331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sedat gelene şafak sayıyorum yani şafak 4 ya harika bu ne güzel şafak 4 4 4 4 görcez mi bu günleri yaa

:roflol::roflol:

yok canım nişanlım o akşam geliyoda ondan dedim napçam diye...

pardon cnm ya bende yılbaşı için dedin sandım

ne yapıcaksınız kızlar??hihoyyyt

canım 12 aralıkta gidenlerin hepsi kısa dönem değil.. misal benim sözlüm:) oda 12 aralıkta gitti ama uzun çıktı

biliyorum tatlım bende ne farkeder kısa uzun derdimiz aynı paylaşalım demek istedim.. opuyorumnanaktan

nolurdu şu askerlik olmasın demiyorum ama kendi şehirlerinde yapsalardı okul gibi..hafta sonları tatil olsaydı..olmaz mıydı

kızlar ben cıkıyorum iyi geceler hepinize..
iyi gecelerrrr

canım ne de olsa farklı hemde cok farklı bir ortama giden o,, önceki gün eşime camurda şınav çektirmişler iştimaya geç geldiler diye,, bazılarına niye duzgun durmuyosun diye carpıyolarmıs, yani diyecegim sana soylemiyo olabilir bazı seyleri de zaten dineniyo telefonlarrr,,

a.s.

su perisi teşekkür ederim şimdi gördüm.kızlar f5e basınca sayfa yenileniomuş ben sürekli girçık yapıodm ne cahilim yaaaa

ya ben bitanemle olcam hala inanamıyorum mucize gibi ..bugüne kadar hep onla girmiştim yılbaşına..bu sene çok üzülüyoduk ama allahım yine nasip etti...şükürler olsun

:
canım çok haklısın bana da hep iyiyim diyordu tel.de dün ziyaretine gittim biraz anlattı neler yaşadıklarını yağmur çamur resmen yerlerde sürünmüşler ya

benim ödevim var....taksim ve nişantaşı fotoğrafları çekmem lazım.ama erkek arkdaşım asla gitmiceksn dedi

ne okuyosun cnm-tatlicadiarzu-

benimkide olsa asla izin vermezdi

onlar yılbaşında ne yapıcaklar acabagamyoncuiremsu

nolurdu şu askerlik olmasın demiyorum ama kendi şehirlerinde yapsalardı okul gibi..hafta sonları tatil olsaydı..olmaz mıydı

olmasın da diorum ya netten baktım

olmayan ülkelerde var sevdiceklerimiz ne vardı 15 ay gitmeselermafoldumben

ama senin dediğin bile olsa razıyım tabi:asigim::asigim:

bide 12 ye düşse:çok üzgünüm:

bebeim büyük ihtimalle gazinoda olurlarr.ama nöbette olanlarda olur.ben iletişim fakültesindeim...bida da açmadım o konuyu.bensiz ne işin var gece 1de taksimde diyo

inşallah düşer canımda en azından moral olurdu sana...

su perisi teşekkür ederim şimdi gördüm.kızlar f5e basınca sayfa yenileniomuş ben sürekli girçık yapıodm ne cahilim yaaaa

önemli değil canım topikte kaynamasın diye yazmadım

bende cahildim canım burda öğrendim:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…