Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde midem bulandı sürekli geri ileri yapmaktan..çok yavaş yaaa
şimdi çoğunluk kısa dönem olduğu için 12 aralıkta da gittikleri için
o tarihten itibaren sayıyolar şafağı
ama tabi konu kısa dönem die belirtilmemiş olduğundan dolayı
herkes ne zaman gittiğini söyleyebilir
kafamçokkarıştıkendim bile anlamadım :roflol::roflol:
yok canım nişanlım o akşam geliyoda ondan dedim napçam diye...
canım 12 aralıkta gidenlerin hepsi kısa dönem değil.. misal benim sözlüm:) oda 12 aralıkta gitti ama uzun çıktı![]()
balım şafak kaç şimdi senin?
:roflol::roflol:
pardon cnm ya bende yılbaşı için dedin sandım
ne yapıcaksınız kızlar??hihoyyyt
iyi gecelerrrrkızlar ben cıkıyorum iyi geceler hepinize..
ya balım ndn kavga edion dionda hep alttan aldım yetti valla artık.o askerse bende burda hayda hoppa gezmiom.bnde onsuz nefes alamıyom.hep onu düşünüom acaba yemek yedimi açmı tok mu.yorgun mu biryle kavga ettimi diye...ohhh be onur gtti diyip kendmi sokağa atmadmki..hiç bni düşünmüo![]()
a.s.kısa dönemlerin hepsi 12 aralıkta teslim oldu ondan öyle..ama aralık yada 12 aralık ne farkeder..sonuçta hepimiz aynı dertteniz..özlem ve aşk... oyüzden önemli değilki tarih falan..burda dertlerimizi unutalım zaman geçsin yeter...
vaaaayyyyyy:)
nolurdu şu askerlik olmasın demiyorum ama kendi şehirlerinde yapsalardı okul gibi..hafta sonları tatil olsaydı..olmaz mıydı![]()
iyi gecelerrrr
canım ne de olsa farklı hemde cok farklı bir ortama giden o,, önceki gün eşime camurda şınav çektirmişler iştimaya geç geldiler diye,, bazılarına niye duzgun durmuyosun diye carpıyolarmıs, yani diyecegim sana soylemiyo olabilir bazı seyleri de zaten dineniyo telefonlarrr,,
a.s.
benim ödevim var....taksim ve nişantaşı fotoğrafları çekmem lazım.ama erkek arkdaşım asla gitmiceksn dedi![]()
nolurdu şu askerlik olmasın demiyorum ama kendi şehirlerinde yapsalardı okul gibi..hafta sonları tatil olsaydı..olmaz mıydı![]()
şafak sayamıyorum bile yaklaşık 1 yıl var çünkü sizin kaç kaldı canım :gitme:
ne okuyosun cnm-tatlicadiarzu-
benimkide olsa asla izin vermezdi
onlar yılbaşında ne yapıcaklar acabagamyoncuiremsu
olmasın da diorum ya netten baktım
olmayan ülkelerde var sevdiceklerimiz ne vardı 15 ay gitmeselermafoldumben
ama senin dediğin bile olsa razıyım tabi:asigim::asigim:
bide 12 ye düşse:çok üzgünüm:
2 dkya gelicem çay yapıcam gelin sizde:)
ne okuyosun cnm-tatlicadiarzu-
benimkide olsa asla izin vermezdi
onlar yılbaşında ne yapıcaklar acabagamyoncuiremsu
olmasın da diorum ya netten baktım
olmayan ülkelerde var sevdiceklerimiz ne vardı 15 ay gitmeselermafoldumben
ama senin dediğin bile olsa razıyım tabi:asigim::asigim:
bide 12 ye düşse:çok üzgünüm:
su perisi teşekkür ederim şimdi gördüm.kızlar f5e basınca sayfa yenileniomuş ben sürekli girçık yapıodm ne cahilim yaaaa