- 4 Nisan 2010
- 238
- 141
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar..a.s. dün yemın törenı oldu ..ayrılırken cok kötü oldu aglamamak için zor tuttum kendımı ailesınden 21 kişi vardı ya..annesi, tezeleri, yengeleri, amcası, kardeşleri, kuzenleri.. herkes bana bakıyo naapcaklar ayrılırken dıe..çok utandım çok fenaydı..:kedi:
canım ben yemin törenne gidemedim ama o ankaraya geldi biraz önce ayrıldık yarın sabahtan gidecek eve geldim hala ağlıyoeum çok kötüyüm... birazda değişmiş neden olduğunu anlamadım fakat aklıma kötü şeyler de getirmek istemiyorum ufff ufff....
ya zaten ben de yollarda mahvoldum gecenın yarısı indim lüleburgaza..gelriken ayrı dert..48 saat hiç uyumadan gezdım..ben de aynıyım canm orda bırakmak çok zor geldı..doru dürüst sarılamadım bıle.belkı de gıtmemen daha iyi olmuş..değişmez mı ya 1 ay hapis gıbılerdı..sinirleri bozulmuştur..bu arada şehir dışına çıkması yasaktı nası çıktı kii
arkadaşlar hepinize hayırlı tezkereler ustada oldu askerleriniz bundan sonra şafak 30akadar çok problem olmaz benden sölemesi inanın bana
Şafak beş günler geçmiyo hiçç
ne kadar güzel yaa 5 gün sonra bayram var..esmer günler geride kalıcak...
herkese merhaba, benim eşimde jandarma kısa dönem olarak askerlik yapıyor (333.Dön.)
ve doktora yaptığı içinde yaşı 33...
bende şimdiye kadar hamile kalmak isteyenlerin topiğinde yazıyordum, ama henüz hamile değilim artık kısmet.. iki duygu üstüste binicede ortaya karışık...
kendimi tanıtmak istedim, belki arada sohbet ederiz buradaki arkadaşlarla..
herkese hayırlı tezkereler..
ah ccanım esmer değil zenci günler
biz burda arkadaşlıklarımızla zamanı biraz daha hızlandırdık die düşünüorum ama sizin dönemde çok fazla devamlılık yok
inş. zamanla olur çünkü buna ihtiyacı var herkezin
kızlar ben 331. dönem yolu bekleyenlerdenim,1 hafta kaldı gelmesine,neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum,zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor,herkes sayılı gün çabuk geçer diyordu,sinirleniyordum söylemesi kolay diye,gerçekten geçiyormuş :)ilk başlarda hergün ağlıyordum,inanın zaman o kadar çabuk geçiyor ki,daha dün gitmiş gibi geliyor,inanın bana böyle,bi de askerlerimizin orda çok desteğe ihtiyacı oluyor,telefonda üzüldüğünüzü belli etmeyin,yoksa daha çok üzülüyorlar,moral verin kızlar :) 333 lerin bitmesine yakın tekrar yazacağım o zaman bana hak vereceksiniz zaman ne kadar hızlı geçiyor diye,,hepinizin sevgilisine,nişanlısına,eşine,kardeşine hayırlı teskereler diliyorum,sevgiyle kalın arkadaşlar :)
izmit / gölcük
muhafız
yeri belli oldu!!!!!
Kızlar moralim çok bozuk, erkek arkadaşım dağıtıma geldiğinde çok soğuk davrandı ve bugün arayıp beni düşünme artık ben yapamıyacağım dedi ve kapattı hala kendime gelemedim mafoldumbenmafoldumben
aaaaa çok üzüldüm ayrıldınızmı sebebini söylemeden boşver kafana takmaya değmez öyle bir insan için üzülmene
Sanırım psikolojisi çok bozuk ama benimde moralim sıfır şu anda. Hayırlısı ne ise o olsun diyelim mafoldumben
Kızlar moralim çok bozuk, erkek arkadaşım dağıtıma geldiğinde çok soğuk davrandı ve bugün arayıp beni düşünme artık ben yapamıyacağım dedi ve kapattı hala kendime gelemedim mafoldumbenmafoldumben