• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi sert insanlar genelde hep karşısında güçlü insanlar görmek ister biraz tartışmak kavga etmek bile isterlerr ben yanii:):)belki öle düşünüodur aslında biraz ona deişmiş gibi yapıp korkutsann :)):peşindee duygusal olurrrrr....

bana dioki ne kdr zayıfsın..ne kdr güçsüzsün..haklı!

duygularima esir oluyorum seni gorunce
insan bin kere mi yaniyor bir kere sevince
ruh bedenden ayriliyor cekimine girdim
bir kere daha yandim ama canim, gordugume sevindim

off ne zmn görcem yaa ne zamaaannnn

ooooo senin işin zorrr:)):):)::)

...............................

Son düzenleme:
selam kızlar sayfa 30 a kadar okudum ama sonrasında yoruldum.yeni sayfa ii olmuş.kimin aklına geldiyse ii olmuş valla.çok ilerlemişti sayfalar.bizde bugün eşimle konuştuk ama biz de tartıştık ve yine ikiiz arasında olmayan etkenler yüzünden ve telefonu kapattı.sinir oluyorum ya.bu asker psikolojisi değil yapısı böyle.benim haklı olduğumu bildiği konularda hep böyle hırçınlaşır ama asla laf söyletmez.neyse artık ama umarım artık 5 ay sonra geldiğinde böyle saçmalıklarla uğraşmayız.sizler de 30.sayfaya kadar okuduğum kadarıyla mutlu olan var kırgın olan da.bi de size yeni bir fikir 26 şubata geldiğimizde plakalara düşmüş olacağız.yani 81 gün kalmış olacak.yani diyorum ki isterseniz şafağı ilk önce 26 şubata çekelim ne dersiniz:)?yeni bir şafak fikri...

kızlar yeşil çay alıp geldim:D değişmemiz çok zor bencede ben bide askere gittiğinden beri dahada güçsüz oldum yani ne dese kabul ederim.. kıskanmasın diye 12 aralıktan beri hiç dışarı adım atmadım:S

kesinlikle haklsın zaten bigün gelcek sen yeter diceksin daha kötü olcak kim dayanabilirkiii.....ayrılma korkusuyla yaşanmazzz,,mesela şimdi o senn bilseydi böle bişeyi affetmiceğini ve yıklmıcağını 10 gün aramamanın lafını bile yapamzdı ben sana diyim:)

kız sen ne kdr tecrübelisin:D

tecrübeli deilimm canım bende çok sert karakterde biriyim:)):

Son düzenleme:
selam kızlar sayfa 30 a kadar okudum ama sonrasında yoruldum.yeni sayfa ii olmuş.kimin aklına geldiyse ii olmuş valla.çok ilerlemişti sayfalar.bizde bugün eşimle konuştuk ama biz de tartıştık ve yine ikiiz arasında olmayan etkenler yüzünden ve telefonu kapattı.sinir oluyorum ya.bu asker psikolojisi değil yapısı böyle.benim haklı olduğumu bildiği konularda hep böyle hırçınlaşır ama asla laf söyletmez.neyse artık ama umarım artık 5 ay sonra geldiğinde böyle saçmalıklarla uğraşmayız.sizler de 30.sayfaya kadar okuduğum kadarıyla mutlu olan var kırgın olan da.bi de size yeni bir fikir 26 şubata geldiğimizde plakalara düşmüş olacağız.yani 81 gün kalmış olacak.yani diyorum ki isterseniz şafağı ilk önce 26 şubata çekelim ne dersiniz:)?yeni bir şafak fikri...

aynı yaa sinirlenip telefon kapatılıyor:s hepsi aynı bunların:S evt aslında oda mantıklı 26 şubat olayı opuyorumnanaktan

yok beni merak etmesin.aman kızmasın.aman üzülmesin içi rahat olsun..bütün yakın erkek arkdaşlarımı kaybettim..hepsini..neden???çnkü onur bey ya onlar ya ben dedi...

kızlar yeşil çay alıp geldim:D değişmemiz çok zor bencede ben bide askere gittiğinden beri dahada güçsüz oldum yani ne dese kabul ederim.. kıskanmasın diye 12 aralıktan beri hiç dışarı adım atmadım:S

.........................

Son düzenleme:
yok beni merak etmesin.aman kızmasın.aman üzülmesin içi rahat olsun..bütün yakın erkek arkdaşlarımı kaybettim..hepsini..neden???çnkü onur bey ya onlar ya ben dedi...

eee onurun arkadaşları var mı?*kız?

inanmıorummm :)ciddimisn bende hep dışardaydım öle evde zamanmı geçerrrr:)sen daha çok askerlik yapmış oluosun ölee,,

valla ciddiyim hiç daha marketi bırak balkona çıkmadım:S valla galiba ben dah açok askerlik yapmış oluyorum:S

[quote=..................

Son düzenleme:
Back
X