• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 mayıs bizim evlilik yıl dönümüz ama yanımda yok onu çok özledim canım çok sıkkın kızlar

offffffffff çok sıkılıyorum günler geçmiyor onu çok özledim

Ben aşkımı çok özledim ya... Dağıtıma bartına çıktı, artık her haftasonu giderim yanına...

Ben aşkımı çok özledim ya... Dağıtıma bartına çıktı, artık her haftasonu giderim yanına...

kızlar benimki çok hastaymış aslında ve bana söylememiş kaç gündür bugün ağzından kaçırdı moralim çok bozuldu....

Bir an önce bitse yaa:(

daha bugün üye oldum klübe...insan kendi gibi hasret çeken başkalarını dinlemek istiyor böyle zamanlarda...bütün yazılanları okudum...meğer yalnız değilmişim bu bile biraz olsun teselli oldu bana:((((çok çok çok üzgünüm ben gideli 3 hafta oldu gittiğinden beri ne yemek ne içmek...eriyorum günden güne....çankırı korgun jandarma şu anda...dağıtımı yine çankırıda olacakmış...gerçi yakın 5 saatte gidilebiliyor ama aynı şehirde yaşayıp aynı havayı solumak özleyinde bi sokak ötene koşup gitmek başka bişey...sevgilimi çok çok çok özledim...bazen nefesim kesiliyor...gülünce o orda sıkılırken ben burda nasıl gülebilirim diye kızıyorum kendime böyle nice psikopatlıklardan bahsedebilirim size....böyle işte...bugün eylül 15 olsa:(((((

daha bugün üye oldum klübe...insan kendi gibi hasret çeken başkalarını dinlemek istiyor böyle zamanlarda...bütün yazılanları okudum...meğer yalnız değilmişim bu bile biraz olsun teselli oldu bana:((((çok çok çok üzgünüm ben gideli 3 hafta oldu gittiğinden beri ne yemek ne içmek...eriyorum günden güne....çankırı korgun jandarma şu anda...dağıtımı yine çankırıda olacakmış...gerçi yakın 5 saatte gidilebiliyor ama aynı şehirde yaşayıp aynı havayı solumak özleyinde bi sokak ötene koşup gitmek başka bişey...sevgilimi çok çok çok özledim...bazen nefesim kesiliyor...gülünce o orda sıkılırken ben burda nasıl gülebilirim diye kızıyorum kendime böyle nice psikopatlıklardan bahsedebilirim size....böyle işte...bugün eylül 15 olsa:(((((

canm böyle yapma ama..hele bunu sevgiline hiç belli etme..zaten orda emır altındalar..biz böyle çökersek kimden destek alcak onlar..öyle yada böyle geçicek bu günler..erkek sonuçta yapması gerekiyo, onların borcu bu..hem sağlık sorunu nedenıyle yapamadıgını düşün ?? daha güzel günler geçirebilmek için bu ayrılığın yaşanması gerekiyo..askerlikten sonra tüm günler bizim..laf aramızda bıraz ayrılık belkı ıyı gelır..değerimizi daha iyi anlarlarnaniknanik ... sakin ol..yıpratma kendini..üzülsen de belli etme..

merhaba ben 331.dönem asker yolu bekleyenlerdenim... Allah hepinize kolaylık versin diyorum... facebook da da 333.dönem asker yolu bekleyenler grubu var.. bakmanızı tavsiye ederim.. askerlerinizle aynı yerde olan kişileri bulabilrisiniz... biz 331.dönem asker yolu bekleyenler grubunda hep beraber atlattık,paylaştık o zor günleri hala beraberiz... hayırlı tezkereler

hg arkadaşım aramıza evet gerçekten çok zor günler geçmek bilmiyor

neden kimse gelmiyor konuşup dertleşmek istiyorum geliyorum kimse yok

kızlar benimki çok hastaymış aslında ve bana söylememiş kaç gündür bugün ağzından kaçırdı moralim çok bozuldu....

çok geçmiş olsun canım.benimkide gittiğinden beri hasta ve muhetemelen hep tekrarlıcak..benim askerim sarıkamışta kar yağıomuş çook üşümomuş:a015:

evet kızlar kimse yok olmuyo böyle listede yapıcam ne yapcam bilemiyorum

şafak sayan güzeller şafak saymaktan wazgeçmişler sanırım hiç biri yok :))

Back