- Konu Sahibi Alice in Wonderland
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrrrrr bu takvim gazetesi ne derece güvenilir bilemiyorum ancak bugün okuduğum bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum.Zira bu haber bütün gün ayaklarımı yerden kesmeye yetti umarım doğrudurrr !!!!!
Kısa Döbem 4 aya iniyor !!! Askerlik süresini 15'ten 12 aya düşüren hazırlıkta üniversite mezunlarının mağduriyeti 2 aylık indirimle aşılacak. Tek Tip askerliğe üniversiteliler mağdur olur itirazında bulunan hükümet, yeni bir projeyi masaya yatırdı. Buna göre askerlik 12 aya kısa dönem ise 6 aydan 4 aya iniyor !!! Eğer bu haber doğruysaaa, kızlar hemen ümitlenmeyelim sadece paylaştım ama neredeyse tek tip çıksın diye dua eder hale geldim. Of şaka gibi bu yeni haber bizim şansımız mı yoksa? Eğer böyle bişi olursa direk plakalardayız hemde ne plaka !! Kızlar dediğim gibi sadece paylaştım ama doğru olmasını ümit ediyorummm !!!!!!!!
Merhaba kızlaropuyorumnanaktan.....Şafaklar azalıyor gitgidekaydirigubbakcemile2
Tuticim doğum günün kutlu olsun canım sevdilerinle,sağlıkla,güzel bir ömür geçirirsin inşallahh:1hug:
En azından şunu öğrenmişler. Tek tip'in üniversitelileri mağdur edeceği biliniyor artık. Bu yüzden çıksa bile bu kadar şeyden sonra uzamaz diye düşünüyorum. Kısalsada fena olmaz ama bayanssulusmile
teşekkür ederim balım saolasın...sizin şafaklar azalıyor benimki izin kullandığı için 5 gün uzadı ühüüüüüüüüüüüüüüüü:gitme:
olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş perimmm...çok güzel olmuş çizelgen..
kızlarrr yaklaşk bi haftadr girmiyorm 44. syfada bıraktm aşmışsnz siz okuyamadm dolayısıyla :)) varmı yeni hberler 4 ay fln bişy yazmışsnz ama onun imkanı yok bncee( uzamasn bize yeter artk şfak 108
![]()