişeyi yoktur yorgundur sdcee .. bnm erkek arkadşmda geçn hfta iki gün üstüste arayamadıı çok nöbet tutmuş uzanıym snra ararm diyip uyuyakalmş snra.. bnmde kayınvalidm aradı sni aradımı die merak etmeyn cnm yorgundur yda kartı bitmiştr alamamştr hemn

aynen bende de sabahtan beri bi sıkıntı, bi kasvet.. hayrolsun inşallah..sevdiğimle de çok fazla iletişime geçemedik onun etkisi büyük zatensenağlama

bu arada benim askerimde hakkari-çukurcada..beni de eklermisiniz listeye:kedi: 5 gündür orda ama elhamdülillah rahatım diyor..inş hep böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…