- Konu Sahibi geronimo
nası dayancam:S
şöle düşün arayamıcak biyer ve beni 3 gün sonra arıcak die düşün emin ol aarar normal hayatla kıyaslama ve bence arama ,,oda senn ayrılma korkunu hissetsin bak nasıl korkuo:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nası dayancam:S
ay bide demiş çocuğa beni bırakacan mı diyeeakannehir beni öldürecen sen :kaydirigubbakcemile kuzumm öyle çok üstüne gitme bunaltma çocuğu hem niye bıraksın senii askerde rusyada hatunların içinde deil![]()
kız seninkidemi bizde acabaaa
ztn çok bunalıo ikizlerin özl sanırm bu
şöle düşün arayamıcak biyer ve beni 3 gün sonra arıcak die düşün emin ol aarar normal hayatla kıyaslama ve bence arama ,,oda senn ayrılma korkunu hissetsin bak nasıl korkuo:)
nası dayanacan söliim ağlıcan sonra buraya gelecen susacan uyurken ağlıyacan gene buraya gelecen susacan![]()
benm nişanlım öle belli num olsa arasam tamam aama :):)anksörlü telden isticem koca tugaydan falan hoşlanmaz:):)
şimdiye kdr 2 kere bıraktı beni ve ikisinde de pişman oldu kendi döndü.ve bunu daha önce hiç yapmamış.ya inanın bi dedğni iki etmiyom.mutlu etmek için elimden geleni yapıom daha bikez yalan sölemdm...başkasına bakmadım başkasını düşünmedm daha ne ya daha ne?ama hep ben suçluyum.napıyo ne ediyo bi yolunu buluyo zeytinyağı gbi üste çıkıyo
bence biraz daha sert olmayı öğrenmeli karşındakide kaybetme korkusunu yaşamalı:)
bence biraz daha sert olmayı öğrenmeli karşındakide kaybetme korkusunu yaşamalı:)
doğru diyosun ama sanırım ben o konuda biraz ..............
tabiiii herkesin karakteri bende tam tersiyim sanırım herşeyi gurur meselesi yaparımm siz benm dediklerime pek bakmayın ama çokda duygusal olmayın bence..::)):)
doğru diyosun ama sanırım ben o konuda biraz güçsüzüm yani ne bileyim çok yumuşağım hep alttan alıyorum ama kişiliğim bu değişemem sanırım:S kıyamıyorum hemen affediyorum bana söylediklerini unutuyorum:bbo:
işte bende öyleyim..tamam canım .........
galiba biz nişanlımla aynı karakterdeyzz:):):)ikimzde çok duygusal deiliz::)):
yok bebeğim direk erkeklerin özelliği![]()
işte bende öyleyim..tamam canım .........
bende asla onu diemem :)):)hep ben haklıyım bbencee:)):aaama hiç kaybetme korkumda yok ondada yokturrr...galiba biz nişanlımla aynı karakterdeyzz:):):)ikimzde çok duygusal deiliz::)):
o çok sert...ben çok duygusalım..ağlim biraz ceren bana küçük emrah gibi gelme diyo
o çok sert...ben çok duygusalım..ağlim biraz ceren bana küçük emrah gibi gelme diyo
şimdi sert insanlar genelde hep karşısında güçlü insanlar görmek ister