333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy evet idenim benimkide yürüyüş takımına seçilmiş, bi kurtalamadık diyodu, sıcağın altında çalışma yapıyolarmış :roflol:

benimki kendi istemiş
spordan kurtuldum hemde zaman geçer dio

benimki kendi istemiş
spordan kurtuldum hemde zaman geçer dio

benimkide şikayetçi anam çok sıcakmış balıkesir, bide bunlar hala kışlık kamuflajla ya o yüzden çok terliyolarmış, yeni gidenlere yazlık kamuflaj vermişler, bunlar gidicek diyede vermemiş hayinler alsanaalsanasmile

annaa benmki daha donuyomuş ordaa çok üşüdümmm dioo canım yaa

teşekkür ederim canım önerin için düşündüm baya ama en mantıklısı dediğin gibi sevdiği yiyeceklerden bişiler yapmam :)pasta börek yaparım artık napim hem benim elimden olcak sevinir kuzum hihoyyyt

Selam kızlar nasılınız yarın yemin törenleri var heycan ne alemde =))
ben her hafta gördüğüm için pek heycanlanmamıştım:))

Selam kızlar nasılınız yarın yemin törenleri var heycan ne alemde =))
ben her hafta gördüğüm için pek heycanlanmamıştım:))

Canım heyecan cok ama moralim bozuk is geregi seyehate cıkacagımdan gidemiyorum hatta haftasonu gormem bile muallakta

Canım heyecan cok ama moralim bozuk is geregi seyehate cıkacagımdan gidemiyorum hatta haftasonu gormem bile muallakta

ay canım benim yaa ama olsun gidende bitiriyo askerliği gitmeyende
bizdende yemin törenine gidemeyenler olmuştu ama bak onlarınkide bitiyo benimkide
işte bir ayınız bitti bile
nasıl bittiği illaki dert ama ona bakma bittiğine bak

gidiyoruuuuuuuum kızlarrrrrrrrrrr!!!!!!!
sağlıcakla kalın... 15 saatlik yol beni bekler...

gidiyoruuuuuuuum kızlarrrrrrrrrrr!!!!!!!
sağlıcakla kalın... 15 saatlik yol beni bekler...

hadi gözün aydın canım seninki nerde yapıyodu askerlilğini, kaçta çıkıyosun yola opuyorumnanaktan

3,30 da kalkıyorum

iskenderunda..
izmite çıktı ustabirlik

merhaba kızlar gamiş iden nasılsınız bakalım :1hug:
ben artık saymıyorum kardeşim de sayma diyor çünkü saydıkça zaman azalmıyor çoğalıyor sanki
bugün kardeşimin doğum günü ama kutlayamıyorumsenağlama
Rabbim hem benim kuzuma hem de sevdiklerinize uzun ömürler nasip etsin:Saruboceq:
kardeşim 4 gün revir de 3 günde koğuşta olmak üzere izinliydi
grip salgını olmuş çoğu hastalanmış
çok zor bi hafta oldu bizim için
umarım sizin sevdicekleriniz iyidir

demontorgirl tatlım askere çok bişey götüremezsin
çok sevdiği bi yemek varsa ya da pasta yap elceğizinle götür kızcem sevinir garibim
çünkü askeriyede çok da harika yemekler çıkmıyor
zaten ona senin gitmen en büyük hediye:1hug:

hoşgeldin canım sayma zaten şafak falan en iyisi göreceksin günler su gibi akıp geçecek inşallah hayırlısıyla kardeşin gripmiş geçmiş olsun canım eşimde ilk gittiği zamanlar bir türlü gripten kurtulamamıştı ama şimdi iyi seninkide zamanla alısır canım salgınlara karşı mantar salgını falanda çok oluyo bide botlardan tırnak mantarı eşim bende eşimin doğumgününü kutlayamamamıştım artık tüm kutlamalar bi 6 ay sonra kaydirigubbakcemile3

oyy yemin töreni telaşlarııı ne güzeellll

evet canım her iki türlüde bitiyor, ama moralim sıfır müdürümle konuştum hala da iknaya çalışıyorum adanadayım kandırırsam kaçacağım...

bizim yemin törenimiz jandarma olduğundan 2 hafta önce oldu bitti.ben de gidemeyenlerdenim maalesef(( ama daha sonra haftasonu gittim gördüm insan yerini yurdunu görünce biraz daha rahat ediyor....bugün acemi birliğindeki son günü...az önce konuştuk dağıtılıolarmış...sevgilimin yeri değişmio aynı ilde çankırıda...sanırım biraz daha alıştım yemek yiyebiliorum en azından...ama önümdeki koca 130 günü düşündükçe yok diorum bitmicek bu...askerliği biz mi yapıoruz onlar mı belli diil...Allah askerdekilerinde bekleyenlerinin de yardımcısı olsun..herkes sağlıkla sıhhatle yapsın gelsinler inşallah....

canım benim yaaa
dün gece oturdum düşündüm askeriyeye bıraktığım günü hala yakıyo içimi hala acıtıyo hala gözlerimden yaşlar akıtıyo o günler
biliyorumki çok zor yaşamayan bilmez
birde aman 5 ayda nedir oda askerlikmi diyenlerin ağzını burnunu kırasın vardır
her söylenen söz ok gibi saplanır yüreğine
AMA GÜN GELİR GEÇER
geçiyo canım son 10 gün hariç frakında olmadan geçiyo

ben geldim yine kimse yokya canım kocam grip olmuş çok üzgünüm offffffff offfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…