• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar haftasonu yanına gidiyorum sevgilimin:) muhtemlen bi kaç saat görüşebileceğiz ama eli boş gitmek istemiyorum. hediye almak istiyorum ama ne alınır ki askerdeki adama... sordum bir ihtiyacın var mı diye sen gel yeter dedi ama ben illaki bişiler götürmek istiyorum fikri olan var mı?

kızlar haftasonu yanına gidiyorum sevgilimin:) muhtemlen bi kaç saat görüşebileceğiz ama eli boş gitmek istemiyorum. hediye almak istiyorum ama ne alınır ki askerdeki adama... sordum bir ihtiyacın var mı diye sen gel yeter dedi ama ben illaki bişiler götürmek istiyorum fikri olan var mı?

En sevdiği yiyeceği götürebilirsin bence. Ben yemin törenine giderken en sevdiği kekten yapıp götürmüştüm.Bi de sivildeyken kullandığı(bu kelime benim dilime de dolandı:) ) cüzdanını,saatini,el çantasını götürdüm,çok duygulanmıştı...

kızlar herkesin askerine hayırlı tezkereler diliyorummmm.. inşallah zaman hızlıca akıp geçer.. bizimkinin darısı sizlerin başına inşallah.. ya öyle yada böyle geçiyor.biz bu günlere gelebileceğimize inanamıyorduk geldi şükür darısı başınıza inşalllaahhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

kızlar bende göndercem nişanlımı yakında okuyunca yazdılarınız içim cız etti yaa ben nasıl dayancam

kızlar bende göndercem nişanlımı yakında okuyunca yazdılarınız içim cız etti yaa ben nasıl dayancam

canım vallah çok zor allah sabırsın herkese bende eşimi gönderdim o kadar zor anlatamam uyku haram oldu yemek haram

hemşerim merhabaopuyorumnanaktan
şimiden hayrlı teskereler.benimde niaşnlım askerde ama bence diğerlerine göre daha şanslıyız onlar askerdeyken biz ufak ufak evlilik hazırlıkları yapıcaz vb..
ama evli olan arkadaşlarımız için durum daha zor hele birde çocukları varsa.
ben biraz polyannacılık oynuorum sanırsam bilmiyorumkismile

hepmize Allah sabır versin kızlar askerlerimze daha çok versin:Saruboceq::Saruboceq:

eşime mektup yazıp gönderdim eşim mektubu okuduktan sonra bana bir daha mektup yazma çok kötü oluyorum dayanamıyorum dedi sizin eşiniz sevgiliniz nişanlınız veya sözlünüz size böyle söyle ne yapardınız benden mektup almak istemiyordur yoksa

eşime mektup yazıp gönderdim eşim mektubu okuduktan sonra bana bir daha mektup yazma çok kötü oluyorum dayanamıyorum dedi sizin eşiniz sevgiliniz nişanlınız veya sözlünüz size böyle söyle ne yapardınız benden mektup almak istemiyordur yoksa

yok canım sakın öle düşünme erkekler bizler gibi değil düşünlerini net açık sölüolar zaten özlüor seni duygusal bide öle mektup alınca daha kötü olmuştur.şöle sölim benim nişanlım kadar sakin bi insan tanımadım ama askere gittiğinden beri aman aman diyorum..çok asabi oluo sonra hiçbişi olmamış gibi konuşuo.2 yıldır nişanlım en ufak bi romantizm görmedim ama o bile var şimdi.

yani demek istediğim askerde psikolojiler tamamen değişior.
birde mektuplar kayboluomuş genelde gelmiomuş,belkide sen üzülme die sölemedi sana..
bunu sakın dert etme canım.

Günaydın kızlar
Cuma günü yemin töreni olacaklar kimler yaa
benim aşkım yürüyüş takımına seçilmiş cuma günü yenilerin yemin töreninde yürüyüş yapacaklar =))

Günaydın kızlar
benim aşkım yürüyüş takımına seçilmiş cuma günü yenilerin yemin töreninde yürüyüş yapacaklar =))

canım benimkinin yemin töreni cuma.. ama yürüyüş filan yapılmayacakmış, yemekhanede olacakmış kimseyi almıyolar dışardan .. bende dışarda beklerim artık..
yanına gidiyorum. bugün yola çıkıyorum çok özledim çookdelikafadulden

canım benimkinin yemin töreni cuma.. ama yürüyüş filan yapılmayacakmış, yemekhanede olacakmış kimseyi almıyolar dışardan .. bende dışarda beklerim artık..

canım haklısın özlememk elde değilki ama bide baksana nerdeyse 1 ayı gitti bile kaldı 4 ay cıkkkk =)))

hadi gözün aydın tatlım a.s.

Günaydın kızlar

ayy evet idenim benimkide yürüyüş takımına seçilmiş, bi kurtalamadık diyodu, sıcağın altında çalışma yapıyolarmış :roflol:

Back