var tabi olmazmı ben işin şakasındayım
gecenin bi yarası uykunun arasında sevdiğin adam kalkıp seni öpüyosa
sabah uyandığında yanında yine o varsa hayat güzel diosun
ama işte bazende çekilmez oluolar ozamada aman öf diosun hehehehe =)))
bende bugün temizlik yapıyorum bi taraftan buraya gelirim bir taraftan da temizliğimi yaapyım barime :hulya:
anaamm ne güzel yaptın
hoşgeldin
nasıl gidio hamilelik
yorma kendini fazla canım benim
eşkk olsun idenim bana msj atmamışsın ama ben sizin burda olduğunuzu hissettim ve geldimmmmmslm milletttttttt
nolsun canım şükür bir sorun yok yaaa,14.haftamdayım ,darısıda başına inşallah :CüvCüv: sen nasılsın canım, nasıl gidiyor evlilik alıştın mı evliliğe...hadi accık zaman geçsinde sende yap bi bebekdamlam naber senin evlilik nasıl gidiyor??alıştın mı bu arada hayırlı uğurlu olsun Allah bi ryastıkta kocatsın :Saruboceq: hepimizi inşallah :Saruboceq:
nolsun canım şükür bir sorun yok yaaa,14.haftamdayım ,darısıda başına inşallah :CüvCüv: sen nasılsın canım, nasıl gidiyor evlilik alıştın mı evliliğe...hadi accık zaman geçsinde sende yap bi bebekdamlam naber senin evlilik nasıl gidiyor??alıştın mı bu arada hayırlı uğurlu olsun Allah bi ryastıkta kocatsın :Saruboceq: hepimizi inşallah :Saruboceq:
dana msnden yazdım sana :)))
canım valla şuan evlilik iyi gidiyo alışmaya çalışıyorum ama feci yoruluyorum ya bide yemek yapmayı bilmiyorum kafamçokkarıştı o yüzden çok zorlanıyorum aslında
ulan ne manyak karısın herkese burdan yazıyon bana nie ordan yazıyon sırnaşık şey
damlaam hayırlı uğurlu olsunn canıımmm :) sonunda sende erdin muradınaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?