• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar.

kıvırcık iyi tatiller canım benımde annemle annemle anneannem gelıyor yanıma pazar gunu. hafta sonu kacamaklarıyla ıdare edıyecegız bızde bu yaz tatil işini.

damla eşya konusunda bol bol gez muhakkak bı yerde ıste bu dersın. ıcıne sınmeyen hıc bır seyı sırf almak ıcın alma

çok teşekkür ederim canımm :1hug: olsun ya annengilin gelmesi bile senin için değişiklik olur canımmm yerimseniben öpüyorum kocaman görüşmek üzere opuyorumnanaktan

huhu kızlarrr :3: kimse yazmamış 1 hafta...bizde tatilden döndük çook güzeldi karadeniz bir cennet yaaa kaydirigubbakcemile2 .. ayy kızlaar size bir haberim var dün gebelik testi yaptım pozitif çıktı yani hamileyim bugün sabah yaptım yine,pozitif çıktı zemuszemus...p.tesi doktora gideceğim tahlile yinede içimde şüphe var acaba diye bilmiyorumkismile bilmiyorum doğruluk payları ne kadar bu testlerin bilmiyorumkismile

huhu kızlarrr :3: kimse yazmamış 1 hafta...bizde tatilden döndük çook güzeldi karadeniz bir cennet yaaa kaydirigubbakcemile2 .. ayy kızlaar size bir haberim var dün gebelik testi yaptım pozitif çıktı yani hamileyim bugün sabah yaptım yine,pozitif çıktı zemuszemus...p.tesi doktora gideceğim tahlile yinede içimde şüphe var acaba diye bilmiyorumkismile bilmiyorum doğruluk payları ne kadar bu testlerin bilmiyorumkismile

ohhh kıvırcık hayılı olsunnn arkadaşımmmm:)))))2.bebemiz geliyorrr:)))evett bakalım sırada kimlerr var.bu arada biz de hala doğru dürüst içimize sinen bi ev bulamadık.bugün hafta sonu kaçamağı için çakraz turu yapıcaz,ordan dönüşte de çeşmeye gidecez bizimkilerin yanına tabi inşallah.e sonrasında ramazan gelcek ramazan da taşınma işi nasıl olur bilmiyorum artık.ama tatilden de vazgeçemiyorum buraya da tahammül edemiyorum.öle bişeyler işteeee

ohhh kıvırcık hayılı olsunnn arkadaşımmmm:)))))2.bebemiz geliyorrr:)))evett bakalım sırada kimlerr var.bu arada biz de hala doğru dürüst içimize sinen bi ev bulamadık.bugün hafta sonu kaçamağı için çakraz turu yapıcaz,ordan dönüşte de çeşmeye gidecez bizimkilerin yanına tabi inşallah.e sonrasında ramazan gelcek ramazan da taşınma işi nasıl olur bilmiyorum artık.ama tatilden de vazgeçemiyorum buraya da tahammül edemiyorum.öle bişeyler işteeee

ayyy sağol instoncuğum ne bileyim ya adetimde 3 gün geçti ama karnımda ağrılar var ,testler pozitif çıktı bakalım p.tesi doktora gideceğim yerimseniben senin nasıl gidiyor hamilelik ??kaç hafta oldu ??? bende belki taşınıyosundur diye düşünmüştüm bulursun inşallah yaa iyi bir ev kaydirigubbakcemile5 .tatil iyi geldi yaa bize çok güzeldi tüm karadenizi gezdik kaydirigubbakcemile4 evet ya ramazanada az kaldı ramazandan önce taşınman daha iyi olur ya boshayallersmile

kıvırcığım gözün aydın cnm yaaa çok sevindiimmm :)))
inşallaah gerçek testtedee pozitiff çıkarrr gelsin bakalım 2. bebeğimiizzz
darısıı olmayanlarıınn başınaaa
kaydirigubbakcemile3

kızlar çok teşekkür ederim yaaaa opuyorumnanaktan bakalım gerçek testte ne çıkacak p.tesi yazarım gelişmeleri eyvahedigeldismile ...nerelerdesiniz kızlar sizde ne gelişmeler var aklinialirimsmile

kızlarrr ben geldimmm.güzel ve oldukça yorucu bi hafta sonunun ardından yeniden evimdeyimmm.bebeğin gelişimi hakkında şimdilik pek bi fikrim yok.çünkü artık haftalık olarak gitmicem doktora öyle daha çok moralim bozuluyo akışına bırakltım yani:)yalnız tek bi sorunum var bebeğin net kaç haftalık olduğunu bilmiyorum.yaklaşık olarak 9.hafta da.bu arada herkese hayırlı kandillerrr.

