• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
handecim merhaba cnm seni çok iyi anlayabiliyorum bizimde askerdeyken hiç bir problemimiz yoktu ama geldikten sonraa ayneen dediğin gibi umursamamazlıklar başladıı ilgisizlikler ws. hattaa bizz baya bi süre görüşememiştik bilee geldiğinde.
hep bi terslik çıkıyodu benim canıma tak etmişti artık ayrılık noktasınaa kadar gelmiştik hatta.(neyseki sizde öyle bi durum yokmuş) insan üzülüyo okadar zaman bekleyip bişeylerin hayallerini kurarkeen böylee şeylerin yaşanması kötü oluyo gerçekten amaa merak etme cnm asker psikolojisi deyip geç bizzde daha yeni yeni düzeldik.kafanaa takmaa üstünedee gitmee kendii haline bıraakk zamanlaa herşey rayınaa girer cnm :teselli:

Teşekkürler Melita, inan birinin ufacık bişey söylemesine bile ihtiyacım varmış, bu yüzden çok mutlu etti beni cevabın :1rolleyes: yaşamayan bilemez bence bu psikolojiyi. ondan sen daha iyi anlayabilirsin beni. Durumumuza bian karşıdan baktığımda onu kendi haline bırakmamın en doğru seçenek oldugunu görüyorum. Ki zaten inan elimden geldiğince bu duygusal muhabbet konularına girmemeye çalışıyorum. Kendi ilgilendiği neyse, benle neyi nekadar paylaşıyorsa, şuan sadece ona ayak uyduruyorum. Ama öyle bian geliyorki, 2 senedir alıştığım beni şımartan, el üstünde tutan, beni dinleyen, anlayan, her hareketimi anlamlandıran, içimi okşayan mesajlar atan, bişey söyleyip gözlerimi dolduran sevdiğim adamı çok özlüyorum, istiyorum :sinifsinif: Ben bunlara şu son 2 aydır degıl, askerliği de katınca tam 7 aydır bekliyorum. Okadar çok mesajlaşma geçmişimiz varki, attığım her mesaja nasıl tepki verdiğini bilirim. Eskiden bilerek beni şımartmasına meydan verecek mesajlarıma tam tahmin ettiğim gibi cevaplar verirdi. Ama şimdi yüzeysel sevgi sözcüklerinden başka bişey yok. Aşkım, sevgilim, bitanem vs kelimeler. Onun dışında gün içinde ne yaptıgını anlatan mesajlarla dolu mesaj kutum. Bi nevi twitter hesabıyım sanki onun. Şuan boşluğa düştü, çok umutlandığı bi iş fos çıktı, evle ilgili birkaç problemi de var, onu da anlıyorum. Şuan önünü göremiyor ve içinde bulunduğu belirsizlik onu korkutuyor. Evlenmemiz için onun güçlü olması gerek. Ben de çalışıyorum ama yetmez tabiki. O da beni anladığını söylüyor, sen hiçbirşey yapmadın, ben sevdin, severek askere gönderdin, 157 gun umutla bekledin, ama o adam gittiği gibi dönmedi. Hak veriyorum ama sadece hak verebiliyorum sana, elimden başka bişey gelmıyor diyor.

Uffff geçicek mi bu dönem, sevdiğim geri dönecek mi bana :sinifsinif:

