şafak sayan güzeller şafak saymaktan wazgeçmişler sanırım hiç biri yok :))
olabilir :roflol::roflol: bende pek saymıyorum ama hep burdayım zaten say say bitmez benim -tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şafak sayan güzeller şafak saymaktan wazgeçmişler sanırım hiç biri yok :))
Ben de saymıyorum ,sanki sayınca zaman geçmek bilmiyo![]()
kızlar haftasonu yanına gidiyorum sevgilimin:) muhtemlen bi kaç saat görüşebileceğiz ama eli boş gitmek istemiyorum. hediye almak istiyorum ama ne alınır ki askerdeki adama... sordum bir ihtiyacın var mı diye sen gel yeter dedi ama ben illaki bişiler götürmek istiyorum fikri olan var mı?
çok geçmiş olsun canım.benimkide gittiğinden beri hasta ve muhetemelen hep tekrarlıcak..benim askerim sarıkamışta kar yağıomuş çook üşümomuş:a015:
şafak sayan güzeller nerdesinizzzzzzzzzzzz
kızlar bende göndercem nişanlımı yakında okuyunca yazdılarınız içim cız etti yaa ben nasıl dayancam
kızlar bende göndercem nişanlımı yakında okuyunca yazdılarınız içim cız etti yaa ben nasıl dayancam
eşime mektup yazıp gönderdim eşim mektubu okuduktan sonra bana bir daha mektup yazma çok kötü oluyorum dayanamıyorum dedi sizin eşiniz sevgiliniz nişanlınız veya sözlünüz size böyle söyle ne yapardınız benden mektup almak istemiyordur yoksa
Günaydın kızlar
Cuma günü yemin töreni olacaklar kimler yaa
benim aşkım yürüyüş takımına seçilmiş cuma günü yenilerin yemin töreninde yürüyüş yapacaklar =))
canım benimkinin yemin töreni cuma.. ama yürüyüş filan yapılmayacakmış, yemekhanede olacakmış kimseyi almıyolar dışardan .. bende dışarda beklerim artık..
yanına gidiyorum. bugün yola çıkıyorum çok özledim çookdelikafadulden
canım benimkinin yemin töreni cuma.. ama yürüyüş filan yapılmayacakmış, yemekhanede olacakmış kimseyi almıyolar dışardan .. bende dışarda beklerim artık..
yanına gidiyorum. bugün yola çıkıyorum çok özledim çookdelikafadulden
Günaydın kızlar
Cuma günü yemin töreni olacaklar kimler yaa
benim aşkım yürüyüş takımına seçilmiş cuma günü yenilerin yemin töreninde yürüyüş yapacaklar =))