• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Kızlarrrrrrr bu takvim gazetesi ne derece güvenilir bilemiyorum ancak bugün okuduğum bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum.Zira bu haber bütün gün ayaklarımı yerden kesmeye yetti umarım doğrudurrr !!!!!
Kısa Döbem 4 aya iniyor !!! Askerlik süresini 15'ten 12 aya düşüren hazırlıkta üniversite mezunlarının mağduriyeti 2 aylık indirimle aşılacak. Tek Tip askerliğe üniversiteliler mağdur olur itirazında bulunan hükümet, yeni bir projeyi masaya yatırdı. Buna göre askerlik 12 aya kısa dönem ise 6 aydan 4 aya iniyor !!! Eğer bu haber doğruysaaa, kızlar hemen ümitlenmeyelim sadece paylaştım ama neredeyse tek tip çıksın diye dua eder hale geldim. Of şaka gibi bu yeni haber bizim şansımız mı yoksa? Eğer böyle bişi olursa direk plakalardayız hemde ne plaka !! Kızlar dediğim gibi sadece paylaştım ama doğru olmasını ümit ediyorummm !!!!!!!!

Foxa,takvime hayatta inanmam gerçi artık hiçbirine inanasım yok amaaaa düşününce 4 ay kulağa çok hoş geliyoraklinialirimsmile

Merhaba kızlaropuyorumnanaktan.....Şafaklar azalıyor gitgidekaydirigubbakcemile2

Tuticim doğum günün kutlu olsun canım sevdilerinle,sağlıkla,güzel bir ömür geçirirsin inşallahh:1hug:

teşekkür ederim balım saolasın...sizin şafaklar azalıyor benimki izin kullandığı için 5 gün uzadı ühüüüüüüüüüüüüüüüü:gitme:

En azından şunu öğrenmişler. Tek tip'in üniversitelileri mağdur edeceği biliniyor artık. Bu yüzden çıksa bile bu kadar şeyden sonra uzamaz diye düşünüyorum. Kısalsada fena olmaz ama bayanssulusmile

:1: he tabıı en azından bunu akıl edebılmısler buna da sukur kaydirigubbakcemile3 tek tıp yapmazlar artık kesınlıklekaydirigubbakcemile3

Bu sefer olduğuna yemin edebilirim. Yanlış yere yapıştırıyormuşumm kaydirigubbakcemile3 Bu arada haberleerrrrr eyvahedigeldismile

kızlarrr yaklaşk bi haftadr girmiyorm 44. syfada bıraktm aşmışsnz siz okuyamadm dolayısıyla :)) varmı yeni hberler 4 ay fln bişy yazmışsnz ama onun imkanı yok bncee :(( uzamasn bize yeter artk şfak 108 (:

Sensiz olmaz çünkü, sonsuza kadar yanımda kalmasını istediğim tek insan sensin... Seni herşeyinle seviyorum ben. Bakışlarına ölüyorum, dokunuşuna tapıyorum. Senden gelecek hiçbir acıdan çekinmiyorum. Bir tek, beni birgün terk edip gitmenden korkuyorum.. :1closedeyes:

kızlarrr yaklaşk bi haftadr girmiyorm 44. syfada bıraktm aşmışsnz siz okuyamadm dolayısıyla :)) varmı yeni hberler 4 ay fln bişy yazmışsnz ama onun imkanı yok bncee :(( uzamasn bize yeter artk şfak 108 (:

Hehehhe ben biraz fazla entry girdim tatlım. Hoşgeldiinn. Pek bişi yok yeni işte gene bugün bişi attılar ortaya bakalım nolucak boshayallersmile Biz şafaklara devam ediyoruz bildiğimiz gibii düşerse düşerr çokta süper olurr ama çıkmasın yeterrr kaydirigubbakcemile3

Kızlar bi kitap aldım, bu kitapta beğendiğim sözlerin bazılarını paylaşıyorum sizlerleee. Aşklarımızı depreştiriyoruuummmmmm :jeyyar:

pericim hareket kattım renklendim yeni yaşımda heheheheheheh =)))
335dc aaaaaaaaaaaaa arada gel takip et bizi askerlik bu uzar kısalır aldırma sen şafak saymaya evam et heheheheh

Back