Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr sonunda girebildim neteee.3 haftalık anne adayıyımmm.:))))dua edin bana bol bolll.güzcüm bayıldım sözüne dakka bir gol bir:))))çok teşekkür ederim kızlar hepinize tek tek teşekkürlerrr.hepiniz çok özelsiniz.güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.
cerencim sınavında başarılar.gamişcim sen de hoş geldin.görüşmek üzereeee
ayyy canım yaaa çok sevindim :teytey: hadi gözün aydııınnn inşallah hamileliğin :CüvCüv: sorunsuz sağlıklı bir şekilde devam eder ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin inşallahhh darısı da doğmuna opuyorumnanaktan
sağol canım.amin inşallah sağlıklı devam eder dediğin gibiii ve sağlıklı bi şekilde gelir dünyaya.darısı doğuma haklısın ama bi de darısı başınızaaaa.bu arada sen ne yaptın c.tesi taşıncaksınız sanırım iyice toparladın mı?ayyy bana da dua et de bir an önce çıkalım burdannn
kızlar evimi buldum taşıdım çok şükür çok iyi bi ev değil ama şimndilik idare edicek beni damlam sen naptın canım buldun mu ev
hoytt
selamın hello
yahu kızlar evli bağyanlar insan uyarır demi evlenme der
bu ne yahuuuu tatil yok
7/24 iş iş iş
ev işi el işi eş işi
uykusuzluk öldürecek beni
bide çocuk olsa mazallah nolurduuu :O
neyse askerlik topiğinde evlilik hazırlığından başladık şimdi yemek tariflerindeyim haha
zamanla topiklerde değişiyo
instoncum senide hamilelik topiğinde görürüz artık
allah sağlık sııhat versin ikinizede hayırlı olsun canım çok sevindim
allah herkeze nasip etsin inş.
kızlar evimi buldum taşıdım çok şükür çok iyi bi ev değil ama şimndilik idare edicek beni damlam sen naptın canım buldun mu ev
GAMIS VE KIVIRCIK GÜLE GULE OTURUN yenı evınızde
teşekkür ederim güzcüm :1hug: darısı kendi evlerimize inşallah yaaa :Saruboceq: kiracı olmak zorrr boshayallersmile
GAMIS VE KIVIRCIK GÜLE GULE OTURUN yenı evınızde
teşekkür ederim güzcüm :1hug: darısı kendi evlerimize inşallah yaaa :Saruboceq: kiracı olmak zorrr boshayallersmile
aynen tatlım bızde kıracıyız. insallah 1-2 sene sonra kredı cekıp alcaz bır ev. kıracvı oomak zor
güz cüm sağol canım kıvırcıgın dediği gibi inşallah hepimiz kendi evlerimizde oturmayı nasip eder rabbim cümle acaip düşük ama idare edin artık bu arada 7 kilo verdim harikayım ::)))
amın amın ınsallah hepımızın olur
7 kılo super tatlım basardın harıkasın
selam kızlar nasılsınız
uzun zaman oldu
bnm düğüne de az kaldı heyecan stres merak üzüntü sevinç
ne ararsanız var bende
uzun dönem çıkan askerler nasıllar?
kolay gelsın çılek . dugun arefesınde olur ole seyler takma kaana . dugunun ertesı sabahı kendını sıktıgın herseye gulup gececeksın
arkadaşlar 331. kısa dönemlerden ilişkisinde hala sorunlar yaşayan var mı ? geleli neredeyse 2 ay olcak ama ben resmen bunalıma girmiş durumdayım. Askerliği hiç sorunsuz atlatmamıza rağmen, hiç tartışmamamıza rağmen, geldiğinden beri bir tuhaf. Daha zor artık. Beni alıştırdığı gibi özel hissettirmiyor, beni çok fazla umursamıyor, tabiri caizse şımartmıyor (halbuki ne ümitlerle bekledim onu, geldiğinde yapacaklarımızın hayalini kurarak dayandık o günlere, ama şimdi hiçbiri yok.) eskiden alışık olduğum muameleyi artık göstermiyor bana. Ayrılık söz konusu dahi değil, ama birşeylerin eksikliğini hissediyorum hep. yüzyüze oturup saatlerce konuştuk. Bana: "herneyse bende bulamadığın, artık yok" dediEski sevdiğimi geri almam için ne yapmalıyım, lütfen yol gösterin
Psikologdan bile randevu aldım kendim için. Ona da gideceğim. Yolumu kaybetmiş gibiyim. Aşkım için savaşmam gerek, savaşıyorum da. ama moralim çok bozuk. O da çabalıyor bazen, güzel kelimeler söylüyor ama ben bunları okuyunca artık direk ağlamaya başlıyorum.