333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar moralim çok bozuk, erkek arkadaşım dağıtıma geldiğinde çok soğuk davrandı ve bugün arayıp beni düşünme artık ben yapamıyacağım dedi ve kapattı hala kendime gelemedim mafoldumbenmafoldumben

canm benim üzülme dicem bilyorum ki elde değil..o da zor günler geçirıyor sen de..vardır mutlaka bi sebebi..sebebini söyemeden ayrıldığına göre düzgün düşünemıyo bence..sen de arayabilrisin sebebini sölemeden bitirmezsın die çocuk oyuncağı değil..ilişkinizin süresini, niteliğini bilmıyorum ama ne olursa olsun sana bir açıklama borçlu..

slm kızlar aşkım cuma günü dğıtım olacak halen yeri belli değilmiş karakola verebilirler inşallah iyi bir yer gelir

pel_ , begy84 , tuQQba
çok teşekkür ederim kızlar. Biz üniversitede arkadaştık yani 7 yıllık bir arkadaşlığımızın ardından ilişkimiz başladı ve herşey çok güzeldi askere gidene kadar, hala aramıyor ama ben bekliyorum çünkü sizin dediğiniz gibi bir açıklama yapmalı ya da hatasını anlayıp özür dilemeli. Bende arayamıyorum çünkü cep telefonunu götürmedi ama bir şekilde ulaşıp konuşacağım...
Tekrar teşekkür ederim...

pel_ , begy84 , tuQQba
çok teşekkür ederim kızlar. Biz üniversitede arkadaştık yani 7 yıllık bir arkadaşlığımızın ardından ilişkimiz başladı ve herşey çok güzeldi askere gidene kadar, hala aramıyor ama ben bekliyorum çünkü sizin dediğiniz gibi bir açıklama yapmalı ya da hatasını anlayıp özür dilemeli. Bende arayamıyorum çünkü cep telefonunu götürmedi ama bir şekilde ulaşıp konuşacağım...
Tekrar teşekkür ederim...

tatlım orda ilk zamanların vermiş oldugu baskıyla öyle davranıyordur emin ol arayacaktır ama tabiki kırıldın sen haklısın canım

merhabalar, ne kadar zor bir sürec öyle değil mi? ama inanın onlar için daha zor, eşimle hergün telefonda konuşmamıza rağmen, genede merak ve endişe etmeden olmuyor.. Tabii Allah'a sığınmaktan başka yapacak birşey yok...
Sevgili eoztur kullanıcısı; nacizane fikrim, önce gerçakten hakkınız hayırlısı olsun, şimdi nekadar zor gelsede, ileride daha kötü birşey yaşamaktan iyidir..
ama unutmaki onun oradaki psikolojisi çokta sağlıklı değil... bunu bizlerin çok anlayamayacağımızı sanıyorum, sadece onlarla paylaşmaya çalışıyoruz, yapabildiğimiz kadar... belki bir müddet sonra oda daha sağlıklı düşünmeye başlar.. iyi dileklerimi yolluyorum size..
Gamiş arkadaşıma teşekkür ederim, hoşbulduk :)))

331 ler kavusuo sevdiklerine,bizler de görürüz inş o günleri,nasıl özeniyorum valla onlara şimdi...

331 ler kavusuo sevdiklerine,bizler de görürüz inş o günleri,nasıl özeniyorum valla onlara şimdi...

bende öyle diyodum canım hepte derim 329 larada diyodum ya sizi nasıl kıskanıorum fln diodum onlarda geçio diolrdı inanmıodum nasıl geçicek çok zor diodum
ama
GEÇİYO

5 yıl harika giden bi ilişki ya da ben harika gittiğini sanıomuşum...askere çok zor gönderdim yemekten içmekten kesildim hepsini yazdım burda daha önce aşkım büyük...fakat dün evlerine gittim bilgisayarını kurcaladım biraz inanın sadece resimlerimize bakmak için sonra bi kaç video buldum arkadaşlarıyla çekmişler sora muhabbetleri dinledim izledim...yıllardır saf yerine konuomuşum...aldatıldığımı öğrendim ona bişe söleyip sölememek de kararsızım hala kendini savunamayacağı bi yerde die belki...belki de ben yanılıorumdur die bilemiorum ama çok kötüyüm...her akşam arar bu akşam da arıcak ne dicem ki nası konuşabilirim ki....çok üzgünüm çok:(((((

arkadaşlar benimki bugün aradı sanki bişey olmamış gibi davrandı ama yinede biraz soğuktu, off offf

arkadaşlar benimki bugün aradı sanki bişey olmamış gibi davrandı ama yinede biraz soğuktu, off offf

yawaş yawaş düzelir cnm merak etme onlar orda çok başka bi psikolojideler oyüzden her söylediklerini kafaya takmamak lazım orda mantıklı düşünemiyolar :)

yawaş yawaş düzelir cnm merak etme onlar orda çok başka bi psikolojideler oyüzden her söylediklerini kafaya takmamak lazım orda mantıklı düşünemiyolar :)

kısmet bakalım canım, zaten artık çok üstüne gitmeyeceğim, kendimi üzüyorum yoksa. Teşekkürler yardımlarınız için

kısmet bakalım canım, zaten artık çok üstüne gitmeyeceğim, kendimi üzüyorum yoksa. Teşekkürler yardımlarınız için

ewt cnm bencede üstüne gitme şuan onu kendi haline bırakman en iyisi geldiğinde icabına bakarsın :)) kötükedihüso

