ayy evet idenim benimkide yürüyüş takımına seçilmiş, bi kurtalamadık diyodu, sıcağın altında çalışma yapıyolarmış :roflol:
benimki kendi istemiş
spordan kurtuldum hemde zaman geçer dio
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy evet idenim benimkide yürüyüş takımına seçilmiş, bi kurtalamadık diyodu, sıcağın altında çalışma yapıyolarmış :roflol:
benimki kendi istemiş
spordan kurtuldum hemde zaman geçer dio![]()
En sevdiği yiyeceği götürebilirsin bence. Ben yemin törenine giderken en sevdiği kekten yapıp götürmüştüm.Bi de sivildeyken kullandığı(bu kelime benim dilime de dolandı:) ) cüzdanını,saatini,el çantasını götürdüm,çok duygulanmıştı...
Selam kızlar nasılınız yarın yemin törenleri var heycan ne alemde =))
ben her hafta gördüğüm için pek heycanlanmamıştım:))
Canım heyecan cok ama moralim bozuk is geregi seyehate cıkacagımdan gidemiyorum hatta haftasonu gormem bile muallakta![]()
gidiyoruuuuuuuum kızlarrrrrrrrrrr!!!!!!!
sağlıcakla kalın... 15 saatlik yol beni bekler...![]()
merhaba kızlar gamiş iden nasılsınız bakalım :1hug:
ben artık saymıyorum kardeşim de sayma diyor çünkü saydıkça zaman azalmıyor çoğalıyor sanki
bugün kardeşimin doğum günü ama kutlayamıyorumsenağlama
Rabbim hem benim kuzuma hem de sevdiklerinize uzun ömürler nasip etsin:Saruboceq:
kardeşim 4 gün revir de 3 günde koğuşta olmak üzere izinliydi
grip salgını olmuş çoğu hastalanmış
çok zor bi hafta oldu bizim için
umarım sizin sevdicekleriniz iyidir
demontorgirl tatlım askere çok bişey götüremezsin
çok sevdiği bi yemek varsa ya da pasta yap elceğizinle götür kızcem sevinir garibim
çünkü askeriyede çok da harika yemekler çıkmıyor
zaten ona senin gitmen en büyük hediye:1hug:
gidiyoruuuuuuuum kızlarrrrrrrrrrr!!!!!!!
sağlıcakla kalın... 15 saatlik yol beni bekler...![]()
ay canım benim yaa ama olsun gidende bitiriyo askerliği gitmeyende
bizdende yemin törenine gidemeyenler olmuştu ama bak onlarınkide bitiyo benimkide
işte bir ayınız bitti bile
nasıl bittiği illaki dert ama ona bakma bittiğine bak
3,30 da kalkıyorum
iskenderunda..
izmite çıktı ustabirlik![]()
bizim yemin törenimiz jandarma olduğundan 2 hafta önce oldu bitti.ben de gidemeyenlerdenim maalesef(( ama daha sonra haftasonu gittim gördüm insan yerini yurdunu görünce biraz daha rahat ediyor....bugün acemi birliğindeki son günü...az önce konuştuk dağıtılıolarmış...sevgilimin yeri değişmio aynı ilde çankırıda...sanırım biraz daha alıştım yemek yiyebiliorum en azından...ama önümdeki koca 130 günü düşündükçe yok diorum bitmicek bu...askerliği biz mi yapıoruz onlar mı belli diil...Allah askerdekilerinde bekleyenlerinin de yardımcısı olsun..herkes sağlıkla sıhhatle yapsın gelsinler inşallah....