333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar..a.s. dün yemın törenı oldu ..ayrılırken cok kötü oldu aglamamak için zor tuttum kendımı ailesınden 21 kişi vardı ya..annesi, tezeleri, yengeleri, amcası, kardeşleri, kuzenleri.. herkes bana bakıyo naapcaklar ayrılırken dıe..çok utandım çok fenaydı..:kedi:

kızlar ben 331. dönem yolu bekleyenlerdenim,1 hafta kaldı gelmesine,neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum,zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor,herkes sayılı gün çabuk geçer diyordu,sinirleniyordum söylemesi kolay diye,gerçekten geçiyormuş :)ilk başlarda hergün ağlıyordum,inanın zaman o kadar çabuk geçiyor ki,daha dün gitmiş gibi geliyor,inanın bana böyle,bi de askerlerimizin orda çok desteğe ihtiyacı oluyor,telefonda üzüldüğünüzü belli etmeyin,yoksa daha çok üzülüyorlar,moral verin kızlar :) 333 lerin bitmesine yakın tekrar yazacağım o zaman bana hak vereceksiniz zaman ne kadar hızlı geçiyor diye,,hepinizin sevgilisine,nişanlısına,eşine,kardeşine hayırlı teskereler diliyorum,sevgiyle kalın arkadaşlar :)

slm kızlar..a.s. dün yemın törenı oldu ..ayrılırken cok kötü oldu aglamamak için zor tuttum kendımı ailesınden 21 kişi vardı ya..annesi, tezeleri, yengeleri, amcası, kardeşleri, kuzenleri.. herkes bana bakıyo naapcaklar ayrılırken dıe..çok utandım çok fenaydı..:kedi:

canım ben yemin törenne gidemedim ama o ankaraya geldi biraz önce ayrıldık yarın sabahtan gidecek eve geldim hala ağlıyoeum çok kötüyüm... birazda değişmiş neden olduğunu anlamadım fakat aklıma kötü şeyler de getirmek istemiyorum ufff ufff....

canım ben yemin törenne gidemedim ama o ankaraya geldi biraz önce ayrıldık yarın sabahtan gidecek eve geldim hala ağlıyoeum çok kötüyüm... birazda değişmiş neden olduğunu anlamadım fakat aklıma kötü şeyler de getirmek istemiyorum ufff ufff....

ya zaten ben de yollarda mahvoldum gecenın yarısı indim lüleburgaza..gelriken ayrı dert..48 saat hiç uyumadan gezdım..ben de aynıyım canm orda bırakmak çok zor geldı..doru dürüst sarılamadım bıle.belkı de gıtmemen daha iyi olmuş..değişmez mı ya 1 ay hapis gıbılerdı..sinirleri bozulmuştur..bu arada şehir dışına çıkması yasaktı nası çıktı kii

ya zaten ben de yollarda mahvoldum gecenın yarısı indim lüleburgaza..gelriken ayrı dert..48 saat hiç uyumadan gezdım..ben de aynıyım canm orda bırakmak çok zor geldı..doru dürüst sarılamadım bıle.belkı de gıtmemen daha iyi olmuş..değişmez mı ya 1 ay hapis gıbılerdı..sinirleri bozulmuştur..bu arada şehir dışına çıkması yasaktı nası çıktı kii

Yol izni vermişler bende bilmiyorum çıkmış işte :) sinirleri bozulmaktan ziyade başka birşey vardı ama çözemedim. Umarım tahminlerim yanlış çıkar..

bu gün internete gördüm aşkımı onu bilgisayardan çekip almak istiyordum of çok özledim

herkese merhaba, benim eşimde jandarma kısa dönem olarak askerlik yapıyor (333.Dön.)
ve doktora yaptığı içinde yaşı 33...
bende şimdiye kadar hamile kalmak isteyenlerin topiğinde yazıyordum, ama henüz hamile değilim artık kısmet.. iki duygu üstüste binicede ortaya karışık...
kendimi tanıtmak istedim, belki arada sohbet ederiz buradaki arkadaşlarla..
herkese hayırlı tezkereler..

arkadaşlar hepinize hayırlı tezkereler ustada oldu askerleriniz bundan sonra şafak 30akadar çok problem olmaz benden sölemesi inanın bana
Şafak beş günler geçmiyo hiçç

arkadaşlar hepinize hayırlı tezkereler ustada oldu askerleriniz bundan sonra şafak 30akadar çok problem olmaz benden sölemesi inanın bana
Şafak beş günler geçmiyo hiçç

ne kadar güzel yaa 5 gün sonra bayram var..esmer günler geride kalıcak...

ne kadar güzel yaa 5 gün sonra bayram var..esmer günler geride kalıcak...