Teşekkürler Melita, inan birinin ufacık bişey söylemesine bile ihtiyacım varmış, bu yüzden çok mutlu etti beni cevabın :1rolleyes: yaşamayan bilemez bence bu psikolojiyi. ondan sen daha iyi anlayabilirsin beni. Durumumuza bian karşıdan baktığımda onu kendi haline bırakmamın en doğru seçenek oldugunu görüyorum. Ki zaten inan elimden geldiğince bu duygusal muhabbet konularına girmemeye çalışıyorum. Kendi ilgilendiği neyse, benle neyi nekadar paylaşıyorsa, şuan sadece ona ayak uyduruyorum. Ama öyle bian geliyorki, 2 senedir alıştığım beni şımartan, el üstünde tutan, beni dinleyen, anlayan, her hareketimi anlamlandıran, içimi okşayan mesajlar atan, bişey söyleyip gözlerimi dolduran sevdiğim adamı çok özlüyorum, istiyorum :sinifsinif: Ben bunlara şu son 2 aydır degıl, askerliği de katınca tam 7 aydır bekliyorum. Okadar çok mesajlaşma geçmişimiz varki, attığım her mesaja nasıl tepki verdiğini bilirim. Eskiden bilerek beni şımartmasına meydan verecek mesajlarıma tam tahmin ettiğim gibi cevaplar verirdi. Ama şimdi yüzeysel sevgi sözcüklerinden başka bişey yok. Aşkım, sevgilim, bitanem vs kelimeler. Onun dışında gün içinde ne yaptıgını anlatan mesajlarla dolu mesaj kutum. Bi nevi twitter hesabıyım sanki onun. Şuan boşluğa düştü, çok umutlandığı bi iş fos çıktı, evle ilgili birkaç problemi de var, onu da anlıyorum. Şuan önünü göremiyor ve içinde bulunduğu belirsizlik onu korkutuyor. Evlenmemiz için onun güçlü olması gerek. Ben de çalışıyorum ama yetmez tabiki. O da beni anladığını söylüyor, sen hiçbirşey yapmadın, ben sevdin, severek askere gönderdin, 157 gun umutla bekledin, ama o adam gittiği gibi dönmedi. Hak veriyorum ama sadece hak verebiliyorum sana, elimden başka bişey gelmıyor diyor.

Uffff geçicek mi bu dönem, sevdiğim geri dönecek mi bana :sinifsinif:

düzelicek cnm emin ol ama önceliklee herşey için biraz zaman gerekiyo bak şuan zaten sıkıntılı bir dönemden geçiyormuş ona destek olarak yanında olduğunu göstermen yeterli bu dönemde atlatılıncaa geriye başka bi sıkıntı kalıcağını sanmıyorum ikinizde birbirinizii seviyorsanız üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbi sorun yok bence yerimseniben

ınşallah Melitacım onun için dua ediyorum zaten, herşeyin tekrar eskisi gibi güzel olması için bilmiyorumkismile Zaman herşeyin ilacı derler, beklemekten başka çarem yok sanırım. Sizin için de çok güzel olur herşey inşallah, tez zamanda yuvanızı kurarsınız, çünkü eğer doğru insanı bulduğundan eminsen, beklemenin anlamı kalmıyor, her geçen gün, mutlu geçecek günlerinizden çalıntı gibi geliyor insana. Ben onsuz 1 günüm daha geçsin istemiyorum.

O da mesela bana, henüz bi işim yok, nezaman olucak, nasıl bi işim olucak, maaşım ne olucak, o maaş evi geçindirmemize yetecek mi bunların hiçbirini bilmiyorum, endişeleniyorum ama sende o endişeden eser yok. Bence senin de endişelenmen gerek diyor.

Sence kızlar da neden böyle bi endişe oluşmuyor ki? Gerçekten gelecekten korkmuyorum, ben çalışıyorum, o da iyi kötü bi iş bulsa geçinir gideriz diyorum. ıkimiz de tutumlu insanlarız zaten. Bilmiyorum belki körlük bu yaptığım ama içim rahat. Onun ise hep dediği şey, geçim sıkıntısı çekmek istemediği...

İnşallah Melitacım onun için dua ediyorum zaten, herşeyin tekrar eskisi gibi güzel olması için bilmiyorumkismile Zaman herşeyin ilacı derler, beklemekten başka çarem yok sanırım. Sizin için de çok güzel olur herşey inşallah, tez zamanda yuvanızı kurarsınız, çünkü eğer doğru insanı bulduğundan eminsen, beklemenin anlamı kalmıyor, her geçen gün, mutlu geçecek günlerinizden çalıntı gibi geliyor insana. Ben onsuz 1 günüm daha geçsin istemiyorum.

