331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaaa gidiomusun yaa
neyse doktoraymış
azda olsa toplandık bugün biraz :)))

canım sizin ev fln yokmu geliri nasıl peki
bunlar şimdi sana önemsizde gelebilir ama evlenince anlıcaksın ne kadar önemli olduğunu
bi çaya misafirin gelio kekti börekti malzemeleriydi en az 20 tl gidio
böyle böyle baya harcaman oluo

ewt cnm tahmin edebiliorum şuan için ewi fln yok amaa ilerde babası alır heraldee
ama hani diorum yaa ew bile olsaa eşyalar için bile bir sürü borca giriosun
zor walla yaaa heem borç ödee hem yeme içmeyee ödee hemde faturalaraaa aylık ewe 3,5-4 bin tl den az giriosa geçinebilmek çok zorrr gibi gözüküo
bilmiyorumkismile

Ohaaa çüşşşş 3,5-4 mü naptın loo

3,5-4 girerse zengin sayılırsın bu devirde
bizim eve 3e yakın giriyo şuan fevkaladenn fevkindeyim kendimde çok şükür bide 4 girse 5 senede bi ev daha alırım ben :))))

ee kızım 3e yakın giriosaa sen okadar eşya borcunu nasıl ödedin leenn düğünde takılanlarla mı kapadınızz naptınızz :)

ee kızım 3e yakın giriosaa sen okadar eşya borcunu nasıl ödedin leenn düğünde takılanlarla mı kapadınızz naptınızz :)

yooo düğünde takılanlar olduğu gibi duruyo sadece parasını arabaya verdik okadar altınlar duruyo
kız biz taksitle almadık hepsini peşin aldık
benim kocam askerden önce 2 sene çalıştı ve bu sürede bütün parasını bankaya attı biriktirdi yani hem yedik hem biriktirdik ayarı bildik biraz gelincede herşeyi peşin peşin aldık
taksitli bitek evlendikten sonra bi tv aldık oda ekstra ikinci tv
para vardı ama maksat muhabbet olsun dedik taksitle aldık :)

oohh ne güzel yapmışsınız wallaa bizimde ozaman birikim yapmamız lazım yoksaa durum wahim görünüyoo hahah

ayy ah erkekler topiğindekilerde demiştir noldu bunlara nerden hortladılar yine :))
335 ler gitti adamlar hala 331 de derler =))

hahaa sorma wallaa ama iyi oldu beee kimse gelmiodu burayaa peekk
o senin açtığın topikte boşaa gittii
bu arada gamiş nerelerde geldi mi onun kocasıı gözükmüo odaa hiç

hahaa sorma wallaa ama iyi oldu beee kimse gelmiodu burayaa peekk
o senin açtığın topikte boşaa gittii
bu arada gamiş nerelerde geldi mi onun kocasıı gözükmüo odaa hiç

gelmemiştir bi sene olmadıki daha msj attım ama gelmedi demekki görmedi msjıda akşam gelir belki oda ama ben akşam olmuorum eve telefon bağlatmadım dolayısıyla internette yok
herkeze öpüom şimdiden

damla,iden,elvin hayırlı uğurlu olsunnn.ömür boyu mutluluklar sizlerle olsun tabi bizlerle de.kıvırcık bebişin cinsiyeti belli oldu mu?bende bayadır giremedim özledim hepinizi.gamiş son 30 ya da 31 de sanırım.az kaldı onunda.evi değiştirdik bizde.bakalım öleee geçinip gidiyoruz.

teşekkürler instoncum
sizede hayırlı olsun yeni ev :)))
çocuk ne zaman

teşekkürler instoncum
sizede hayırlı olsun yeni ev :)))
çocuk ne zaman

aman canım dur daha yeni atlattım birinin bıraktığı acıyı.ve sanırım uzun bi sürede gündemimizde olmayacak.hamileliğin sonlanmasından çok bebeğin alınma anındaki acı çok kötüydü.tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum.yine de herşeyin hayırlısı tabi.kpss ye hazırlanıyorum,bi taraftan da iş başvuruları.umarım güzel bi sonuç çıkar.ayrıca asıl havadisler sendee:)))nasılmış evlilik beklediğin gibi mi?eşinin ailesiyle aynı şehirde misiniz?haberlerini bekliyorummm....

merhaba canım eviin hayırlı uğurlu olsun nerden tuttun??canım 12.haftada belki erkek olabilir dedi,bakalım haftaya gideceğim o zaman kesinleşir galiba,büyük ihtimalle erkek canım sen nasılsın nasıl gidiyor??*

ah canım evlilik ya biliodum ama bu kadar deil
eve git yemek yap bulaşık yıka ortalığ topla haftasonu olsun temizlik yap
bide ben kendime inanamıorum şu an ben bu kadar yapamazdım heralde öyle düşünürdüm ama allah verio gücü kuvveti sabrı
bi süre sonra nolur onuda bilmiyorum :)))
şimdilik idare edioruz işte çocuk olduktan sonra allah kerim
kaynanamla aynı ilçedeyiz
15 dk aramız
bazı akşamlar yemeğe gidioruz hatta ben istiyorum çünkü yemek yapma derdinden kurtuluorum hiç deilse :))

sağol arkadaşım.eryamandan tuttuk.şimdilik baya baya bi memnunum maşallah güzel yermiş:)))cinsiyeti belli olunca yaz mutlaka merakta bırak ma olur mu?bu arada göbüş çıktı mı göbüş:)))

canımmm yaaa.emin olll çoğumuz bu süreci yaşadık.ben hala inanamıyorum.bazen yediremiyorum kendimeee uleynnn yeter bu ne böle yemekmiş temizlikmiş...aaa yeter diyip çekiyorum deli bayrağını:)umarım 15 dk lık mesafe hep böle işine yarar cinste olurrr.erkek tarafı ile uğraşması zor oluyorrr.gerçi haklarını yemeyelim 'anne' gibi anlayışlı olanları da var.umarım seninki o gruptandır.yine de 2 yıllık tecrübe (belki aramızda daha tecrübeli olanlarda vardır) yine de yemek faslına çok alışma derim peynir ekmek ye ama evinde yeee.bi de öle kendini hamarat göstercem diye herşeyi yapmaya çalışma.o zaman çok beklenti içine girmezlerrr.amannn bende 40 yıllık evliler gibi nasihat verir oldummm.:))))bu arada yarın bizim yıl dönümümüz yıllandık yaa iyice:)))

alkisalkisalkis kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum ve çokk doğru...tamam canım burdan yazarım cinsiyeti kesinleşince..ayy evet göbüş çıktı biraz popuşta çıktı bakalım doğuma yuvarlanarak giderim artık

bu arada instoncum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,mutlu mutlu nice niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee evlilik yıldönümlerinizeeeeeeeee a.s.

Günaydıınn benim biricik 331.dönemim :)))
kimler gelcek bakalım :)
ben bugün çok üşüyorum hasta olcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…