KIızlarrr aşkitom aradı komutan izin vermiş geliyor yaaa geliyooorrr otobüs bekliyormuş geliyoooooorrrr
yarın yanındayım aaaman allahımm
kızlar çok teşekkür edrim
amin canım inşallah herkes sağ salim erkenden kavuşur günleri çabuk geçer
KIızlarrr aşkitom aradı komutan izin vermiş geliyor yaaa geliyooorrr otobüs bekliyormuş geliyoooooorrrr
hadi gözün aydın bebiş allah başka ayrılık vermesin yediniz leynnn askerliği hadi bakalım sıra bizde :1hug:KIızlarrr aşkitom aradı komutan izin vermiş geliyor yaaa geliyooorrr otobüs bekliyormuş geliyoooooorrrr
gözünnn aydın canımmm.emin ol yaşadığın duyguyu en iyi anlayan bizlerizzzz.kızlar maşallah bizde kocişle çok iyiyizzz.aramızdaki bütün soorunlar hallolduu.herşeye yeniden başladıkk.herşeyi konuştuk.ailevi durumlarda halloldu.ayy çok mutluyum çok şükür.kocişle yemek yedikk ayy bi görseniz herşeyi istiyor,yiyor şaşırıyorym valla bu haline.şimdi de uyudu garibimm ağırlık çöktü sanırım.bende o arada sizlere bakmak istedimmm.öyle işte şimdilik bende havadisler bu kadarrrr
gızz gamişş ne wurdun gafama laelaelaelaelae dün bekledim seni online görünüyodun ama topikte yokdun bende çıktım sora :bbo:
ben burdayım bu gece . işle yıgıldı. eve getırdım ıslerı sureklı fatura gırecegım hep onlıne yaneeeeeeeeeee bu gece
selam canım bugün gündğz hiç gelemedin demekki iş yogunlugundan
evet canım. bugun bı mahkemem vardı 2:30 da geldım ıse . halıyle ısler yıgıldı. evede sımdı geldım mesaıye kaldım . gelırkende geltırdım bıraz dnlenıp baslıcam
azıcık ayaklarımı tavan dıkım gelcem buralardasın sanırım gorusuruz.
ben senı bulurum zatı Şeniz
ımmmm acep napıyodum o ara country life oynuyorum facebooktan kesin bura açıktır ama orda oyun oynuyorumdur gafana vurdum dur öpemde geçsşinŞeniz
ben burdayım arada aşkı memnuya bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?