• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldimm kızlarrr:D biraz okudum yazdıklarınızı mantıı istiyorum cereeen:D

bu arada su perisine bi kez daha teşekkür ediyorum.f5 tuşunu sölediği için girip çıkmaktan canım çıkıyodu
[/QUOTE]
akannehir önemli değil şekerim ne demek yamirmirmirmir

şafakkkkkk atarsa 429:nazar::asigim::asigim::asigim::asigim:

ceydaaa bu arada sanırm kocaelide oturanlar hep izmrde askerlik yapıo ertan da orda yapmıştı,özkan vardı onun ark oda orda yapmıştı:D

kızlar bugün nişanlımdan liste istemişler. yemin törenine geleceklerin listesi. en fazla 5 kişi demişler. tabiki başı biz çekiyoruz annem-babam ve ben :) sizinkileredemi en fazla 5 kişi demişler yoksa sayı değişiyormu ?

aman şans işte bakalım izmir bizim için nasıl olcak

Son düzenleme:
kızlar bugün nişanlımdan liste istemişler. yemin törenine geleceklerin listesi. en fazla 5 kişi demişler. tabiki başı biz çekiyoruz annem-babam ve ben :) sizinkileredemi en fazla 5 kişi demişler yoksa sayı değişiyormu ?

bizimkinin oldu bitti kimseyide çaırmadı ya ne annelerini ne beni..

öyle bişeyden bahsetmedi bana:S ama sanırım yok çünkü biz biraz kalabalık gidecezdelikafadulden

Back
X