• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nası dayanacan söliim ağlıcan sonra buraya gelecen susacan uyurken ağlıyacan gene buraya gelecen susacan :D

şöle düşün arayamıcak biyer ve beni 3 gün sonra arıcak die düşün emin ol aarar normal hayatla kıyaslama ve bence arama ,,oda senn ayrılma korkunu hissetsin bak nasıl korkuo:)

şimdiye kdr 2 kere bıraktı beni ve ikisinde de pişman oldu kendi döndü.ve bunu daha önce hiç yapmamış.ya inanın bi dedğni iki etmiyom.mutlu etmek için elimden geleni yapıom daha bikez yalan sölemdm...başkasına bakmadım başkasını düşünmedm daha ne ya daha ne?ama hep ben suçluyum.napıyo ne ediyo bi yolunu buluyo zeytinyağı gbi üste çıkıyo

şimdiye kdr 2 kere bıraktı beni ve ikisinde de pişman oldu kendi döndü.ve bunu daha önce hiç yapmamış.ya inanın bi dedğni iki etmiyom.mutlu etmek için elimden geleni yapıom daha bikez yalan sölemdm...başkasına bakmadım başkasını düşünmedm daha ne ya daha ne?ama hep ben suçluyum.napıyo ne ediyo bi yolunu buluyo zeytinyağı gbi üste çıkıyo

işte ben senn yerinde başkası olsa ayrıldın mı hadi arama bidaha derdi korkuturdu...bence senn onun elinin altında gibi düşünüo ondan nasıl olsa üzülsün ama ayrılmaz diodur..

bence biraz daha sert olmayı öğrenmeli karşındakide kaybetme korkusunu yaşamalı:)

doğru diyosun ama sanırım ben o konuda biraz güçsüzüm yani ne bileyim çok yumuşağım hep alttan alıyorum ama kişiliğim bu değişemem sanırım:S kıyamıyorum hemen affediyorum bana söylediklerini unutuyorum:bbo:

bilmiorum ben çok yumaşımdır :s

Son düzenleyen: Moderatör:
işte bende öyleyim..tamam canım .........

bende asla onu diemem :)):)hep ben haklıyım bbencee:)):aaama hiç kaybetme korkumda yok ondada yokturrr...galiba biz nişanlımla aynı karakterdeyzz:):):)ikimzde çok duygusal deiliz::)):

o çok sert...ben çok duygusalım..ağlim biraz ceren bana küçük emrah gibi gelme diyo

duygularima esir oluyorum seni gorunce
insan bin kere mi yaniyor bir kere sevince
ruh bedenden ayriliyor cekimine girdim
bir kere daha yandim ama canim, gordugume sevindim

off ne zmn görcem yaa ne zamaaannnn

Back
X