5 yıl harika giden bi ilişki ya da ben harika gittiğini sanıomuşum...askere çok zor gönderdim yemekten içmekten kesildim hepsini yazdım burda daha önce aşkım büyük...fakat dün evlerine gittim bilgisayarını kurcaladım biraz inanın sadece resimlerimize bakmak için sonra bi kaç video buldum arkadaşlarıyla çekmişler sora muhabbetleri dinledim izledim...yıllardır saf yerine konuomuşum...aldatıldığımı öğrendim ona bişe söleyip sölememek de kararsızım hala kendini savunamayacağı bi yerde die belki...belki de ben yanılıorumdur die bilemiorum ama çok kötüyüm...her akşam arar bu akşam da arıcak ne dicem ki nası konuşabilirim ki....çok üzgünüm çok:(((((

canım inan okuyunca çok kötü oldum ve üzüldüm :sinifsinif: ama bence konuş, sonuçta 5 yıl diyosun ya az değil seni 5 sene boyunca aldattıysa kandırdıysa oda acıyı hakediyor ama bence aradığında konuş ama sakin konuş ona acıdığını hissettir inan bu ona çok koyar ve düşünmeyede bolca zamanı var zaten aradığında dasoğuk konuş, geldiğindeede zaten senin yanındaysa seni seviyodur ama ona acıdığını hissettir canım bu ona düşünceye itecektir ve bolcada düşünür,

çok sevindim canım..hakkınızda hayırlısı olsun..o da söledıklerıne pişman olmuş da pişmanlığını dile getirmek istemıyo sanırım..gururu elvermıyodur belkı. soğuk konuşmasının çeşitli sebepleri olablir..yerınden, arkadaşlarından memnun olmayabilir yada askerlik şartları çok zorluyodur, alışamamış olabilir..uygun bi zaman sorabilrisin "ee ne zaman açıklıcaksın o konuşmanın sebebini "..askerde olabilrler..bu herşeyı de alttan alıcaz, her söledılerını hoş görcez anlamına gelmez..

ewt cnm bencede üstüne gitme şuan onu kendi haline bırakman en iyisi geldiğinde icabına bakarsın :)) kötükedihüso

evet tatlım artık öyle yapacağım.. bende artık düşünüp üzmececeğim kendimi.

çok sevindim canım..hakkınızda hayırlısı olsun..o da söledıklerıne pişman olmuş da pişmanlığını dile getirmek istemıyo sanırım..gururu elvermıyodur belkı. soğuk konuşmasının çeşitli sebepleri olablir..yerınden, arkadaşlarından memnun olmayabilir yada askerlik şartları çok zorluyodur, alışamamış olabilir..uygun bi zaman sorabilrisin "ee ne zaman açıklıcaksın o konuşmanın sebebini "..askerde olabilrler..bu herşeyı de alttan alıcaz, her söledılerını hoş görcez anlamına gelmez..
evet banada öyle geldi, hiç bir pişmanlığını dile getirmez hatta kıskandığını bile inkar eder o yüzden yakın bir zamanda adam akıllı bir konuşma yapacağım biraz kendisine gelmesini bekliyorum. Tabiki herşeyi alttan alamayız ben şua ondan daha zor günler geçiriyorum işimle ilgili ama dile getirmiyorum..

Desteğiniz için çok teşekkür ederim canlarım...

arkadaşlar herkese iyi haftasonları.benim de 3 senelik erkek arkadaşım Ankara'da askerlik yapıyo.Şuan Çankaya'da Spor Eğitim Doktrin Komutanlığı'nda.4.5 aydır benim işim dolayısıyla ayrı şehirlerdeydk,sürekli gidip geliyorduk.Ben öncesinden antrenmanlıyım,sorun olmaz diodum,ama oluomuş:)acemi birliğini Mamak Muhabere'de yaptı.Şimdiki yer daha sıkı,dün arayamadı mesela,bgn biraz önce aradı.Sesi pek iyi gelmiodu,morali bozuk gibiydi.Sanırım askerdeyken pek fazla bişi beklememek gerekiyor.Bizim de hayatımıza bi şekilde devam etmemiz gerekio.her ne kadar çok zor gözükse de:(

slm kızlar evet ordaki psikoloji farklı oluyo galiba orda sürekli stres altındalar hem bakın şunun şurasında şafak 125turkbayragi

331. dönemlerin bekleyişleri bitti bile ne güzel bir duygudur insanın içi kıpır kıpır olur.benim bekleyecek çok günüm var daha 125 gün:1no2: bir de ayrı şehirlerde oturuyoruz off off ben ağlamıyım da kimler ağlasınmafoldumben

Back