- Konu Sahibi geronimo
-
- #22.481
merhaba kızlar.
kıvırcık iyi tatiller canım benımde annemle annemle anneannem gelıyor yanıma pazar gunu. hafta sonu kacamaklarıyla ıdare edıyecegız bızde bu yaz tatil işini.
damla eşya konusunda bol bol gez muhakkak bı yerde ıste bu dersın. ıcıne sınmeyen hıc bır seyı sırf almak ıcın alma
huhu kızlarrrkimse yazmamış 1 hafta...bizde tatilden döndük çook güzeldi karadeniz bir cennet yaaa kaydirigubbakcemile2 .. ayy kızlaar size bir haberim var dün gebelik testi yaptım pozitif çıktı yani hamileyim bugün sabah yaptım yine,pozitif çıktı zemuszemus...p.tesi doktora gideceğim tahlile yinede içimde şüphe var acaba diye bilmiyorumkismile bilmiyorum doğruluk payları ne kadar bu testlerin bilmiyorumkismile
ohhh kıvırcık hayılı olsunnn arkadaşımmmm:)))))2.bebemiz geliyorrr:)))evett bakalım sırada kimlerr var.bu arada biz de hala doğru dürüst içimize sinen bi ev bulamadık.bugün hafta sonu kaçamağı için çakraz turu yapıcaz,ordan dönüşte de çeşmeye gidecez bizimkilerin yanına tabi inşallah.e sonrasında ramazan gelcek ramazan da taşınma işi nasıl olur bilmiyorum artık.ama tatilden de vazgeçemiyorum buraya da tahammül edemiyorum.öle bişeyler işteeee
kızlarrr moralim çok ama çok bozukkk.bebeğim artık yokkalbi durmuş ve 1-2 saat önce alındıı.artık benimle değilll.sevincimi paylaştığım gibi üzüntümü de sizlerle paylaşmak istedim.
kızlarrr moralim çok ama çok bozukkk.bebeğim artık yokkalbi durmuş ve 1-2 saat önce alındıı.artık benimle değilll.sevincimi paylaştığım gibi üzüntümü de sizlerle paylaşmak istedim.
ağustosun birinde aşkım sınava giriyor ve sanırım 12 sinde filanda teslim olucak..yakında bende şafak saymaya başlıcam umarım kısa dönem çıkar kızlar ya ben şimdiden ağlamaya başladım o gidince ne yapıcam bilmiyorum
teşekür ederim güzcüm.yaa inston çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun tatlım yaa neden durmuş acaba kalbi,doktorlar birşey dedimi??ay bende bu hafta kalp atışları için ultrasona gireceğim,geçen hafta keseyi gördük bakalım bu hafta ne olacak bilmiyorumkismile bu arada bana mesaj atmışsın instoncum yazdım yazdm ama kapsama alanın dışında olunca gitmedi.kızlar neden inston kapsama alanı dışında bir bilginiz var mı bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?