O da mesela bana, henüz bi işim yok, nezaman olucak, nasıl bi işim olucak, maaşım ne olucak, o maaş evi geçindirmemize yetecek mi bunların hiçbirini bilmiyorum, endişeleniyorum ama sende o endişeden eser yok. Bence senin de endişelenmen gerek diyor.

Sence kızlar da neden böyle bi endişe oluşmuyor ki? Gerçekten gelecekten korkmuyorum, ben çalışıyorum, o da iyi kötü bi iş bulsa geçinir gideriz diyorum. İkimiz de tutumlu insanlarız zaten. Bilmiyorum belki körlük bu yaptığım ama içim rahat. Onun ise hep dediği şey, geçim sıkıntısı çekmek istemediği...

canım biz biraz daha farklı bakıyoruz olayaa bende senin gibi düşünüyorum sonuçta çalışıyorum diyorum oda çalışıyo az da olsa aldığımız paraa yeter bize bi şekilde geçinirizz beraber oluncaa yapılmayacak hiçbişey yok ama onlar öylee düşünmüyolar e bu durumdada bizim böylee düşünmemiz hiç bi işe yaramıyo. erkekler rahatlarına düşkündür herşeyleri olsun isterler bende isterim ama olmayıncada fazla kasmaya gerek yok bence hepsi yawaş yawaş eninde sonunda olur ama en büyük sorumluluk onlarda olduğu için sanırım biraz korkuyolar :)))

canım biz biraz daha farklı bakıyoruz olayaa bende senin gibi düşünüyorum sonuçta çalışıyorum diyorum oda çalışıyo az da olsa aldığımız paraa yeter bize bi şekilde geçinirizz beraber oluncaa yapılmayacak hiçbişey yok ama onlar öylee düşünmüyolar e bu durumdada bizim böylee düşünmemiz hiç bi işe yaramıyo. erkekler rahatlarına düşkündür herşeyleri olsun isterler bende isterim ama olmayıncada fazla kasmaya gerek yok bence hepsi yawaş yawaş eninde sonunda olur ama en büyük sorumluluk onlarda olduğu için sanırım biraz korkuyolar :)))

Korktukları aşikar zaten :)))) Yarın psikolog randevum var, tüm içimdekileri döküp bide doktorun beynini yemek istiyorum bakalım o neler dicek CADIARZU Üfff valla aşk zor zanaat...

Korktukları aşikar zaten :)))) Yarın psikolog randevum var, tüm içimdekileri döküp bide doktorun beynini yemek istiyorum bakalım o neler dicek CADIARZU Üfff valla aşk zor zanaat...

hehee :) doktorun önerilerinii banada yazz bende uygularım belki :))

Randevum yarın akşam, cumartesi sabah burda olur rapor :3:

Ay cidden teşekkür ederim size yaa :1hug: İnsan bazen tek kelimeye hasret kalabiliyor. :))

rica ederim cnm ne demek
ben seni çok iyi anlıyorum çünkü aynısınıı ben yaşadım tabi ben bu durumu kimseyle paylaşamamıştım benim için daha zor bi süreçti her akşam ağlıyodum ewde niyee böylee oldu diyee gerçekten çok üzülmüştüm ama geçti bitti inşallaah daha da iyiyee gider diye umuyorum. senin içinde umarım herşeyin en iyisi olur cnm hakkımızda hayırlısı olsun :)
yerimseniben

rica ederim cnm ne demek
ben seni çok iyi anlıyorum çünkü aynısınıı ben yaşadım tabi ben bu durumu kimseyle paylaşamamıştım benim için daha zor bi süreçti her akşam ağlıyodum ewde niyee böylee oldu diyee gerçekten çok üzülmüştüm ama geçti bitti inşallaah daha da iyiyee gider diye umuyorum. senin içinde umarım herşeyin en iyisi olur cnm hakkımızda hayırlısı olsun :)
yerimseniben

Amin canım yerimseniben

SLM kızlar
misafirlerim gitti bende memlekete gittim geldim sonunda girdim nete
gamişçim kıvırcık yeni evleriniz hayırlı olsun güle güle oturun..
inston nbr canım hamilelelik nasıl gidiyor??

