• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ağustos 329
aralık 331
şubat 333
aradaki mesela 332 gidecekler doktor oluyomuş

tamam o zaman sadece 12 aralık ta gidenler değil sözlümde

aralıkta gitti ama 12 sinde değil yani 12 aralık diye vurgulamaya gerek yok

aralıkta gidenler olmuyor muyerimseniben

evet yeni ama özlüyom bennn
özlicen tabii,, biz tanışalı 11 sene oldu, ilk üniversite ingilizce hazırlıkta görmüştüm vuruldum resmen,, ama onun sevgilisi vardı,olmadı, sonra normal arkadaş olduk benim de onun da sevgililerimiz oldu,, onu tamamen arkadaş olarak görüyordum lisans süresince böyle devam etti. sonra ikimizde aynı okulun yüksek lisansını kazandık, ve başka birileriyle birlikte değildik ve çok iyi arkadaştık, ve benim eski duygularım yeniden canlandı,, :D

kısa dönemlerin hepsi 12 aralıkta teslim oldu ondan öyle..ama aralık yada 12 aralık ne farkeder..sonuçta hepimiz aynı dertteniz..özlem ve aşk... oyüzden önemli değilki tarih falan..burda dertlerimizi unutalım zaman geçsin yeter...

özlicen tabii,, biz tanışalı 11 sene oldu, ilk üniversite ingilizce hazırlıkta görmüştüm vuruldum resmen,, ama onun sevgilisi vardı,olmadı, sonra normal arkadaş olduk benim de onun da sevgililerimiz oldu,, onu tamamen arkadaş olarak görüyordum lisans süresince böyle devam etti. sonra ikimizde aynı okulun yüksek lisansını kazandık, ve başka birileriyle birlikte değildik ve çok iyi arkadaştık, ve benim eski duygularım yeniden canlandı,, :D

vaaaayyyyyy:)

şimdi çoğunluk kısa dönem olduğu için 12 aralıkta da gittikleri için
o tarihten itibaren sayıyolar şafağı

ama tabi konu kısa dönem die belirtilmemiş olduğundan dolayı
herkes ne zaman gittiğini söyleyebilir

kafamçokkarıştıkendim bile anlamadım :roflol::roflol:

kısa dönemlerin hepsi 12 aralıkta teslim oldu ondan öyle..ama aralık yada 12 aralık ne farkeder..sonuçta hepimiz aynı dertteniz..özlem ve aşk... oyüzden önemli değilki tarih falan..burda dertlerimizi unutalım zaman geçsin yeter...

aynen aynen ya hasretimizi paylaşıyoruzkaydirigubbakcemile

perşembe derken yılbaşını kast ediyosun sandım:utangac::utangac:

ben anlamadım valla kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 boşverelimlaelaelaelaelae

şimdi çoğunluk kısa dönem olduğu için 12 aralıkta da gittikleri için
o tarihten itibaren sayıyolar şafağı

ama tabi konu kısa dönem die belirtilmemiş olduğundan dolayı
herkes ne zaman gittiğini söyleyebilir

kafamçokkarıştıkendim bile anlamadım :roflol::roflol:

sırnaşık şey :roflol:

canım 12 aralıkta gidenlerin hepsi kısa dönem değil.. misal benim sözlüm:) oda 12 aralıkta gitti ama uzun çıktı :delphin:

Back
X