gözün aydın cnm :)
gamıs nerdesın kız sen ne gunaydını
uyuyodum kız sbah 5 e kadar oturdum uyku tutmadı zemuszemus naber canım
merhaba kızlarrrr opuyorumnanaktan ayy eşim geldi p.tesi şükür.. kaydirigubbakcemile2 ,yeniden evlenmiş gibiyim kaydirigubbakcemile3 darısı hepinize cancanlarım opuyorumnanaktan . eşimi iyi gördüm ya kilosu falan yerinde hiç yabancılık çekmedik birbirimize karşı...cumada kayınvalidemgile gideceğiz antalyaya..şimdi misafir bekliyoruz eşimin arkadaşları... eve kesin dönüş yapalım geleceğim tekrar buralara sositososito . öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınnnnnnnnnnn Şeniz
benim askım 10 kilo vermiş çok zayıflamış
evet tatil canım ama tatil yapınca ertesi güünü çalışmak istemiyorum annemler dün izmire gitti keşke bende gelebilseydim görüşürdük
merhaba kızlarrrr opuyorumnanaktan ayy eşim geldi p.tesi şükür.. kaydirigubbakcemile2 ,yeniden evlenmiş gibiyim kaydirigubbakcemile3 darısı hepinize cancanlarım opuyorumnanaktan . eşimi iyi gördüm ya kilosu falan yerinde hiç yabancılık çekmedik birbirimize karşı...cumada kayınvalidemgile gideceğiz antalyaya..şimdi misafir bekliyoruz eşimin arkadaşları... eve kesin dönüş yapalım geleceğim tekrar buralara sositososito . öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınnnnnnnnnnn Şeniz
gelseydın canım keske . ama ıs var demı. neyse artık bı gun mutlaka olacaj degılmı
gel kuzum gel
evet canım ben izinlerimi şimdi kullanamıyorum eşim gelince kullancam danamla evimizde ormantik anlar yaşıcam sırnaşık şey
ayyy sağol canımmm darısı sizlere olsun inşallahhh.laf aramızda daha önceki kavuşanlardan,görüşenlerden duyuyordum geldiğinde çok farklı davranıyordu,soğuktu..gibi sözleri ama çok şükür bizde hiç öle bi durum olmadııı.herşey geride kaldı yeniden evliliğe adım atmış gibi herşeye sıfırdan başladıkkk
canım ya nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır özledim bebiş opuyorumnanaktan
canım çook sewindim ağız tadınız hiç bozulmasın hep böle dewam eder inş. :Saruboceq:
bende özledim gız seni hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?