335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

o künyeden bende istiyorum ya ama kendi boynundakini askerden gelsin ben alıcam onu =)
bizim ki daha hamam sefasında hamamdan çıkıcaklar yemek yicekler anca gelir nete...

benimki bir gelsin bakalım o ne diyecek dün bana bizim komutan size vurmaz hakkınız var içerde demiş sizden sonra aralıkta gelecek olanlara vurur demiş...desenize askerlikte hakikaten mantık aramayacaksınız...birde bir erkek arkadaşım var askerliğini yapmış kısa dönem olarak diyorki 1.5 ayım kalmış bitmesine askerde çok pis psikolojik baskı uyguluyorlar dedi bize hatırlarsanız bir ara doğuda güneş operasyonu vardı bunlara siz operasyona gidiceksiniz demişler bir sabah uyanmışlar koğuşta kaldırıyorlarmış herkes kalksın kamyonlar geldi doğuya yola çıkıyorsunuz diye bu askerler şaşırmışlar birde edirnedemi ne askerlik yapıyorlarmış herkes çantalarını almış binmişler kamyona bütün askerler şaşkn iafadelerle çocuk ailelerimizin haberi yok doğuya gidiceğimizden dio bizi bindirdiler kamyona götürüyorlar dedi malkaraya kadar gitmişler bir komutan demişki bu bir tatbikattı akannehir bütün askerler şaşkın şaşkın bakmışlar uzun lafın kısası askeriyede her şey olur dio olmıcak şeyleri söylerler diyormuş adamların psikolojisini bozarlar diyor.6 ay askerlik yaptım ama 6 ay da psikolojik tedavi gördüm diyor...:bbo:

Merhaba kızlar şafak 117turkbayragi

İnşallah tek tip bizi etkilemeyeek herkes farklı bişey söylüyor ama ben artık böyle inanmak istiyorum inşallahh böylede olacak ocakta dönecek askerlerimiz:lepi:

Bu arada ne güzel askerleriniz çarşı iznine çıkmış kızlar benim ki daha haftaya çıkacak tabi çıkabilirse bi çıksada bi netten de olsa yüzünü görsem nasıl özledim yaaasenağlama

sabredin kizlarrr=)
elbet gelir o günlerde
inanin suan hep bunu diyorum, iyi olsun cikmasin carsiya..bileyimki rahattir hic aramasin isterse..
ama böyle olmadigini bildigim icin cok huzursuzum..
beklemekten baska birsey gelmiyor elden, saglam durmamiz lazim sevdiklerimiz icin...

benimki çarşıya çıktı ama desenize görüştünüzmü şu saat oldu nete gelmedi kesin yine yer bulamadı of offfffffffffff aramadıdaaa..

bir ara aradı neymiş sesim uykulu geliyormuş açıl öyle arayayım dedi hala arayacak teslim olmadan önce arar sanırım çok uykum var uyumak istiyorum sadece...

ana gece kusu canım sendemi düğün tarihi aldın benim aşkımın koğuşundada 5 kişi varmış düğün nikahı alan hatta 22 kişide nişan tarihi ayarlamışşşş bütün askerlerin kafası karşıkmış napıcaz diye...
benimkide diyorki ben askere gitmeden önce söz nişan tarihi ayarlayalım demiştim bak gördün diyor iyi ki ayarlamadık nerden ne çıkacağı belli olmuyor dedi...

kızlarr topiğiniz hayırlı olsunnn...bende 331.dönem asker eşiydim.Allah sağ salim hepinizi sevdiklerinize kavuştursun :Saruboceq: . şimdi zaman zor geçiyor ama plakalara gelince sanki biraz daha hızlanıyor gibi...gevezeciğim naber??

meraba kızlar benim de eşim doğuya gidiyor şu anda hatayda.. yemin töreninde gitmiştim 2 gece evciye çıktı bayramda yine gittim 2 gece de öyle evciye çıktı.. dağıtım doğuya olmasaydı hiç gitmicektim ama evdeki hesap çarşıya uymadı..

hatay da demişssin tatlım benim aşkımda suan kastamonuda zaten kastamonu ve hatay bu sene pilot bölge seçilmiş bütün askerleri doğuya gönderiyorlar...

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım benim erkek arkadaşımda Tekirdağda askerlik yapıyor tek tip konusunda orada da çok şey söleniyomş ama komutanları sizi vurmaz diyolarmış ama tabii ne kadar güvenilir bilmiyorum allah hepimiz en kısa zamanda kavuşturur inşallah...

hoşgeldin canım valla bizimkilerede öyle deniliyor vurmaz diye ama ben çok aklıma takmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…