başımı döndürüyo wallla canım ya site yavaş sayfayı yenile dur:))
ağustos 329
aralık 331
şubat 333
aradaki mesela 332 gidecekler doktor oluyomuş
bnm şuan okul yoğun olmasa cok cıkardım da alişveriş falan dayapmam lazım ama işte vakit yok
ben anlamdım desem kızarmısn:S
tamam o zaman sadece 12 aralık ta gidenler değil sözlümde
aralıkta gitti ama 12 sinde değil yani 12 aralık diye vurgulamaya gerek yok
aralıkta gidenler olmuyor muyerimseniben
özlicen tabii,, biz tanışalı 11 sene oldu, ilk üniversite ingilizce hazırlıkta görmüştüm vuruldum resmen,, ama onun sevgilisi vardı,olmadı, sonra normal arkadaş olduk benim de onun da sevgililerimiz oldu,, onu tamamen arkadaş olarak görüyordum lisans süresince böyle devam etti. sonra ikimizde aynı okulun yüksek lisansını kazandık, ve başka birileriyle birlikte değildik ve çok iyi arkadaştık, ve benim eski duygularım yeniden canlandı,,evet yeni ama özlüyom bennn
ya perşembe napçam ben???
ya perşembe napçam ben???
özlicen tabii,, biz tanışalı 11 sene oldu, ilk üniversite ingilizce hazırlıkta görmüştüm vuruldum resmen,, ama onun sevgilisi vardı,olmadı, sonra normal arkadaş olduk benim de onun da sevgililerimiz oldu,, onu tamamen arkadaş olarak görüyordum lisans süresince böyle devam etti. sonra ikimizde aynı okulun yüksek lisansını kazandık, ve başka birileriyle birlikte değildik ve çok iyi arkadaştık, ve benim eski duygularım yeniden canlandı,,
kısa dönemlerin hepsi 12 aralıkta teslim oldu ondan öyle..ama aralık yada 12 aralık ne farkeder..sonuçta hepimiz aynı dertteniz..özlem ve aşk... oyüzden önemli değilki tarih falan..burda dertlerimizi unutalım zaman geçsin yeter...
güzel güzel evde oturucazvereliniortak
sevdiceklerimiz ne yapıcakmirmirmirmir
kısa dönemlerin hepsi 12 aralıkta teslim oldu ondan öyle..ama aralık yada 12 aralık ne farkeder..sonuçta hepimiz aynı dertteniz..özlem ve aşk... oyüzden önemli değilki tarih falan..burda dertlerimizi unutalım zaman geçsin yeter...
ben anlamadım valla kaydirigubbakcemile3
keşke canım ya((
şimdi çoğunluk kısa dönem olduğu için 12 aralıkta da gittikleri için
o tarihten itibaren sayıyolar şafağı
ama tabi konu kısa dönem die belirtilmemiş olduğundan dolayı
herkes ne zaman gittiğini söyleyebilir
kafamçokkarıştıkendim bile anlamadım :roflol::roflol:
aynen aynen ya hasretimizi paylaşıyoruzkaydirigubbakcemile
perşembe derken yılbaşını kast ediyosun sandım
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 boşverelimlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?