335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

tuti sağol canım ara ara lütfen arkadaşlara sende yaz mesajı lütfen gerçekten çok önemli....

bu arada bence şafak programlarına güvenmeyin doğru sonuç alınmıyor çoğu zaman tecrübe ile sabit =))

bir hayirli olsunda benden gelsin bari:)
güzel düsünmüssünüz kizlar:)
benim safak atarsa 120, ah Kastamonu yaktin bizi diyorum ve hepinize Allah'tan sabir diliyorum

bencede o şafak sayar yanlışşş cağlocuğumun nişanlısı ile benim sevgilim aynı yerde yapıyorlar arakadaşlar askerliği o yüzden kastamonu bizi yaktı...o yüzden öyle dedi allah kimseyi kastamonuya düşürmesin

tamam canımmmm arada bende yazarım =)
şafak sayarlardan nefret ediyorum...

sempatiksalakcinni

Kastamonuya gidenlerin çoğunu doğuya vermişler sanırım doğru mu bilmiyorum ama biizm komşumuzun oğlu kastamonudaydı onu mardine vermişler annesi söylemişti

doğru tatlım doğru kastamonu-hatay 2 yer pilot bölge seçilmiş ilk kez bu dönem doğuya asker vermişler benimkide dğuya gidiyor canım ...o yüzden çok gerginim...

Kızlar yeni topik hayırlı olsunnn ...
Bende 335. Dönem Asker yariyim :kedi:
Hepimiz için kısacık geçer zaman inşallahh :Saruboceq:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi

duqi ve gece kusu hoşgeldiniz aramızaaaaa...

fakebabe
amin canım inşallah...

herkeslere günaydın bende erken kalktım bizimkinin çarşı izini var bugün...

kizlar sadece kastamonu ve hatayda böyle degil..
türkiyede suan 5jandarma egitim ve 1de komando egitimde böyle..
ve nisanlim bugün carsi iznine ciktiginda inanilmaz gergindi..
diyorki komutanlar piskolojimizi alt üst etti..
sürekli bu tek tip askerlik size vurur kesin diyorlarmis, biz hayatimizda uzun dönemlere bile hic birzaman böyle egitim vermedik demisler..
ben baya konusup sakinlestirdim onu ama yinede ben kendimi kötüye hazirliyorum sende hazir ol diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…