selam kızlaaarrr opuyorumnanaktan . bugün doktora gidip kan testi yaptırdımmmm hamileyim kızlarrr yarında bütün tetkikleri yaptırmaya gideceğim ve ultrasondan bebişin kesesine bakacağızzz :1: bu arad aherkesin kandili mübarek olsun

kızlarrr moralim çok ama çok bozukkk.bebeğim artık yok:( kalbi durmuş ve 1-2 saat önce alındıı.artık benimle değilll.sevincimi paylaştığım gibi üzüntümü de sizlerle paylaşmak istedim.

kızlarrr moralim çok ama çok bozukkk.bebeğim artık yok:( kalbi durmuş ve 1-2 saat önce alındıı.artık benimle değilll.sevincimi paylaştığım gibi üzüntümü de sizlerle paylaşmak istedim.

canım yaaaa çok üzüldüümmm :( çok geçmiş olsuunnn
üzülmee bozmaa moraliniii herşeyin hayırlısıı olsunn
bigün tekrar yaşarsın bu sevinci cnm :teselli:

çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm ama allahım hayırlısı versin

kıvırcık tebrik ederim canım hayırlı olsun..
kızlar inston neden kapsama alanı dışında..noldu??bu arada mail attım ona bakarsa buraya görsün..çok üzüldüm..

ağustosun birinde aşkım sınava giriyor ve sanırım 12 sinde filanda teslim olucak..yakında bende şafak saymaya başlıcam umarım kısa dönem çıkar kızlar ya ben şimdiden ağlamaya başladım o gidince ne yapıcam bilmiyorum :(

canım çok geçmiş olsun . üzülme demek elde degil. ama unutma herseyın daha basındasın. bundan sonrası hersey senın ıcın daha guzel olsun ınş.

ağustosun birinde aşkım sınava giriyor ve sanırım 12 sinde filanda teslim olucak..yakında bende şafak saymaya başlıcam umarım kısa dönem çıkar kızlar ya ben şimdiden ağlamaya başladım o gidince ne yapıcam bilmiyorum :(

mrb canım o gıdınce once yıkılıcaksın hayattan kopucaksın sonra alısıcaksın ve bır bakmıssınkı gelıvermıs. bız o gunlerı burada paylasarark daha kolay gecırdık sende aynı donem asker eslerıyle paylasarak daha rahat gecırırsın ıns.

mrb canım o gıdınce once yıkılıcaksın hayattan kopucaksın sonra alısıcaksın ve bır bakmıssınkı gelıvermıs. bız o gunlerı burada paylasarark daha kolay gecırdık sende aynı donem asker eslerıyle paylasarak daha rahat gecırırsın ıns.[/QUOTE]

inşallah canım..inşallah herkes gibi bend eatlatırım..şimdiden yokluğunu düşünükçe hayattan kopuyorum resmen..sayılı günler kaldı gitmesine..inşallah herkes gibi bende alışırım..

KIVIRCIK instona üzülünce senın haberını atlmısım pardon canım hayırlı olsun bebegin . umarım hersey yolunda gıder.

teşekür ederim güzcüm.yaa inston çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun tatlım yaa neden durmuş acaba kalbi,doktorlar birşey dedimi??ay bende bu hafta kalp atışları için ultrasona gireceğim,geçen hafta keseyi gördük bakalım bu hafta ne olacak bilmiyorumkismile bu arada bana mesaj atmışsın instoncum yazdım yazdm ama kapsama alanın dışında olunca gitmedi.kızlar neden inston kapsama alanı dışında bir bilginiz var mı bilmiyorumkismile

teşekür ederim güzcüm.yaa inston çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun tatlım yaa neden durmuş acaba kalbi,doktorlar birşey dedimi??ay bende bu hafta kalp atışları için ultrasona gireceğim,geçen hafta keseyi gördük bakalım bu hafta ne olacak bilmiyorumkismile bu arada bana mesaj atmışsın instoncum yazdım yazdm ama kapsama alanın dışında olunca gitmedi.kızlar neden inston kapsama alanı dışında bir bilginiz var mı bilmiyorumkismile

selam kızlar nasılsınız kıvırcıgım gözün aydın canım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim instonu facebook ta geçen gördüm ama bi kaç gündür yok mesaj attım cevap yazmadı

gamişciğim çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan darısı başına inşallah yerimseniben

Back