huhu selam kızlarrrr opuyorumnanaktan . hepinizin kandili mübarek olsunnn yerimseniben teşekkür ederim sarıpapatya .. inston da ev arıyordu , acaba ev mi taşıyor pek görünmüyor buralarda bilmiyorumkismile

sitemiz çok gerilerde kalmıs yazayımda bıraz ustte kalsın bari.
acaba herkes baska topıktemı yoksa kk da gırmıyomuyuz

huhu :3: günaydın kızlar nerelerdesinizzzz???boshayallersmile nasılsınızz??benden bir havadis vereyim yarın eşimle 1 haftalık tatile çıkıyoruz karadeniz e ayder e gideceğiz inşallah kaydirigubbakcemile,ben alanya, antalya,bodrum o tarafları pek sevmiyorum ya zaten sıcak o taraflara bana iyice eziyet gibi geliyor sempatiksalakcinni ..ayder; yeşilliği,doğası, çok hoşuma gidiyor zemuszemus öpüyorum hepinizi görüşürüzzzzzz :1hug:

oooo damlam iyiyim nolsun yaz sıcağı işte ya..sen nasılsın nasılgidiyor???annen nasıl oldu tatlım ??

oooo damlam iyiyim nolsun yaz sıcağı işte ya..sen nasılsın nasılgidiyor???annen nasıl oldu tatlım ??

valla ne güzel tatile gidiyosun, bende yarın akşam çınarcığa yalı tarafına gidiyorum pazar gnü dönücem sonrada salı günü gidip 1 hafta kalıcam haftaya bende tatildeyim İNŞALLAH delikafadulden canım ben iyiyim düğün hazırlığı falan eşya konusunda çok kararsızım ne alsam ne renk alsam falan hala alamadık yani, annemde iyi sağol canım benim oda teyzemin yanına gitti geziyolar ben burda yanlızım :gitme: ama bende tatile gidiyorum zemuszemus

valla ne güzel tatile gidiyosun, bende yarın akşam çınarcığa yalı tarafına gidiyorum pazar gnü dönücem sonrada salı günü gidip 1 hafta kalıcam haftaya bende tatildeyim İNŞALLAH delikafadulden canım ben iyiyim düğün hazırlığı falan eşya konusunda çok kararsızım ne alsam ne renk alsam falan hala alamadık yani, annemde iyi sağol canım benim oda teyzemin yanına gitti geziyolar ben burda yanlızım :gitme: ama bende tatile gidiyorum zemuszemus

annen iyi olmasına çok sevindim canım yaaa kaydirigubbakcemile5 ben eşyalarımı alırken klasik saray tipi modeller seçmiştim tatlım.oturma odamda spor bir model kırmızı koltuklar , perdelerim siyah fonlu,koltukların yastıklarını siyah yaptırdım güzel ve değişik duruyor. sende renk desen model konusunda içine sinen rengi al ama şöyle bir bak modası çabuk geçen şeyler olmasın tatlımm.sonradan keşke şunu alsaydım deme kendine çünkü insan eşyalarını kendi zevkine göre ve severek alınca o eşyaları daha bir hevesli kullanıyor canımmm.bu arada oturma odası alacaksan eğer kullanışlı birşeyler almanı tavsiye ederim açılınca yatak olan tipler var ya onlardan,bir misafir geldiğinde rahat oluyor...yerimseniben

damlam ben kaçtım kaydirigubbakcemile4 ..öpüyorum seni kendine çook iyi bak şimdiden iyi tatiller tatlım :içelim:

merhaba kızlar.

kıvırcık iyi tatiller canım benımde annemle annemle anneannem gelıyor yanıma pazar gunu. hafta sonu kacamaklarıyla ıdare edıyecegız bızde bu yaz tatil işini.

damla eşya konusunda bol bol gez muhakkak bı yerde ıste bu dersın. ıcıne sınmeyen hıc bır seyı sırf almak ıcın alma

Back