331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gamıs nerdesın kız sen ne gunaydını

evet tatil canım ama tatil yapınca ertesi güünü çalışmak istemiyorum annemler dün izmire gitti keşke bende gelebilseydim görüşürdük

merhaba kızlarrrr opuyorumnanaktan ayy eşim geldi p.tesi şükür.. kaydirigubbakcemile2 ,yeniden evlenmiş gibiyim kaydirigubbakcemile3 darısı hepinize cancanlarım opuyorumnanaktan . eşimi iyi gördüm ya kilosu falan yerinde hiç yabancılık çekmedik birbirimize karşı...cumada kayınvalidemgile gideceğiz antalyaya..şimdi misafir bekliyoruz eşimin arkadaşları... eve kesin dönüş yapalım geleceğim tekrar buralara sositososito . öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınnnnnnnnnnn Şeniz

gözün aydın canım gel tabiki öpüyorum Şeniz

evet tatil canım ama tatil yapınca ertesi güünü çalışmak istemiyorum annemler dün izmire gitti keşke bende gelebilseydim görüşürdük

gelseydın canım keske . ama ıs var demı. neyse artık bı gun mutlaka olacaj degılmı

gel kuzum gel

gelseydın canım keske . ama ıs var demı. neyse artık bı gun mutlaka olacaj degılmı

gel kuzum gel

evet canım ben izinlerimi şimdi kullanamıyorum eşim gelince kullancam danamla evimizde ormantik anlar yaşıcam sırnaşık şey

evet canım ben izinlerimi şimdi kullanamıyorum eşim gelince kullancam danamla evimizde ormantik anlar yaşıcam sırnaşık şey

oyoyyy kıyamam ne guzel hayaller bunlar
ınsallah canım ya. bende cok ozledım zatı gozumde tutuyo.

canım çook sewindim ağız tadınız hiç bozulmasın hep böle dewam eder inş. :Saruboceq:

canım ya nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır özledim bebiş opuyorumnanaktan

bende özledim gız seni hihoyyyt

günaydın canolar şafak 2 la başka yok cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…