• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sedat gelene şafak sayıyorum yani şafak 4 ya harika bu ne güzel şafak 4 4 4 4 görcez mi bu günleri yaa

şimdi çoğunluk kısa dönem olduğu için 12 aralıkta da gittikleri için
o tarihten itibaren sayıyolar şafağı

ama tabi konu kısa dönem die belirtilmemiş olduğundan dolayı
herkes ne zaman gittiğini söyleyebilir

kafamçokkarıştıkendim bile anlamadım :roflol::roflol:

:roflol::roflol:

yok canım nişanlım o akşam geliyoda ondan dedim napçam diye...

pardon cnm ya bende yılbaşı için dedin sandım

ne yapıcaksınız kızlar??hihoyyyt

canım 12 aralıkta gidenlerin hepsi kısa dönem değil.. misal benim sözlüm:) oda 12 aralıkta gitti ama uzun çıktı :delphin:

biliyorum tatlım bende ne farkeder kısa uzun derdimiz aynı paylaşalım demek istedim.. opuyorumnanaktan

nolurdu şu askerlik olmasın demiyorum ama kendi şehirlerinde yapsalardı okul gibi..hafta sonları tatil olsaydı..olmaz mıydı :(

kızlar ben cıkıyorum iyi geceler hepinize..
iyi gecelerrrr

ya balım ndn kavga edion dionda hep alttan aldım yetti valla artık.o askerse bende burda hayda hoppa gezmiom.bnde onsuz nefes alamıyom.hep onu düşünüom acaba yemek yedimi açmı tok mu.yorgun mu biryle kavga ettimi diye...ohhh be onur gtti diyip kendmi sokağa atmadmki..hiç bni düşünmüo:(

canım ne de olsa farklı hemde cok farklı bir ortama giden o,, önceki gün eşime camurda şınav çektirmişler iştimaya geç geldiler diye,, bazılarına niye duzgun durmuyosun diye carpıyolarmıs, yani diyecegim sana soylemiyo olabilir bazı seyleri de zaten dineniyo telefonlarrr,,

kısa dönemlerin hepsi 12 aralıkta teslim oldu ondan öyle..ama aralık yada 12 aralık ne farkeder..sonuçta hepimiz aynı dertteniz..özlem ve aşk... oyüzden önemli değilki tarih falan..burda dertlerimizi unutalım zaman geçsin yeter...
a.s.

su perisi teşekkür ederim şimdi gördüm.kızlar f5e basınca sayfa yenileniomuş ben sürekli girçık yapıodm ne cahilim yaaaa

ya ben bitanemle olcam hala inanamıyorum mucize gibi ..bugüne kadar hep onla girmiştim yılbaşına..bu sene çok üzülüyoduk ama allahım yine nasip etti...şükürler olsun

:
iyi gecelerrrr

canım ne de olsa farklı hemde cok farklı bir ortama giden o,, önceki gün eşime camurda şınav çektirmişler iştimaya geç geldiler diye,, bazılarına niye duzgun durmuyosun diye carpıyolarmıs, yani diyecegim sana soylemiyo olabilir bazı seyleri de zaten dineniyo telefonlarrr,,

a.s.

canım çok haklısın bana da hep iyiyim diyordu tel.de dün ziyaretine gittim biraz anlattı neler yaşadıklarını yağmur çamur resmen yerlerde sürünmüşler ya :delphin:

benim ödevim var....taksim ve nişantaşı fotoğrafları çekmem lazım.ama erkek arkdaşım asla gitmiceksn dedi:(

ne okuyosun cnm-tatlicadiarzu-

benimkide olsa asla izin vermezdi

onlar yılbaşında ne yapıcaklar acabagamyoncuiremsu

nolurdu şu askerlik olmasın demiyorum ama kendi şehirlerinde yapsalardı okul gibi..hafta sonları tatil olsaydı..olmaz mıydı :(

olmasın da diorum ya netten baktım

olmayan ülkelerde var sevdiceklerimiz ne vardı 15 ay gitmeselermafoldumben

ama senin dediğin bile olsa razıyım tabi:asigim::asigim:

bide 12 ye düşse:çok üzgünüm:

bebeim büyük ihtimalle gazinoda olurlarr.ama nöbette olanlarda olur.ben iletişim fakültesindeim...bida da açmadım o konuyu.bensiz ne işin var gece 1de taksimde diyo

inşallah düşer canımda en azından moral olurdu sana...

su perisi teşekkür ederim şimdi gördüm.kızlar f5e basınca sayfa yenileniomuş ben sürekli girçık yapıodm ne cahilim yaaaa

önemli değil canım topikte kaynamasın diye yazmadım:utangac::utangac:

bende cahildim canım burda öğrendim:sm_confused:

Back
X