• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok tatlım bende bi değişiklik yok aynııı bekarlığaa dewam :))
bitürlü görüşemiyoduk iyi düşünmüşsüün kimsenin birbirinden haberi olmuyoodu kim nezaman giriyo çıkıo belli değil. bu arada damlada gözükmüyo o ewlendimi yaa 12 sinde düğünü wardıı heralde?

evlendiii
akşamları ne yemek yapsam die düşünmeye başladı oda :)))
elvin evlendi damla evlendi ben evlendim
hepimiz yandık
biz yandık sen yanma hahahahha

hehehe olsun kızzz onundaa bi güzelliği wardır heraldeee kaydirigubbakcemile3
bizim daha war yaa henüz ufukta ewlilik gözükmüo bizeee oyüzden problem yok :D

var tabi olmazmı ben işin şakasındayım
gecenin bi yarası uykunun arasında sevdiğin adam kalkıp seni öpüyosa
sabah uyandığında yanında yine o varsa hayat güzel diosun
ama işte bazende çekilmez oluolar ozamada aman öf diosun hehehehe =)))

günaydın kızlar

valla kaç zamandır kayıpsınız . herıfler gelınce hepımız dagıldık yahu . neyse kıs aksamları nasısıa bulusuruz yıne

yaaa kaybolmayın nere gittiniz yinee :))
daha diğer msj attıklarım gelceeekk

var tabi olmazmı ben işin şakasındayım
gecenin bi yarası uykunun arasında sevdiğin adam kalkıp seni öpüyosa
sabah uyandığında yanında yine o varsa hayat güzel diosun
ama işte bazende çekilmez oluolar ozamada aman öf diosun hehehehe =)))

bence işin en güzel yanı sadece bu kısmı cnm :)) yemek temizlik bulaşık çamaşır ütü kısmınaa girmemek lazım kaydirigubbakcemile3

aman çıkamıorumki o yemekten temizlikten giriyim içine tekrar =))
hafta sonu olunca p.tesi olsun die bekliorum işe geliyimde dinleniyim diye =)))
bide yeni evliyim misafir fln aman allahım

bende bugün temizlik yapıyorum bi taraftan buraya gelirim bir taraftan da temizliğimi yaapyım barime :hulya:

eşkk olsun idenim bana msj atmamışsın ama ben sizin burda olduğunuzu hissettim ve geldimmmmm :D slm milletttttttt :D

anaamm ne güzel yaptın
hoşgeldin
nasıl gidio hamilelik
yorma kendini fazla canım benim

nolsun canım şükür bir sorun yok yaaa,14.haftamdayım ,darısıda başına inşallah :CüvCüv: sen nasılsın canım, nasıl gidiyor evlilik alıştın mı evliliğe...hadi accık zaman geçsinde sende yap bi bebek :1: damlam naber senin evlilik nasıl gidiyor??alıştın mı bu arada hayırlı uğurlu olsun Allah bi ryastıkta kocatsın :Saruboceq: hepimizi inşallah :Saruboceq:

nolsun canım şükür bir sorun yok yaaa,14.haftamdayım ,darısıda başına inşallah :CüvCüv: sen nasılsın canım, nasıl gidiyor evlilik alıştın mı evliliğe...hadi accık zaman geçsinde sende yap bi bebek :1: damlam naber senin evlilik nasıl gidiyor??alıştın mı bu arada hayırlı uğurlu olsun Allah bi ryastıkta kocatsın :Saruboceq: hepimizi inşallah :Saruboceq:

ay canım evet zaman geçsin ama 2-3 sene kadar :)))
evlilik işte ya nesine alışcaz böyle gelmiş böyle gidecek :D

canım valla şuan evlilik iyi gidiyo alışmaya çalışıyorum ama feci yoruluyorum ya bide yemek yapmayı bilmiyorum kafamçokkarıştı o yüzden çok zorlanıyorum aslında

dana msnden yazdım sana :)))

ulan ne manyak karısın herkese burdan yazıyon bana nie ordan yazıyon sırnaşık şey

damlaam hayırlı uğurlu olsunn canıımmm :) sonunda sende erdin muradınaa :)

canım valla şuan evlilik iyi gidiyo alışmaya çalışıyorum ama feci yoruluyorum ya bide yemek yapmayı bilmiyorum kafamçokkarıştı o yüzden çok zorlanıyorum aslında

ulan ne manyak karısın herkese burdan yazıyon bana nie ordan yazıyon sırnaşık şey

eşek hoşaftan ne anlar ayrıcalığın olsun dedik laelaelaelaelae
yemek yapmasını bilmio bana karnı yarık tarifi verio
yalancı bu inanmayın buna =)))

Back