• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşek hoşaftan ne anlar ayrıcalığın olsun dedik laelaelaelaelae
yemek yapmasını bilmio bana karnı yarık tarifi verio
yalancı bu inanmayın buna =)))

kız mantık yürüterekten yapmıştım ama mükemmel olmuştu valla :D

ya kızlar bi akıl verin bugün tanışma yıl dönümümüz ne yapsam ya? çalışıyorum evde değilim 6da evde oluyorum eşimde 7,30 eve geliyo sizce napablirim? :S

2-3 sene mi ay biz artık sıkılmıştık ya monoton monoton oluyor belli bir zaman sonra herşey,hele ki akşamları sessiz sessiz sadece tv izleniyor,insanın isteyeceği zaman geliyor ya canım...damalam
ya alışırsın yemek yapmaya,aslında bütün yemekler aynı mantıkla yapılıyor sıvı yağ koy soğanı kavur salça sonra ne yemeği pişireceksen :1: internetten falan kopya çek güzel tarifler oluyor,amaaann eşini yemeksiz bırakma hakikaten de erkeğin kalbine giden yol midesinden geçiyor ;))melitam evliliğin darısıda senin başına inşallah ;)

2-3 sene mi ay biz artık sıkılmıştık ya monoton monoton oluyor belli bir zaman sonra herşey,hele ki akşamları sessiz sessiz sadece tv izleniyor,insanın isteyeceği zaman geliyor ya canım...damalam
ya alışırsın yemek yapmaya,aslında bütün yemekler aynı mantıkla yapılıyor sıvı yağ koy soğanı kavur salça sonra ne yemeği pişireceksen :1: internetten falan kopya çek güzel tarifler oluyor,amaaann eşini yemeksiz bırakma hakikaten de erkeğin kalbine giden yol midesinden geçiyor ;))melitam evliliğin darısıda senin başına inşallah ;)

anam çiğdemcim valla bilmiorum hayırlısı olsun 2-3 sene çalışıyım para biriktirelim birazsonraa :)

ya kızlar bi akıl verin bugün tanışma yıl dönümümüz ne yapsam ya? çalışıyorum evde değilim 6da evde oluyorum eşimde 7,30 eve geliyo sizce napablirim? :S

git herzamanki gibi yemeğini yap masana koy ye ne tanışması yaa:D

bitti onlar
bi evlilik yıldönümü bi doğumgünü başka bişe bilmem ben :)))

saol kıwırcığım amin inşallaahh :)
senin nasıl gidio kuşum cinsiyeti fln ne zaman belli olucak

kızlar bugün 5. yıl dönümümüz ne yapmalıyım yardımcı olun :( aklımda hiç bişey yok

saol kıwırcığım amin inşallaahh :)
senin nasıl gidio kuşum cinsiyeti fln ne zaman belli olucak

nolsun canım iyi gidiyor şükür şimdilik,doktor 12 haftalıkken erkek olabilir dedi,banada oğlum olacak gibi geliyor hep erkek kıyafetlerine bakınıyorum,bakalım ayın 15inde randevumuz var o zamana kesinleşir artık.damlam boşver ya tanışma yıldönümünü artık evlilik yıldönümünüzü kutlarsınız kutlarsanız şükredin,olmadı iki öpücük yeter çok yıpratma kendini :1: iden işi anlamış kaydirigubbakcemile3

Anladım tabi çiğdemcim
beklentisiz yaşıycaksın evliliği yaptıklarına sevinceksin yapmadıklarını atlıcaksın yok saycaksın hayatını yaşıycaksın =))

bencede boşwer damlacım yaa tanışma yıldönümü napıcaksın
önemli olan doğum günüü ve ewlilik yıldönümüü bencee
ben nezaman tanışıp çıkmayaa başladığımızı bilee hatırlamıorum ama bir ekim ayıydıı hahah ama günü yookk :))
oyüzden boşwerrr

Anladım tabi çiğdemcim
beklentisiz yaşıycaksın evliliği yaptıklarına sevinceksin yapmadıklarını atlıcaksın yok saycaksın hayatını yaşıycaksın =))

:içelim: aynen öyle yaa karşı taraftan beklentin arttıkça hayal kırıklığın çok daha fazla oluyor,normal hayatta da böyledir bu :kahve:

illaki canım sadece kocan deil anan baban dostun arkadaşın beklentisiz yaşıycaksın :)
damla gaarısıda soruyu sordu kaçtı :D
delüüü garı

hehehe doğru diosun yawrum
ew kiramı şimdi bide biton borç vardırr nasıl geçinionuz cnm ya wallaa bu ewlilik zor iş böle düşündükçe ürküyorumm :(

hehehe doğru diosun yawrum
ew kiramı şimdi bide biton borç vardırr nasıl geçinionuz cnm ya wallaa bu ewlilik zor iş böle düşündükçe ürküyorumm :(

yok ev bizim evlendik arabayı sıfırladık 3 bin borç almıştık yarısını geçen ay verdik bu ay diğer yarısını veriyoruz borç fln kalmıo
geçinmede problem yok bende çalıştığım için çok şükür para konusunda hiç sıkıntım yok
evde iki çalışan olduğu sürece geçinmekten korkun olmasın bide 60m2 olsun ama senin olsun bi evin olsun
gerisi hiç problem deil

ay kuşum ne güzel halletmişsiniz yaa sıfırdan birsürü eşya alınıo onlar biton masraaf ew olsa bile onları ödemekte dert her iki tarafında gelirinin iyi olması lazım wallaa düşünüyorumdaa bizz napıcas acabaa eyvahedigeldismile

kızlar benim çıkmam lazım, doktora gideceğim öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan ,kendinizden habersiz bırakmayın görüşürüzzzzzzzz kaydirigubbakcemile4

Back