ne tuhaf...
askere gittikten 1 ay sonra vazgeçen, hayatına başkasını sokan ve aynı evi paylaşan hatta gelecek hayalleri kuran birinin, o kişiyide askerden dönen sevgilisiyle ilişkiye girip söylemeyerek (20 gün boyunca), 4 ocaktan 12 hazirana kadar oyunlar oynayıp ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırdıktan sonrada hastaneye ziyaretine boluya gidip yine boş sözler verip seni seviyorum deyip, askerden dönen sevgilisinin koynuna girenler hala buraya yazabiliyo...
sen ihanet et et.. 1 değil 2 değil 3 değil... tehdit ediyo ondan onlayım de... ama aslında eski sevgilisiyle zevk depolayıp aylarca oynadığı yeni sevgilisiylede bu zevki tamamen tavana fırlattığı için ikisindende vazgeçemeyen bi insan hala burda evlilik güzel, hamilelik bilmem ne
a güzelim, a canım benim... ben hayatımdan kolay silerim herkesi. annemi silmeyi göze almışken seni beynimden yokederim. o kadar soğudumki nefret bile edemiyorum senden be. nick inide vermiyim. rencide olursun sen şimdi. ağlarsın bide kusarsın ağlarken herzamanki gibi. tek kalmak yaramıyo sana. ben ve o vardı elinde. şimdi ikimizde yol verdik. bakalım diğer kurbanların kim olucak. ama çifter çifter git. biri iş gezisine falan çıkmak zorunda kalırsa naparsın.. olmaz öyle. yazık sana. tek kalamazsın o zaman. kıyamam..
tek acıdığım senin yüzünden annemi kırmak oldu. anneme karşı fena doldurdun. ama ben sana onu yapamam. o kadar düşmedim daha. ne adını anarım. ne yüzüne bakarım bu saatten sonra.
o hastaneye yatırmanın bedelinide şuan kendi kendini yiyerek ödüyosun zaten. tek başınasın. ve sen bu kadar sadakatsizken ancak buna layıksın. aynı o sadakatsiz filmindeki gibi. şimdi geriye dönük pişmanlıklarınla keşkelerinle yüzleş. geri dönüşü olmayan bi yoldasın. kaybettin.. bu sefer ben değil sen yenildin. hani ben tekerlekli sandalyede giderken arkada o sevgilinle el ele yürüyodun ya, bide mutlu ve utangaç :) göz göze gelmiştim hani onunla, elini daha bi sıkı tutmuştu. şimdi sen tekerlekli sandalyedesin ve o da bende yokuz. fark burda gördün mü.
o tek bi arkadaşına bile söylemezken seni, senle olduğunu, ailesine fln. benim ne zorluklardan geçtiğimi sen biliyosun. yinede aileme söylediğimi. arkadaşlarıma. herkese. çünkü sevmiştim. o neden 2-3 günde bi seni arayıp geliyodu bunuda sen düşün. o eve neden geldiğini biliyosundur.neyse benden bu kadar.
benden uzak allaha yakın ol... yolun DOĞRUYOL olsun