kız jadamlaaaaaa geliyor haaaaaaaaaa
günaydın kıslaaaar selamlar olsun hepinize.tocem geldiiii ama bi garip yaaa.sanki farklı bir frekansta gibi. niye bölesin diyorum.hayat devam ediyor ya ben sonradan dahil oldum sanki uyum sağlayamıyorum eğreti duruyorum diyo.anaammm bide 15 ay yapaydı halimiz nola pufff umarım düzelir kısa zamanda.sürekli eller arkada geziyor derviş gibi.otur diyorum alışmışım diyor.ah ulan askerlik ne ettin eyledin böleee yiğidümeeee puvvvv
opuyorumnanaktan
benmi süksüüü heehh benim adam duysa baya bi güler bu lafa .
nıye vursun anacım azıcık gogus kısmını yukarı toplatırsın bıde askı oldu işte
eevt bebeğimm askımm yolda geliyo bana geliyoooaklinialirimsmile
slm herkeze...
dün benimki akşam beni aldı bide askerden bi arkadaşı var eminönüne bırakcaz
ben dün süslendim püslendim elbisemi giydim herif beni eminönüne balık ekmek yemeye götürdü ...
Odunluk hat safhada yaniii
neyse ayıp olmasın dedim gittik yerken bayadır yemiodum balık diyorum
bende yemiyodum böyle dedi
arkadaşıda niye perşembe yemedinmi didi
bizimki şaşırdı ne perşembesi fln dedi
perşembeleri balık çıkıyodu ya aşkım askeriyede onu söylüyo dedim
adam şaşırdı yenge askerliği sennmi yaptın omu anlamadık zaten diyo :)))
yenge sen bi mektup yazmışsın bu okuyup okuyup ağlıyodu diyo
ayy acayip duygusallaştım kuzum benim yaa ölürüm ben onaa ...:))))
gözünüz aydın canım bende işyernde bi arkadası görünce kötü oldum eşimle birlikte gitmişti o döndü insan duygulanıyo hem sevinç hem burukluk ikisi bir aradakızlar aşkımmm feribota binmiş 1 saat sonra yanımda olucak
gözünüz aydın canım bende işyernde bi arkadası görünce kötü oldum eşimle birlikte gitmişti o döndü insan duygulanıyo hem sevinç hem burukluk ikisi bir arada
bu arada yarine kawuşan herkesin gözü aydın :lepi: turkbayragi
ayyy sağol canımmm darısı sizlere olsun inşallahhh.laf aramızda daha önceki kavuşanlardan,görüşenlerden duyuyordum geldiğinde çok farklı davranıyordu,soğuktu..gibi sözleri ama çok şükür bizde hiç öle bi durum olmadııı.herşey geride kaldı yeniden evliliğe adım atmış gibi herşeye sıfırdan başladıkkk
oyy canım benim ya kıyamam ben bize :gitme: sempatiksalakcinni
banada bugün okulda bi arkadaş bittimi nişanlılın askerliği dedi bende kısa olsaydı tam da şu sıralarda bitcekti ama daha çoook war dedim mafoldumben :gitme:
günaydın güzüm sanırım bugün bizden başka çalışan yokkk
:umursamaz:
günaydın canım . eve t sanırsam kımseler gelmıcek bugun.
geldımı sevdıcegın
geldi cnm ama görüşmedik daha dün görüşücektik küsüştük alsanaalsanasmile
bugün görüşürüz belkiiii bilmiyorumkismile
kız küsüştuk ne dmek . ne zaman geldi ne zaman hasret gıderdın ne zaman sohbete gecıldı ne ara anlasmazlık cıkıp kavga edıldı . yuhhh artık kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?