ah ccanım esmer değil zenci günler :D
biz burda arkadaşlıklarımızla zamanı biraz daha hızlandırdık die düşünüorum ama sizin dönemde çok fazla devamlılık yok
inş. zamanla olur çünkü buna ihtiyacı var herkezin

herkese merhaba, benim eşimde jandarma kısa dönem olarak askerlik yapıyor (333.Dön.)
ve doktora yaptığı içinde yaşı 33...
bende şimdiye kadar hamile kalmak isteyenlerin topiğinde yazıyordum, ama henüz hamile değilim artık kısmet.. iki duygu üstüste binicede ortaya karışık...
kendimi tanıtmak istedim, belki arada sohbet ederiz buradaki arkadaşlarla..
herkese hayırlı tezkereler..

merhaba canım sanada hayırlı teskeerelere

ah ccanım esmer değil zenci günler :D
biz burda arkadaşlıklarımızla zamanı biraz daha hızlandırdık die düşünüorum ama sizin dönemde çok fazla devamlılık yok
inş. zamanla olur çünkü buna ihtiyacı var herkezin

:D okul var çok fazla giremıyorum son senem biraz kasmam lazım..üstüne üstlük kpss ye hazırlanıyorum..her açıdan cidden çok zenci günler yaşıyorum:(

kızlar ben 331. dönem yolu bekleyenlerdenim,1 hafta kaldı gelmesine,neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum,zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor,herkes sayılı gün çabuk geçer diyordu,sinirleniyordum söylemesi kolay diye,gerçekten geçiyormuş :)ilk başlarda hergün ağlıyordum,inanın zaman o kadar çabuk geçiyor ki,daha dün gitmiş gibi geliyor,inanın bana böyle,bi de askerlerimizin orda çok desteğe ihtiyacı oluyor,telefonda üzüldüğünüzü belli etmeyin,yoksa daha çok üzülüyorlar,moral verin kızlar :) 333 lerin bitmesine yakın tekrar yazacağım o zaman bana hak vereceksiniz zaman ne kadar hızlı geçiyor diye,,hepinizin sevgilisine,nişanlısına,eşine,kardeşine hayırlı teskereler diliyorum,sevgiyle kalın arkadaşlar :)

Sonuna kadar katılıyorum bende sinir oluyordum 5 aycık die kucumseyenlere, hasretlik hiçbirşeye benzemiyor.Ama insan belli bir zmn sonra alışıyor. yemin toreninden sonra gelmişti tum gun başbaşa kaldık ama inanın insan o zmn daha bir dağiliyor snaki yeniden başa sarıp yeniden asker gonderiyormuş gibi oluyor plakalara kadar alışamamiştim plakalardan sonrası cok cabuk geçiyor insan anlayamıyor.Bir de şu son hafta da geçse rahatlasak haftaya yan yana olacağimizi aynı şehrin havasını soluyacağimizi düşününce içim kıpır kıpır oluyor.delikafadulden

izmit / gölcük
muhafız

yeri belli oldu!!!!!

Benim erkek arkdaşimda ordaydı genelde 3 hafada bir goruştuk ailesi sadece bir kere yat iznine cıkarabildi son iki aydır çarşilarını genellikle kestiler denetleme var diye amiral gelcek diye hazırlıklar vardı.Yalnız cok nobet tutturuyorlar cnm haberin olsun 8-12 nobeti 12-4 nobeti 4-8 nobeti bunlardan birine muhakak yazıyorlardı sevgilimi gunduz vakti de kantinde nobeti oluyordu.dün konuştuğumuz da torunlar geldi demişti.

Hayırlı tezkereler cnm.Ha bu arada istanbuldan izmite 1 bucuk saat gölcukte goruşmenizi tavsiye etmem gidicek pek bi yer yok golcukde 2 bucuk saat efe tur ya da izmit seyahat gidiyor. Hayırlı tezkereler cnm

Kızlar moralim çok bozuk, erkek arkadaşım dağıtıma geldiğinde çok soğuk davrandı ve bugün arayıp beni düşünme artık ben yapamıyacağım dedi ve kapattı hala kendime gelemedim mafoldumbenmafoldumben

Kızlar moralim çok bozuk, erkek arkadaşım dağıtıma geldiğinde çok soğuk davrandı ve bugün arayıp beni düşünme artık ben yapamıyacağım dedi ve kapattı hala kendime gelemedim mafoldumbenmafoldumben

aaaaa çok üzüldüm ayrıldınızmı sebebini söylemeden boşver kafana takmaya değmez öyle bir insan için üzülmene

aaaaa çok üzüldüm ayrıldınızmı sebebini söylemeden boşver kafana takmaya değmez öyle bir insan için üzülmene

Sanırım psikolojisi çok bozuk ama benimde moralim sıfır şu anda. Hayırlısı ne ise o olsun diyelim mafoldumben

canım moralini bozma banada öyle demişti onu dmesi ordaki çareszlikten ilk şoku atlatıo şimdii sonra yine aramıştıı .. ama aranızdaki ilşkiyede bağlı bu ne anlamda söylediğine sevgisine güveniosan üzülmee..

Back