• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ertuğrul en yakın arkdaşımdı işte.eve çıktılar temizliğe yardıma gelirmsn dedi tabiki dedim.çnkü ben taşınırken bnm bütün eşyalarımı o ve arkadşı taşımıştı.funda die bi arkadaşım var onuda alıp gttim sabhtan temzlik yapıorz apartmandaki teyzelerde yardm edio ve evin kapısı sürekli açık saat 4te onur aradı nerrdeessiinnn!!! dedim ertuğruldayız fundayız...ben seni erkeklerin evindenmi toplucam diyo,diyom yalnız deilim..o evden 5 dk içinde çıkmazsan ölümü bile göremezsn dedi..çıktım tabi kuzu kuzu..2 gün konuşmadk.gözlerim çıktı ağlamaktan.tam ağlarken dayım aradı dedi noldu dedim böle böle kızım sen manyakmısn dedi ağlanırmı bi erkek için.ben onun seni hak ettiğini düşünmüyom dedi ama dedim çok seviyom.

siz böle yapcaksınz bide kıymetnz bilinmicekk alla allaaa,,,yok yokk kızlar kesinnn yarınn dışarı çıkın evde böle siizn psik.bozulurr sonuçtaa siz bi yere gitseydinz o kendini kapatırmıydı evdeee...

valla kıymet bilip bilmediğini görecez dahakaydirigubbakcemile2

ertuğrul en yakın arkdaşımdı işte.eve çıktılar temizliğe yardıma gelirmsn dedi tabiki dedim.çnkü ben taşınırken bnm bütün eşyalarımı o ve arkadşı taşımıştı.funda die bi arkadaşım var onuda alıp gttim sabhtan temzlik yapıorz apartmandaki teyzelerde yardm edio ve evin kapısı sürekli açık saat 4te onur aradı ............

bende erkek olsam asla izin vermezdimm gitmene o ayrı ama toplama ne demek diee kavga çıkarsanydınn bağırsaydınn gurur meselesi yapsaydın 2 gün o aradı bide sen affetmezdin:)):

snra dedim böle böle...ya erkek arkadşların ya ben dio..sen ne ddn dedi?dedim senden vazgeçemem dedim...tamam dedi çok seviosun..ölüyosun..aşıksın..dedinki dedi bnm erkek arkadşlarım olmasada olur ve çıkardın en yakın erkek arkadaşlarını dedi.yenilerylede tanışmıosn...hatta kızlardan da onurun gözünün tutmadıkları oldu ama sen ölüyosun bitiyosun yaaa onlarıda çıkardn...peki dedi 2 sene snra okul btti işe grdn snçta iletişimcisin toplantıların olucak.onur bey geldi patronunu kıskandı.işini kaybetmeyi göze alabilcekmsn dedi...çok haklı..çooooookkkk

ben seni erkeklerin evindenmi toplucam dediinde ilk kez sert çıktım ve dedim beni facebooktan eklediğin kızlarla sakın karıştrma dedim snra sustu

snra dedim böle böle...ya erkek arkadşların ya ben dio..sen ne ddn dedi?dedim senden vazgeçemem dedim...tamam dedi çok seviosun..ölüyosun..aşıksın..dedinki dedi bnm erkek arkadşlarım olmasada olur ve çıkardın en yakın erkek arkadaşlarını dedi.yenilerylede tanışmıosn...hatta kızlardan da ......

canım sana az önce ilk kısmı için cvp yazmıştım ben,,pekiiii onun kız arkadaşları var mı?

ben seni erkeklerin evindenmi toplucam dediinde ilk kez sert çıktım ve dedim beni facebooktan eklediğin kızlarla sakın karıştrma dedim snra sustu

eee iştee oda bence senn daha güçlü olmanı istioo daha sertt çünküü bazen kavgacı kızlar daha iidir die düşünebilirr..sen bu akşamda aramazsan bidaha sakın arama deseydin bu akşam 10 kere aradı:...

snra dedim böle böle...ya erkek arkadşların ya ben dio..sen ne ddn dedi?dedim senden vazgeçemem dedim...tamam dedi çok seviosun..ölüyosun..aşıksın..dedinki dedi bnm erkek arkadşlarım olmasada olur ve çıkardın en yakın erkek arkadaşlarını dedi.yenilerylede tanışmıosn...hatta kızlardan da ......

canım sana az önce ilk kısmı için cvp yazmıştım ben,,pekiiii onun kız arkadaşları var mı?

evet var ama dediine göre hiç gtmemiş evlerine.

ama inan kötü niyetim yoktu

kesinlikleee nie kötü nietin olsunn ama şimdi düşünüorumda benm nişanlım ne sebeple olsun giderse gitsin devm edemem gibime gelioo bende zaten gidemem kimsenn evine...

Back
X