canım tekrar geçmiş olsun.Allahın izniyle birdaha olur bebeğin canım sıkma vardır bundada bir hayır...bebeğin kalp atışlarını duyduk canım şükür...ama bendeki sorunda idrar yollarım iltihap başlangıcındaymış çok dikkat etmem gerekiyormuş ilerlerse Allah korusun bebeğe zarar verebilirmiş o yüzden bool bol su içmem gerekiyormuş ,bu hafta kontrole gideceğim inşallah bişey çıkmaz :Saruboceq: ben o yüzden özel hastaneye çok güvenemiyorum yaa para işin içine girince insan canı önemli olmuyor onlar için...şimdilik devlet hastanesine gidiyorum doktorumdan çok ta memnunum canım çok ilgililer ve gereken tetkikler hep yapılıyor .inşallah sağ salim sorunsuz bir şekilde geçiririm :Saruboceq: öptüm canım sıkma canını kendine iyi bak
sağol canımmm.bak havalarda sıcak bu bahaneyle bol bol iç işte sen de suyu.biz daha daha iyiyiz.sıfırdan başlamak istiyorum hrşeye,evliliğime,hayata.planlar yapıldı geriye uygulama safhaları kaldı.canım ya bana bi ara hangi doktor ve hastaneye gittiğini yazarsan seviniirm.
ne tuhaf...
askere gittikten 1 ay sonra vazgeçen, hayatına başkasını sokan ve aynı evi paylaşan hatta gelecek hayalleri kuran birinin, o kişiyide askerden dönen sevgilisiyle ilişkiye girip söylemeyerek (20 gün boyunca), 4 ocaktan 12 hazirana kadar oyunlar oynayıp ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırdıktan sonrada hastaneye ziyaretine boluya gidip yine boş sözler verip seni seviyorum deyip, askerden dönen sevgilisinin koynuna girenler hala buraya yazabiliyo...
sen ihanet et et.. 1 değil 2 değil 3 değil... tehdit ediyo ondan onlayım de... ama aslında eski sevgilisiyle zevk depolayıp aylarca oynadığı yeni sevgilisiylede bu zevki tamamen tavana fırlattığı için ikisindende vazgeçemeyen bi insan hala burda evlilik güzel, hamilelik bilmem ne
a güzelim, a canım benim... ben hayatımdan kolay silerim herkesi. annemi silmeyi göze almışken seni beynimden yokederim. o kadar soğudumki nefret bile edemiyorum senden be. nick inide vermiyim. rencide olursun sen şimdi. ağlarsın bide kusarsın ağlarken herzamanki gibi. tek kalmak yaramıyo sana. ben ve o vardı elinde. şimdi ikimizde yol verdik. bakalım diğer kurbanların kim olucak. ama çifter çifter git. biri iş gezisine falan çıkmak zorunda kalırsa naparsın.. olmaz öyle. yazık sana. tek kalamazsın o zaman. kıyamam..
tek acıdığım senin yüzünden annemi kırmak oldu. anneme karşı fena doldurdun. ama ben sana onu yapamam. o kadar düşmedim daha. ne adını anarım. ne yüzüne bakarım bu saatten sonra.
o hastaneye yatırmanın bedelinide şuan kendi kendini yiyerek ödüyosun zaten. tek başınasın. ve sen bu kadar sadakatsizken ancak buna layıksın. aynı o sadakatsiz filmindeki gibi. şimdi geriye dönük pişmanlıklarınla keşkelerinle yüzleş. geri dönüşü olmayan bi yoldasın. kaybettin.. bu sefer ben değil sen yenildin. hani ben tekerlekli sandalyede giderken arkada o sevgilinle el ele yürüyodun ya, bide mutlu ve utangaç :) göz göze gelmiştim hani onunla, elini daha bi sıkı tutmuştu. şimdi sen tekerlekli sandalyedesin ve o da bende yokuz. fark burda gördün mü.
o tek bi arkadaşına bile söylemezken seni, senle olduğunu, ailesine fln. benim ne zorluklardan geçtiğimi sen biliyosun. yinede aileme söylediğimi. arkadaşlarıma. herkese. çünkü sevmiştim. o neden 2-3 günde bi seni arayıp geliyodu bunuda sen düşün. o eve neden geldiğini biliyosundur.neyse benden bu kadar.
benden uzak allaha yakın ol... yolun DOĞRUYOL olsun
siteye girmemde bi sorun oluşuyordu.kapsama dışındaydım.zaten o üzücü olayın hemen ardından hemen bizimkilern yanına gittik.tatil iyi geldi.dün geldik ve şu an ikimşzde daha iyiyiz.bebeğin kalbinin neden durduğu için net bişey söylenmedi.saçma geldi ama şey diyolar bebek sakat olacağını anlayınca ya da orda rahat edemeyince ölüyomuş ve bunu söyleyen doktor.neyse yaaa yine aynı şeye dönmek istemiyorum.ama şunu biliyorum ki tamam allahın taktiri ama doktor kurbanı da oldum.herşey para onlar için.doğru dürüst bi doktor bulamadım.ama yaşananlar tecrübe.bundan sonrasında çok daha güçlü olucam.bu olay beni çok değiştirdi.bu arada hayırlı ramazanlar herkeseee.canm senin bebek ne alemde kalp atışlarını falan dinledin mi?inşallah herşey yolundadır.idencim hayatın saydığın şeyler arasında ama hoşgeldin evlilik...diceksn.çalışsan da çalışmasan da onlar hep seninleee.güzcüm sen nasılsınn.sarıpapatya kapsama alanı dışında olunca yazın gelmedi.aam görüşürüz bbi şekildeeee.herkese sevgiler...
tatlım evet bende iyi sayılırım koşuşturmaca benimki biliyosun 25 gün sonra düğünüm var :S çok tuhafım bilmiyorum :s dün yatak odamı aldım falan benim günlerim böle bişey almakla geçiyo :) valla sanki gün yaklaştıkça evlenmek istemiyorum gibi geliyoneden böle oluyo bilmiyorum ya çok gıcık bir durum off
düğün telaşından insan öle oluyo uzulme.dugununun sabahı hepsı bumu yanı deyıp guleceksın kendını sıktıgın gunlere. hepımız aynı seylerı yasadık
kefını cıkar bı daha bole futursuzca alısverıs yapamayacaksın
damlacım hep aynı ıste. bende olsun bıtsınde sonrasını sonra dusunurum dıyodum. zor gunler gecırıyorsun anlıyorum ama dedegım gıbı gecıyo hepsı cok uzme kendını. bu dugunlerde tek eğlenmeyen gelınle damat olur zatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?