• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaar nerelerdesiniz yaaa kimse takılmıyomu burayaa
sayfa ammaa gerilemiişş hadi gelin artıkkk
hihoyyyt

instoncum sevindim iyi olmana...geçmiş olsun...
sayfa geriler düşmüşte çıkarayım dedim..kızlar o yukardaki yazı ne yaaaaaaaa...
hepinizi öpüyorum..

Uzuuunn aradan sonra ben geldimmmm.. Güz beni öldüreceksin biliyorum:( Çok özledim sizi yaaa.. Umarım herşey yolundadır herkes için.. Öpüyorum hepinizi..

bana kızıyorlardı kızlar buraya sen az geliyosun diye az geliyorum ama sürekliyim..bakın benden başka kimse yok..arada uğruyorum..siz nerelere gittiniz yahu..gamiş nbr?şafak ne kadar kaldı canım..biz tekrar hiç gitmemiş gibi olduk alıştık bile aklıma sen geliyon valla...napıyosun??

bana kızıyorlardı kızlar buraya sen az geliyosun diye az geliyorum ama sürekliyim..bakın benden başka kimse yok..arada uğruyorum..siz nerelere gittiniz yahu..gamiş nbr?şafak ne kadar kaldı canım..biz tekrar hiç gitmemiş gibi olduk alıştık bile aklıma sen geliyon valla...napıyosun??

tatlım bende burdayım hep ama burda kimse olmuyo :( bende 2010 eylül gelinleri topiğindeyim genelde napim burda kimse olmuyo ve düğüne 12 kaldı kafamçokkarıştı

geçmişi okudum duygulandım. heyyy gidi günler ne günler gecmıs. vay beee. hepinizi seviyorum kızlar ıyıkı vardınız. umarız yaz bıtınce yıne olursunuz

evet canım gerçekten insan öle oluyo duygulanıyo çok zordu be guzum :D ama gerçekten iyi hep birlikte burdaydık ya artık herkes gelsede muhabbet etsek ya :( çok özledim sizleri

kızlarrr merhabaaaaa opuyorumnanaktan.nasılsınızzz???galiba askerden gelince bizimkiler herkesin takıldığı başlıklar değişti,bende hamilelik başlıklarındayım kimse gelmiyor buralara...

bu yaz nasıl gectı anlamadım he. bı cırpıda gectı gıttı.
bende degısaık hıc bısı yok aynen essekler gıbım calısyorum.
bayramdan sonra telrar spora baslıyorum malum kıs geldı evde oturursam kıcı buyutebılırım .
kıvırcık cnm hamıslık nsı gıdiyo. valla dedeıgını yaptın hemen cocugu yapıstırdın he. sanırım senden baska hamısımız yok. olsada besık kertsek kız.

bu yaz nasıl gectı anlamadım he. bı cırpıda gectı gıttı.
bende degısaık hıc bısı yok aynen essekler gıbım calısyorum.
bayramdan sonra telrar spora baslıyorum malum kıs geldı evde oturursam kıcı buyutebılırım .
kıvırcık cnm hamıslık nsı gıdiyo. valla dedeıgını yaptın hemen cocugu yapıstırdın he. sanırım senden baska hamısımız yok. olsada besık kertsek kız.

:1: ayy evet ya planladığımız gibi oldu şükür. iyi gidiyor şimdilik bir sorun yok çok şükür güzcüm...başka hamiş varsa bile bilmiyoruz ki kimsecikler yok artık boshayallersmile

bayramda geçti haydı hatunlar neredesınız .

amanya gelmessenz glemyın kustum sıze kötükedihüso

Heyttt en geldim şimdi hepinize mail atmayı deniycem ve toplıycam başka yolu yok :D

kızlarrrr herkese merhabalar;

ayy içim bi acaip oldu.. en son ne zaman bu topiğe girmiştim bennn... :)

oluyo baya elvincim daha 1 sene olmadı onları askere göndereli baksana neler neler yaşadık :D
evlendik bilee =))

oyy hoşgeldin :)))
iyi gidio diyelim iyi olsun =)))
sen naptın varmı sende gelişmeler

Back